aneta-264 05.06.08, 11:26 Dziewczyny jakie są opinie o łódzkiej gamecie? Czy ta klinika jest dobra? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobdob0106 Re: Gameta 06.06.08, 09:42 Tez mnie to interesuje, szczególnie prof Radwan. Odezwijcie się dziewczyny. Odpowiedz Link
Gość: xxxx Re: Gameta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 10:53 No witam ja miałam ICSI w Gamecie niestety nieudane. Na stronie nasz bocian jest dużo informacji na temat wszystkich klinik. Jesli chodzi o lekarzy to osobiscie nie mam nic do zarzucenia. Profesor miły, konkretny człowiek. Ja byłam u niego na 1 wszej wizycie kolejne u jego syna Michała.Jesli macie pytania to je napiszcie postaram sie odpowiedziec. Odpowiedz Link
Gość: monia Re: Gameta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 21:44 ja jestem super zadowolona z rezultatów!!!!!!!!W przeciągu trzech lat jestem trzeci raz w ciąży!!!!niestety jedna się nie powiodła,ale z kolejnej mam dwuletniego syna,a teraz czekam na córkę!!!Prof.Radwan super człowiek dał nam nadzieję i szansę-udało się!!!!!!!!A w Poznaniu mówili że mamy zero szans!!!!!!!!!powodzenia Odpowiedz Link
Gość: agata_stepien Re: Gameta IP: *.arreks.pl 30.05.09, 00:03 ja do prof.radwana nie chodziłam. tylko do dr. Pawlickiego. osobiście polecam... Odpowiedz Link
Gość: agata_stepien Re: Gameta IP: *.arreks.pl 30.05.09, 00:00 osobiście polecam. jestem bardzo zadowolona. i nie załuje. mam 21 miesięczna córcię. naprawde polecam. Odpowiedz Link
Gość: koncercik77 Re: Gameta IP: *.149.246.27.zdnet.com.pl 03.11.09, 17:12 hej ja też się leczę w Gamecie w Łodzi i chodzę do dr Michała Radwana- jutro mam AIU i mam nadzieję że będzie ok- generalnie nie mam póki co zastrzeżeń do tej kliniki- lekarze konkretni, dyspozycyjni (jak nie można przyjechać to zawsze lekarz oddzwoni), rzeczowi i profesjonalni. Zobaczymy jakie rezultaty ja osiągnę pozdrawiam Odpowiedz Link