Dodaj do ulubionych

Troche straszna sprawa

27.08.10, 16:37
Więc troche dziwnie sie czuje bo... bardzo często mniewam twarze czasem po prostu na
niczym. Po prostu patrze się na przykład na komodę i po jakimś czasie widzę na niej twarz.
Za każdym razem jest to inna twarz, to dziwne ponieważ tak mi się zdaża przynajmiej raz
na dzień. Za każdym razem inny wyraz, ale ani razu nie było szczęśliwego wyrazu.
Innego dnia gdy umarła moja Ś.P Ciocia śnił mi się 2 razy z rzędu horror z nią. Nie chcę
nawet opowiadać o nim.
Innym razem gdy już prawie nacisnąłeam klamkę ona... nagle sama się poruszyła jakby
ktoś na nią naciskał 3 razy z rzędu. Nikogo wokoło nie było...
Też często słysze jakieś dziwne dźwięki, jakby ktoś chodził, jakby jakiś dziwny szelest, albo
ciche rozmowianie, albo krzyczenie, ale gdy się rozglądam to nikogo nie ma.

Nie wiem czy to przekleństwo z tymi twarzami, czy jakiś znak...
Wy macie podobnie?
Obserwuj wątek
    • nuskadee Może zły wpływ Biebera? 27.08.10, 16:40
      • ciapolka Re: Może zły wpływ Biebera? 27.08.10, 16:42
        wiesz? nudzi mnie już to z bieberem
        • nuskadee No to musisz być niezłą fanką skoro Ci się 27.08.10, 16:46
          już idol nudzi ..
          • ciapolka Re: No to musisz być niezłą fanką skoro Ci się 27.08.10, 17:50
            twój idol to bieber? no można sie domyśleć bo jesteś taka głupia haha
    • suoik wiesz co? 27.08.10, 16:43
      to może być twoja wyobraźnia, i tutaj w żaden sposób nie chcę cię wyśmiać. po
      prostu znam osoby, które te rzeczy po prostu sobie wyobrażają. jeśli to jednak
      nie wyobraźnia, to ci wierzę, bo też czasami takie coś mam. myślę, że to nic
      złego i nic nie da się z tym zrobić. pamiętam, że jakieś 3 lata temu
      wyobrażałam sobie różne twarze, postacie na mojej ciemnej rolecie, kiedy było
      zapalone światło. tzn, nie wiem czy to wyobraźnia, czy co, ale tak miałam.
      jednak przeszło mi po jakiś 6 miesiącach. ; )
      • i_am_fierce Re: wiesz co? 27.08.10, 16:51
        dziwna sprawa,też czasem mam wrażenie że coś po pokoju mi łazi uncertain Albo że gdzieś tam coś jest,Myśle że z tego trzeba wyrosnąć heh Mam 16 lat i dalej nie wyrosłam... Co do twojej w świętej pamięci cioci to mojej mamie śnił się jej ojciec a mój dziadek A potem umarł i do tej pory czasem mówi że czasem ma wrażenie że dziadek stoi u sąsiadki na balkonie z piwem w ręku i woła 'Ula! idź mi do sklepu po piwo' co do twarzy to przeważnie jest tak że jak patrzysz na jakiś przedmiot długo to pojawiają się jakieś plamki a ty wyobrażasz sobie że to jakieś twarze wink
        i mysle że też nie warto się tym ani przejmować ani bać
        ' Nie warto się bać duchów tylko Ludzi' Jakoś tak wink
      • koteczekdagus hej! 27.08.10, 17:49
        moze to twoja wyobraznia plata ci figle ja ostatnio słysze jakies dzwięki ale nie przejmuje sie
        tym wink wink
      • roahszana Uuups... 28.08.10, 22:04
        Nie chce nic mówić.... ale jak dla mnie to to objawy schizofrenii... ;p

Powodzeeenia ; )
    • avril993 Re: Troche straszna sprawa 27.08.10, 16:43
      A ile śpisz godzin co? Może Ci się juz miesza coś z przemęczenia?
    • cuukierkova Re: Troche straszna sprawa 27.08.10, 16:46
      hm , moze , wywoływałaś kiedyś duchy , czy coś ? bo jak tak .. to potem one nie
      wracaają do swojego miejsca , tylko prześladują osobę wywołuwującą ducha ..
      • ciapolka Re: Troche straszna sprawa 27.08.10, 17:51
        nigdy
      • decode Re: Troche straszna sprawa 28.08.10, 13:41
        może idź do psychologa, co?
    • piratka13 Nie ,nie mam tak ,ale 27.08.10, 16:46
      zdarzały się różne inne historię z duchami i moją rodziną w roli głównej ,
    • devilisch wejdź tuuuu klątwa 27.08.10, 16:46
      wiesz może to klątwa Biebera , nie pomyślałaś?
      radze ci zamknąć się w pokoju i nie wychodzić z niego...najlepiej do końca życia xdd

a tak na serio, ehm to nie wiem co to może byc, może oglądałas jakiś horror, którego się
      bardzo bałaś...

pozdro.
      i pamiętaj bo Bieber jest wszędzie, lepiej nie kusić losu confusedsuspiciousbig_grintongue_outwinksmilescared
      • ciapolka Re: wejdź tuuuu klątwa 27.08.10, 17:52
        https://www.w3bbo.com/forums/Blank-Facepalm.gif
    • nuskadee To znak buuuuu 27.08.10, 16:49
      idź się przespać Kotku i przystopuj z Bieberem oto moja rada.
      • ciapolka Re: To znak buuuuu 27.08.10, 17:53
        sama se przystopuj haha poje..alo cie i tyle myslisz ze ja go lubie bachorze? żałosne
    • olciaaa03 Re: Troche straszna sprawa 27.08.10, 16:50
      też tak mam ..
      mi kiedyś wskazówki na zegarze zaczęły szybko lecieć w drugą strone, a jak chciałam
      komuś pokazać to uż było ok..
      Kilka razy przecierałam oczy bo normalnie myślałam, że zwariowałam ..
      3maj siekiss
    • wiolaa Re: Troche straszna sprawa 27.08.10, 16:55
      ja też tak nieraz mam i właśnie nie wiem od czego ?!
    • jonas_lover Masz to od śmierci cioci? 27.08.10, 17:08
      Masz to od śmierci swojej cioci? Tak się czasem zdarza. Słyszałam o różnych
      przypadkach, czytałam wypowiedzi egzorcystów. To niekoniecznie musi być wyobraźnia,
      jak tu ktoś napisał. To może być znak, żeby np. się za tą ciotkę pomodlić, czy zamówić
      mszę. Powiedz o tym komuś z rodziny, zasięgnij rady psychologa, może księdza, może
      egzorcysty. I jeszcze jedno pytanie. Czy kiedykolwiek "bawiłaś" się w wywoływanie
      duchów, jakąś czarną magię czy coś w tym stylu? Bo jeśli tak to ci szczerze współczuję.
      Po tym mogą być nie tylko twarze, ale właśnie głosy, krzyki, rzeczy, które same się
      przestawiają, "samonaciskające"się klamki. I wtedy z tym jedynie do egzorcysty.
      • ciapolka Re: Masz to od śmierci cioci? 27.08.10, 17:54
        Moja Ciocia umarła 9 lat temu. I nie, nigdy sie nei bawiłam w wywoływanie duchów
    • biedroneczko buu. duchy !. --> KLIK 27.08.10, 17:11
      moze idź z tym do księdza !. oczyści cie czy coś tam zrobi i będzie. haha !.
      • nick_jonas_jb Re: Mi się wydaje że to wytwór Twojej wyobraźni... 30.08.10, 11:37
    • sweet94 Re: Troche straszna sprawa 27.08.10, 17:14
      wyobraźnia wzięła nad tobą górę! spoko, ja się gapiłam na zardzewiały garaż i
      zobaczyłam też twarz z rdzy.
    • korcia37 Re: Troche straszna sprawa 27.08.10, 17:18
      Ktoś żąda twojej pamięci . . . Może twoja ciocia .
    • martucha.12 To przez słuchanie bejbi. 27.08.10, 17:21
      • ciapolka Re: To przez słuchanie bejbi. 27.08.10, 17:55
        https://www.w3bbo.com/forums/Blank-Facepalm.gif
        • andz_98 Boże ona nie ma na awatarze Biebera tylko Jeydona 28.08.10, 13:50
          Żal mi was
          • ciapolka JEYDON W, 28.08.10, 21:50
            nareszcie ktoś zauważył że to nie jest bimber a J E Y D O N =,=
            • fankajoe Re: JEYDON W, 28.08.10, 22:03
              od razu widać, że to Jeydon Wale...
      • rock_i_rock Ja pier**le 29.08.10, 13:43
        Jak nie wiecie, że ona nie ma Bimbra tylko Jeydona na avatarze to nie gadać takich głupot.
        Zrozumcie ONA NIE LUBI BIEBERA I GO NIE SŁUCHA. A nawet jak ktoś słucha to nie moze
        wątków zakładać?? A wracając do tych twarzy nie mam pojęcia co się dzieje, ale jeśli to już
        długo trwa i nic Ci sie nie dzieje to chyba nie ma czym się martwić wink
    • koralina94 Re: Troche straszna sprawa 27.08.10, 17:23
      Współczuję, nawet jeśli to tylko wyobraźnia. Czasami, jak już leżę w łóżku to wydaje mi się,
      jakby ktoś szeptał moje imię, ale moja siostra też tak ma, więc to chyba wyobraźnia.
    • matalynka Wieem..;) 27.08.10, 17:27

możesz być kimś w rodzaju mediuuuumm..

wiesz moze porozumiewasz sie z duchami..: PP
    • xmalwina94 Re: Troche straszna sprawa 27.08.10, 17:30
      Słyszałam o tym! Jest to możliwe. Po prostu widzisz więcej niż inni. Powinieneś iść do księdza.
      Porozmawiać z Nim o tym co widzisz i słyszysz...Masz nadprzyrodzone zdolności. Pójdź do
      księdza! On Ci pomoże. Zobaczyszsmile
    • wiolaa Re: Troche straszna sprawa 27.08.10, 17:35
      to moze też być 7 czy tam 6 zmysł czy coś takiego
      • ciapolka Re: Troche straszna sprawa 27.08.10, 17:56
        ale z czym? z tymi twarzami?
        • wiolaa Re: Troche straszna sprawa 28.08.10, 11:19
          tak z tymi twarzami uncertain
          • wiolaa Re: Troche straszna sprawa 28.08.10, 11:23
            ja miałam kiedyś tak jak byłam mała to
            widziałam jakiś ludzi w moim pokoju z rozbijanymi głowami z krwią albo jakieś
            małe dzieci które mają rany
            • ciapolka Re: Troche straszna sprawa 28.08.10, 21:41
              oł..
    • julciak Re: Troche straszna sprawa 27.08.10, 17:38
      Ja jak byłam mała budziłam się o 6.00 codziennie i słyszałam szepty. Czasem zdjaę mi się, że przez mój pokój przechodzi śmierć z kosą.
      • wiolaa Re: Troche straszna sprawa 28.08.10, 11:21
        ooo to masz na prawde koszmarnie ja miałam kiedyś tak jak byłam mała to
        widziałam jakiś ludzi w moim pokoju z rozbijanymi głowami z krwią albo jakieś
        małe dzieci które mają rany
    • gracz_capoeira Re: Troche straszna sprawa 27.08.10, 17:43
      Może masz nawiedzony dom?
      Mój problem jest trochę mniej straszny, bo ja mam prorocze sny z moim chłopakiem w
      roli głównej. Niby nic takiego, ale w nocy zmęczy uncertain
    • oliiviia też tak mam. 27.08.10, 17:56
      ale to olewam.
    • vanell. Re: Troche straszna sprawa 27.08.10, 18:24
      jak na mój gust są to tylko twoje niekontrolowane wyobrażenia. czasem też mi się
      to zdarza, ale w mniejszym stopniu.
    • xnamex Re: Troche straszna sprawa 28.08.10, 11:28
      Nie, nigdy tak nie miałam. Ale może jesteś po prostu bardzo przewrażliwiona na tym
      punkcie i wyczulona, więc kiedy słyszysz jakiś szelest - choćby drzewa za oknem w
      wietrzną pogodę - to już ci się wydaję, że to coś paranormalne. No nie wiem, tak mi się
      tylko wydaję
    • kaila127 Re: Troche straszna sprawa 28.08.10, 12:04
      Magiia istnieje,pamiętaj,że nic nie dzieje się bez przyczyny musisz odkryć o co chodzi,bo
      jak nie to możesz już zawsze tak mieć.A wytłumacz dokładniej,bo coś nie do końca
      kumam z tymi twarzami.
      PStongue_outrzestańcie,ludzie z bieberem wylatywać!Choć go nie lubię,to dziewczyna ma problem a
      wy jej znów wytykacie,że jest fanką!To przestępstwo??sciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka