Gość: zainteresowana IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.11, 17:50 szukam towarzyszki na zajecia krav-magi. Wiek bez znaczenia :) ja mam 23 latka... zajecia w piatki i w niedziele... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on Re: KRAV-MAGA dla kobiet IP: *.tktelekom.pl 04.11.11, 18:49 Witam gdzie są organizowane zajęcia z Krav Magi? i kto je prowadzi? Może jakieś szczegóły? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: KRAV-MAGA dla kobiet IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.11, 18:56 hej zajecia sa w szkole nr.1 na orylskiej... Piotr Pietrzykowski prowadzi zajecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: KRAV-MAGA dla kobiet IP: *.tktelekom.pl 04.11.11, 19:04 Ok :) a duże zainteresowanie? prowadzący dobrze uczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: KRAV-MAGA dla kobiet IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.11, 19:14 kurcze, też jestem ciekawa na zajęcia idę dopiero w niedzielę, a tak właściwie to poszukuję PARTNERKI żeby było mi raźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: KRAV-MAGA dla kobiet IP: *.tktelekom.pl 04.11.11, 19:27 niestety nie znam żadnej partnerki która by była zainteresowana ;) a wiesz wo gule czy dużo chętnych jest? znasz może cenę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: KRAV-MAGA dla kobiet IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.11, 19:32 W zajeciach uczestniczy kilkanaście osób, niestety sami panowie. Koszt to 100 zł/miesiąc 2 razy w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś