IP: *.tktelekom.pl 02.09.11, 19:16
witam.mam problem.w mojej dzielnicy jest mnostwo bezpanskich kotów okolo 10,wszystkie sa chore chyba maja nosowke albo cos podobnego.moj problem polega na tym ze mam ogrodek w k torym te koty najczesciej przebywaja,mam dziecko ktore bawi sie czesto w ogrodku(ma tam piaskownice)niestety koty zalatwiaja sie w piaskownicy i na calym terenie ogrodka.co mam zrobic?przeciez wiadomo ze koty szczegolnie chore przenosza rozne choroby....zaradca budynku jest tbs.mam zwrocic sie do nich z problemem czy dzwonic po schroniskach >?(jezeli tak to prosz e o jakis kontakt do najblizszego schroniska)pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: koty IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.11, 20:45
      koteria.org.pl/czym-sie-zajmujemy-misja-koterii/
      Oni co prawda wyłapują w Warszawie ale może dadzą namiar do kogo się zgłosić na naszym terenie
      • Gość: oj Re: koty IP: *.opera-mini.net 02.09.11, 20:52
        slyszalem ze koty nielubia psow no chyba ze te ciechanowskie juz nie czuja tego strachu
    • Gość: blokowiczka Re: koty IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 00:36
      zgłoś do administracji potem schronisko. Chociaż ja bym stawiała na administracje. Jeśli koty rzeczywiście są chore to je uśpią, a jak wiadomo schroniska są w opłakanym stanie i zwierzęta będą się tam tylko męczyć.

i moja dobra rada - nie wysyłać pisam, nie dzwonić, iść osobiście.
      • Gość:   Re: koty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 15:09
        Na piaskownicę można zrobić ramę z siatką lub plandeką do zakrywania.
        • Gość: gosc Re: koty IP: *.tktelekom.pl 03.09.11, 15:39

na piaskownice mozna zrobic cos takiego ale wokol piaskownicy...raczej watpie...
          • Gość: Zuzka Re: koty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 20:06
            Skąd wiesz, że chore i to wszystkie? Jesteś weterynarzem? Może wolałabyś mieć w tym ogródku szczury? Dopóki są koty, to ich nie ma. W mieście koty są pożyteczne a ich los nie do pozazdroszczenia.
            • Gość: gosc Re: koty IP: *.tktelekom.pl 04.09.11, 08:05
              nie nie jestem weterynarzem a stad wiem ze wszystkie maja zaropiale oczy caly czas kichaja wymiotuja i ogolnie ledwo chodza.nie trzeba byc weterynarzem zeby to zauwazyc...a za szczury tez dziekuje..
              • Gość: Mimsy Re: koty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.11, 13:39
                Jeżeli są takie chore to pewnie niedługo zdechną, bo nosówka to ciężka choroba. I po twoim kłopocie. Swoją drogą może ledwo chodzą z głodu. Koty są mądre i pożyteczne, ja je dokarmiam z doskoku :)))
                • Gość: gosc Re: koty IP: *.tktelekom.pl 04.09.11, 15:16

nie nie sa glodne sa grube i dozywione akurat te koty nie sa pozyteczne...
                  • Gość: Kaśka Re: koty IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.11, 18:10
                    a ty pewnie jesteś chudy i zagłodzony? biedaku tak bardzo ci współczuję, że aż mam ochotę na odrąbkę uważaj bo kiedys te koty cię zażrą
                    • Gość: gosc Re: koty IP: *.tktelekom.pl 04.09.11, 19:02
                      ojej jak zwykle odbiegacie od tematu...no ale coz taka mentalnosc ciechanowska chyba...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka