Gość: madlen IP: *.xdsl.centertel.pl 16.10.11, 17:55 Gdzie w Ciechanowie można zrobić tatuaż, i to taki żeby potem nie żałować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ....... Re: tatuaż IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.11, 19:04 a jak się gdziekolwiek tatu zdecydujesz JUŻ zrobić to zanim ktokolwiek się do Ciebie DOTKNIE !!!! TO DO APTEKI IDZ I SZCZEPIONKE PRZECIW ŻÓŁTACZCE SOBIE ZRÓB www.ilekarze.pl/leki/E/engerix-b/ ponieważ jak cię zarażą to masz przesrane !!! Dobry "tatu" sam ci to powie i karze tobie zaświadczenie od lekarza przynieśc żę się zaszczepiłaś a jak trafisz na takiego co tego nie wymaga to spieprzaj jak najdalej www.msd.pl/content/corporate/products/obszary/zoltaczka.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: tatuaż IP: *.centertel.pl 18.10.11, 19:43 nie rob nic zadnego tatuaza bo bedziesz h*jowo wygladac !!!!! dobrze Ci radze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: tatuaż IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 20:07 jarobiłem w studiu w mławie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: tatuaż IP: *.centertel.pl 18.10.11, 22:35 czy na naszym terenie mozna zrobic tatuaż 3D? Taki profesjonalny oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: tatuaż IP: *.centertel.pl 19.10.11, 11:30 Zajebiste tatuaze mozna zrobic na Gwargii Ludowej i to całkiem nie drogo i to roznego typu tatuaze a nawet i kolorowe .bardzo polecam !robiłóam rok temu i nie załuje a nawet mysle nad nastepnym...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 22:16 Jakiś dokładniejszy namiar chętnie sam bym zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: tatuaż IP: 31.61.66.* 07.11.11, 12:14 Czesc , ja mam swoj prywatny salonik zapraszam wszystkich chetnych!!! Szwanke 11b Zapraszam!!!napewno nie pozałujecie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd Re: tatuaż IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.11, 21:14 "paweł" odpowiedz proszę w jakiej temperaturze ginie wirus żółtaczki wszczepiennej wiesz ??? masz sterylizator ??? wiesz co to engerix ??? czy tylko zapraszasz czy może bierzesz pełną odpowiedzialność ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: tatuaż IP: *.centertel.pl 08.11.11, 05:58 Tak, ma sterylizator- czajnik gorącej wody.... Podaj dokładne dane tego saloniku- nazwę firmy, adres siedziby, nip i regon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijet Re: tatuaż IP: *.cnow.pl 09.11.11, 07:54 podaj jakis numer telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: tatuaż IP: *.multimo.pl 08.11.11, 19:37 www.azazel.pl/strona.php?lang=pol&dane=galerie Popatrzcie tutaj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: tatuaż IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.11, 19:48 popatrzcie też tutaj www.msd.pl/content/corporate/products/obszary/zoltaczka.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: tatuaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.11, 14:48 A ja mam troche inne pytanie;P chce sobie zrobic tatuaż, ale boję się że sie nie przyzwyczaje do niego wiec chce najpier zrobic probe z henny.. ;P gdzies w Ciechu robia tatoo z henny??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: tatuaż IP: *.play-internet.pl 27.11.11, 19:53 NIKT w ciechanowie nie robi dobrych, widzialem prace kazdego ciechanowskiego "artysty" i jesli komukolwiek zalezy na jakosci niech nie oszczedza na tatuazu, lepiej zapisac sie na dziare za pol roku i zaplacic wiecej ale nie wstydzic sie tego potem Odpowiedz Link Zgłoś