Gość: Q IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.11, 11:48 butli z gazem na moniuszki,czy sa ranni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: wybuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 12:22 W pasku TVN24 jest mowa o 6 rannych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: wybuch IP: *.play-internet.pl 23.10.11, 12:23 60% POPARZEŃ CIAŁA,OD RAZU PRZETRANSPORTOWANO HELIKOPTEREM NA WARSZAWĘ.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: wybuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 13:10 tvp.info/twoje-info/wybuch-gazu-w-ciechanowie/5527970 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: wybuch IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.11, 13:37 tak byli ranni a taki czlowiek powinien być eksmitowany z mieszkania a a nie zagrożenie dla tylu ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wergrh Re: wybuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 13:54 ach ta kapusta z grochem, nie wiecie co to za ciśnienie i ból Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: wybuch IP: *.xdsl.centertel.pl 23.10.11, 15:29 na ciechanowonline są zdjęcia www.ciechanowonline.pl/news/view/3473.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grab Re: wybuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 20:41 Ciekawe, że temu pijaczkowi co do tego doprowadził nic nie można zrobić. To nie byl pierwszy przypadek zagrożenia życie jakie ściągnął na mieszkańców tego bloku. Ale prezes Czaplicki stwierdził, że gościu płaci czynsz, mieszkanie jest jego własnością i on nic nie może poradzić. A facet notorycznie się zachlewa (dziś też chwilę przed wybuchem pił z kolesiami), sika na korytarzu, że syf w całym bloku. W spółdzielni leży plik skarg na niego, 30 rodzin zagrożonych, a facet jest nie do ruszenia. Czy jest na takiego jakiś sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: wybuch IP: *.play-internet.pl 23.10.11, 23:19 Podpowiedzieć wam jaki jest na Niego sposób....pozew zbiorowy od mieszkańców o narażenie na niebezpieczeństwo utraty zdrowia i życia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wybuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.11, 19:08 I co to da. Zamkną go, wykwaterują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACO Re: wybuch IP: *.play-internet.pl 24.10.11, 21:35 JEŻELI WYGRACIE TO MOŻE DOSTAĆ NAKAZ EKSMISJI....musicie coś działać skoro spółdzielnia ma was w nosie,tym bardzie nie macie się co na pomoc z ich strony oglądać skoro do tej pory nic nie zrobili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: wybuch IP: *.opera-mini.net 23.10.11, 16:33 I znowu cierpią niepotrzebnie ludzie i znowu ludzkie łzy krzywda przez człowieka zwanego alkoholikiem. Rok temu Spółdzielcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: wybuch IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.11, 18:10 Chyba Świętochowskiego, a nie Spółdzielcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka bloku Re: wybuch IP: *.play-internet.pl 24.10.11, 20:02 To co przezyłam to KOSZMAR NIE DA SIE TEGO OPISAC POWINIEN ZDECHNAC W TYM SZPITALU 2 lata temu tez zrobił zagrozenie dla nas mieszkancow i nic z tym nie zrobiono dalej mieszkal sprowadzał bandziorów alkoholików gdzie jest POLICJA??? WŁADZE ??? MA TU ZNÓW WEJSC I WYSADZIC CAŁY BLOK W POWIETRZE TO CO BEDZIE WTEDY ?????? TYLE LUDZI ZGINIE !!!!! APELUJE !!! WŁADZE MIASTA ZASTANÓWCIE SIE,ZEBY NIE BYŁO TAK JAK WYZEJ NAPISAŁAM !!! mamy nadzieje, ze zdechnie w tym szpitalu !!! NIE MAM SIŁY O TYM PISAC JESTEM W SZOKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: wybuch IP: *.centertel.pl 24.10.11, 20:16 Nawet nikt nie ściągnie z niego kasy na wyremontowanie tych mieszkań... A jaka decyzja nadzoru budowlanego? Czy naruszona jest konstrukcja? Pozwolili na dalsze użytkowanie mieszkań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerażony Re: wybuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.11, 21:29 Gość portalu: mieszkanka bloku napisał(a): > > To co przezyłam to KOSZMAR NIE DA SIE TEGO OPISAC POWINIEN ZDECHNAC W TYM SZP > ITALU 2 lata temu tez zrobił zagrozenie dla nas mieszkancow i nic z tym nie z > robiono dalej mieszkal sprowadzał bandziorów alkoholików gdzie jest POLICJA??? > WŁADZE ??? MA TU ZNÓW WEJSC I WYSADZIC CAŁY BLOK W POWIETRZE TO CO BEDZIE WTE > DY ?????? TYLE LUDZI ZGINIE !!!!! APELUJE !!! WŁADZE MIASTA ZASTANÓWCI > E SIE,ZEBY NIE BYŁO TAK JAK WYZEJ NAPISAŁAM !!! mamy nadzieje, ze zdechnie w > tym szpitalu !!! NIE MAM SIŁY O TYM PISAC JESTEM W SZOKU jestem przerażony tym postem, serdecznie wspólczuję mieszkańcom bloku, których sąsiad tak urządził, ale autorki tego postu nie chciałbym miec za sąsiadkę, jak można człowiekowi życzyć, zeby zdechł ?... rozumiem złe emocje, strach, ale to to pani wypisuje to totalny brak człowieczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądrala Re: wybuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.11, 20:04 A co Cię to obchodzi? Książkę piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallinka Re: wybuch IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.11, 00:19 konstrukcja nie jest naruszona. nie można nikomu życzyć śmierci mimo wszystko. Kobieto bój sie Boga. Poza tym co to za pisanie "apeluję do władz"? Jeśli ma Pani jakaś sprawę to załatwia sie to bezpośrednio a nie wypisuje sie takie głupoty na forum miasta. Jesli Pani potrafi tutaj tak nie oszczędzać na obelgach, to proszę isc do spółdzielni (myśle ze nie bedzie problemu aby odbyła Pani rozmowę z samym prezesem) albo proszę złożyć pozew i powtorzyc to wszystko na sali sądowej. Przez internet każdy jest taki mądry. Trochę wstrzemięźliwości w słowach, tu nikt nie jest anonimowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: for people Re: wybuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 08:27 Typowe dla nas - dopiero kiedy zdarzy się tragedia wielki lament i sąsiedzi larum podnoszą ;-(( A wcześniej nikt nic nie widział, nie słyszał i nie wiedział - znieczulica totalna. Gdyby wcześniej się zainterweniowało u tego sąsiada to może nie byłoby teraz tego jazgotu. W necie każdy teraz jest mądry a zapomina że lepiej zapobiegać niż się użalać nad sobą wcześniej siedząc na d.pie i pierdząc w stołek przed lewizornią nie słysząc ani awantur domowych, nie widząc dresów na klatce i obszczanych schodów ani psów s.rającyh pod blokiem. Abstrahuję że sąsiada zapewne po n - latach mieszkania zna się tylko na dzień dobry albo nawet bez tego ;-((( Typowy "tumiwisizm" lub "acotomnieobchodzi" a jak ma miejsce zdarzenie jak to to każdy zdziwiony i alarm do władz mimo że samemu nie chciało się wezwac patrolu, napisać skargi etc. No i macie ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yep Re: wybuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 08:43 Ta sympatyczna Pani co życzy śmierci zapewne jest kochającą katoliczką. Najlepiej to nawrzucać wszystkim z obowiązkową obecnie postawą "roszczeniową". Jak się nie dba o siebie tylko czeka nie wiadomo na co, to takie są tego skutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luke Re: wybuch IP: 80.51.0.* 25.10.11, 10:06 Tu jest filmik: eciechanow.pl/aktualnosci/kronika-policyjna/1491-wybuch-na-moniuszki-film.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a74 Re: wybuch IP: *.cdma.centertel.pl 25.10.11, 11:18 Każdy jest mądry jak patrzy na to z boku .Życzę wszystkim prawiącym tu morały spędzenia chociaż pół roku w sąsiedztwie z pijącym alkoholikiem ,może zmieniliby swoje poglądy .A policja czy prezes spółdzielni nie mogą zrobić nic . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postronna Re: wybuch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.11, 08:03 Dlaczego każdy tak krytykuje osobę, która szczerze wypowiedziała się o alkoholiku. Mieszkać z pijakiem to tragedia, to strach o życie, o godność. Nie krytykujmy kogoś, kiedy sami innych w taki, czy inny sposób napiętnujemy. A do mieszkańców bliku, to mam nadzieję, że sprawa ta zostanie pozytywnie rozpatrzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YYY Re: wybuch IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.11, 22:53 co za znieczulica ...ludzie co ten prezes SM ma zrobic jak on prawnie ma zwiazane rece ??? co moze policja zrobic jak ma prawnie zwiazane rece ??? taki mamy kraj i takie prawo... a sasiadka jest zwichrowana totalnie z takimi tekstami .. Odpowiedz Link Zgłoś