Dodaj do ulubionych

Walentynki

IP: *.tktelekom.pl 10.02.12, 17:07
Chciałam zrobic jakis prezent swojemu mezczyznie na walentynki, ale brakuje mi pomysłu. co poradzicie. Ma okolo 30 lat.
Obserwuj wątek
    • Gość: phi-lozof Re: Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 17:09
      najlepszym prezentem będzie jak lepiej go poznasz
      na początek może dowiedz się ile lat dokładnie on ma :P
      • Gość: aska Re: Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 17:14
        WalęWTyłki :) i nic wiecej do dodania :)
        • Gość: Nina Re: Walentynki IP: *.tktelekom.pl 10.02.12, 17:18
          wiem ile ma lat, ale chcialam podac przyblizony wiek bo nie zawsze to samo pasuje do faceta w wieku 30 lat i do 18-sto latka
          • Gość: phi-lozof Re: Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 17:40
            > wiem ile ma lat, ale chcialam podac przyblizony wiek bo nie zawsze to samo pasu
            > je do faceta w wieku 30 lat i do 18-sto latka

najnormalniej w świecie zapytaj go w jaką bieliznę masz zapakować prezent
            będzie najbardziej zadowolony bez względu na to czy ma 18 czy 30 lat ;)
    • fanaberia78 Re: Walentynki 10.02.12, 18:43
      Podobno ze wszytskich prezentów mężczyźni najbardziej cenią przeżycia. Dlatego fajnie by było coś takiego mu podarować. Można np. wręczyć mu kupon z Grupera czy podobnego serwisu np. na wejście do dobrego klubu, gry w speedball lub paintball albo dla karnet na kurs tańca erotycznego dla siebie, który wręczy mu się w kopercie, a na początek zaprezentuje "stan wyjściowy" : )
      • Gość: agusia Re: Walentynki IP: *.tktelekom.pl 13.02.12, 19:34
        Chcialam jakis skromny fajny upominek ale nie ma nic ciekawego
        • Gość: mieszkaniec Re: Walentynki IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.12, 20:30
          Podobno ze wszytskich prezentów mężczyźni najbardziej cenią przeżycia.

coś w tym jest
    • Gość: mr Re: Walentynki IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.12, 20:29

Najlepszym prezentem dla około 30 letniego faceta będzie około 20 letnia dziewczyna ;-)
      • Gość: Ciekawski... Re: Walentynki IP: *.183.249.58.dsl.dynamic.t-mobile.pl 14.02.12, 18:09
        Rozbierz się i pójdź z nim do łóżka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka