Gość: jupik IP: *.tktelekom.pl 29.12.11, 13:37 Czy pracujący w ciechanowskich obozach pracy jak Contact Center, Bauer, Delitisue spodziewają się podwyżek płac od nowego roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Podwyżki płac IP: *.play-internet.pl 29.12.11, 14:21 ...wszystkiego tam można się spodziewać tylko nie podwyżek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Podwyżki płac IP: *.tktelekom.pl 29.12.11, 16:53 jezeli jestes zatrudniony tam na umowe o prace i masz minimalne wynagrodzenie to owszem podwyzke musisz miec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pojebany Podwyżki płac IP: *.181.185.100.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.12.11, 17:36 Podziękujmy styropianowym kombatantom z solidarności, że załatwili zakłady przemysłowe funkcjonujące w Ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Podwyżki płac IP: 31.61.61.* 04.01.12, 20:25 Nie mniej pretensji do Solidarności tylko idź i powiedz to swoim popaprańcom. Co oni robią w tym kierunku aby było lepiej? Robią wszystko aby zwykłego człowieka całkiem zgnoić. Czy to budżetówka, czy prywatny złodziej-wszędzie wygląda to tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Podwyżki płac IP: *.play-internet.pl 04.01.12, 20:35 A kto jak nie solidarnosc dala nam ta "wolnosc" ? a raczej bogatszym co sie nachapali kradnac za komuny, wolnosc w pomiataniu biedniejszymi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatek Re: Podwyżki płac IP: *.tktelekom.pl 04.01.12, 20:21 Jak tam pracujesz to nie spodziewaj się. Przykre nie? Ach ten Ciechanów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: Podwyżki płac IP: *.xdsl.centertel.pl 05.01.12, 17:18 Jakiś czas temu znalazłam taki wpis: "Do wszystkich Malo zadowolonych z swojej sytuacji. Pomyślcie dlaczego wy nie jesteście w zarządzie. Ja na ten przykład skończyłem wyższą uczelnie. Dostałem sie na nią ponieważ Tata był w partii i dostałem extra punkty przy egzaminach. Na pierwszym roku sobie nie radziłem ale przystąpiłem do ZSMP i studia poszły jak z płatka. Po 89 Tatusiowi zaproponowali wysokie stanowisko w prywatyzowanej firmie w ramach odszkodowania za stracone wpływy w partii. Tata sie nie przejął, wziął stanowisko i przystąpił do SLD. Bardzo szybko tata załatwił mi prace pewnej firmie na wysokim stanowisku w zarządzie - w końcu skończyłem SGH. Moje dzieci juz dorastają a ja wpajam im wartości które przekazał mi Tata. Beda takie same jak my. Pozdrawiam działaczy Solidarnościowych - dzięki nim nie musimy sie kryć z naszym bogactwem jak to było za komuny...." Odpowiedz Link Zgłoś