Gość: ona IP: *.cdma.centertel.pl 04.11.11, 07:47 czy ktoś może orientuje sie czy w Ciechanowie sa organizowane jakies dancingi? jesli tak to w jakie dni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rewolucjonista Re: dancingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 17:29 Daj se luz dancing to nie jest modne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: dancingi IP: *.xdsl.centertel.pl 04.11.11, 18:38 Koleś weź się naucz czytać ... Czy autorka Cię pyta 'czy wg Ciebie dancingi sa modne czy nie ??' bo wg mnie nie ... w Zaciszu do niedawna były być może, że nadal są ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety Re: dancingi IP: *.centertel.pl 04.11.11, 21:52 Zacisze nie organizuje już tego typu imprez (niestety), w zasadzie już niczego nie organizuje ale to inny temat. Niedawno był podobny wątek i - jeśli mnie pamięć nie myli - była mowa o Atenie. Jeśli się pomyliłem to sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjątek Re: dancingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 19:15 Nie każdy hołduje modzie. Przeważnie ten wyjatek to człowiek, który nie daje się ogłupiać i ma własny rozum. Odpowiedz Link Zgłoś