Dodaj do ulubionych

Parafianie z Klasztorka

IP: 213.199.253.* 28.07.11, 08:35
Mam do Was pytanie. Poszukuję księdza, który w Klasztorku oddawał mi ślub we wrześniu 1996r. Miał chyba na imię Marek. W okularach z "kozią bródką" Niestety nie mogę znaleźć strony Klasztorka i historii księży jacy byli w tej parafii stąd mój problem. Jeśli może ktoś kto pamięta , bo z pewnością uczył religii w tym czasie w Ekonomiku to bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Parafianie z Klasztorka IP: *.183.243.58.dsl.dynamic.t-mobile.pl 28.07.11, 09:08
      diecezjaplocka.pl/index.php?akcja=spis_wyswietlParafie&p_id=25
      diecezjaplocka.pl/index.php?akcja=spis_ksiezy
      • Gość: n Re: Parafianie z Klasztorka IP: *.tktelekom.pl 28.07.11, 21:49
        Uczył chyba w SP1 i mi się wydaje, że chodzi o ks. Andrzeja, nazwiska nie pamiętam. Wiem, że z 5 lat temu miał swoją parafię za Ciechanowem
        • Gość: Artur Re: Parafianie z Klasztorka IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.11, 22:00
          Jesli chodzi o ks. Andrzeja to ostatnio z tego co wiem to był w parafii w Zeńboku także może tam spróbuj
          • Gość: Artur Re: Parafianie z Klasztorka IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.11, 22:09
            wydaje mi się że chodzi Ci o tego księdza z parafii w Zeńboku
            Tekst linka
            Akurat mnie ksiądz Andrzej uczył mnie religii w SP1 i t dane które podałeś pasują :)
            Napisz czy to o tego księdza chodziło

Pozdrawiam
    • Gość: ... Re: Parafianie z Klasztorka IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.11, 00:48
      A co po badaniach genetycznych dziecka po 15 latach okazało się, że jednak mąż nie jest ojcem?:)
      • Gość: ...... Re: Parafianie z Klasztorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 09:54
        ten skiadz to Gnyb to pedal wywalili go za molestowanie
        • zbaszty Re: Parafianie z Klasztorka 31.07.11, 02:04
          Odwiedzałeś go,że wiesz na pewno?
        • Gość: aaa Re: Parafianie z Klasztorka IP: *.4-4.cable.virginmedia.com 05.08.11, 15:43
          a ja sobie skopiuję... i wyslę kopię tego wpisu do prokuratury... tak po konfidencku,,, a co!!! i bekniesz, idioto, za zniesławienie... a gdzie jest moderator w ogóle????
    • Gość: jhlk Re: Parafianie z Klasztorka IP: *.play-internet.pl 29.07.11, 12:03
      biorąc ślub kościelny dostaje się akt, w którym jest napisane imię i nazwisko księdza który oddawał sakrament, poza tym to takie informacje znajdzie się w kancelarii nie na forum
      • Gość: pop Re: Parafianie z Klasztorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 22:05
        potwierdzam, info o ks -w parafiach, idz tam - chyba znasz droge, a nie tu flaki ciagniecie
        apropo jesli o tamtego ks andrzeja idzie - to był super ks i tyle, też mnie uczyl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka