Dodaj do ulubionych

Taekwondo Ciechanów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 22:07
Witam. Mam pytanie: Czy ktoś wie, czy we wrześniu jest nabór na taekwondo w Ciechanowie? Z tego co wiem, to w naszym mieście są obydwie federacje: ITF i WTF. Bardziej jestem zainteresowany tym pierwszym. Posiada ktoś numer telefonu do osoby prowadzącej (tj. takiej, u której mógłbym się zapisać)??? Z góry dzięki za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: klops Re: Taekwondo Ciechanów IP: *.play-internet.pl 31.08.11, 08:43
      a co to za różnica ITF czy WTF?
      • Gość: witchs84 Re: Taekwondo Ciechanów IP: *.tktelekom.pl 31.08.11, 09:00
        bedzie oglaszane pewnie w krc we wrześniu. Przeważnie od października zaczynało się taekwondo. Prowadził pan Korzybski ale tel nie mam:(
        apropo mam na sprzedanie dobok na 164 :)
        • Gość: Bartek Re: Taekwondo Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 10:30
          Za dobok dzięki - jestem sporo wyższy... ;)
          Thx:)
          Do xyz: Spójrz tutaj: taekwondo-ciechanow.pl/
          • Gość: xyz Re: Taekwondo Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 11:03
            Dzięki za info.
    • Gość: xyz Re: Taekwondo Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 09:10
      Nie wiecie czy istnieje w Ciechu taka grupa dla dzieci 5 - 6 letnich?
      • Gość: kama Re: Taekwondo Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 20:12
        istnieje taka grupa w przedszkolu na lazurowej! Prowadzi Paweł Szwejkowski, moja córeczka chodzi i bardzo sobie ceni :)
        • Gość: eliza Re: Taekwondo Ciechanów IP: *.play-internet.pl 08.09.11, 20:16
          w przedszkolu u mojej córci też jest, a chodzi do przedszkola nr 10
          • Gość: eliza Re: Taekwondo Ciechanów IP: *.play-internet.pl 08.09.11, 20:33
            sorki, dopiero teraz spojrzałam, ale u nas prowadzi inny pan
            • Gość: LESZEK Re: Taekwondo Ciechanów IP: *.204.34.165.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.09.11, 20:40
              A wlasnie jest roznica między ITF a WTF. Chyba w kazdym przedszkolu ktos prowadzi zajeia u mojego dziecka tez...to dobrze, bardzo dobrze rozwijajaca dyscyplina.....
    • Gość: Qwerty! Re: Taekwondo Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.11, 14:56
      Ee tam. Kraft Manga jest lepsza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka