Dodaj do ulubionych

Policja vs. Rutkowski

IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.12, 19:10
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka ot TAK Re: Policja vs. Rutkowski IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.12, 23:59
      Krzysztof R. vel. Belmondo
      • Gość: Ryszard Ochucki Re: Policja vs. Rutkowski IP: *.180.214.229.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.02.12, 01:16
        Kto ma rację w sporze Policja vs. Rutkowski?
        MEDIA
        Od 3 tygodni leci serial.
        "Czy do tej tragedii musiało dojść?"
        "Co na to szkoła?"
        "Gdzie byli rodzice?"
        Istnieje spore prawdopodobieństwo, że dziennikarze zaczną mordować z braku newsów.
    • Gość: gamzur Re: Policja vs. Rutkowski IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.12, 02:41
      Zwykła szopka, którą odstawia nasz rząd mydląc oczy. Zamiast skupić się na sprawach najważniejszych jak reforma emerytalna, farmaceutyczna, ACTA itd. Media, które jakby nie było są na usługach rządu, robią nam papkę z mózgu wykorzystując czyjąś tragedię, jakich niestety wiele na co dzień w tym kraj. Temat zamordowanego Olewnika już nie jest tak chodliwy, to teraz czym innym robią zasłonę dymną. Zauważyliście ludzie w ogóle, że były gorsze tragedie w ciągu ostatnich kilku miesięcy, a nie były tak rozdmuchiwane i nagłaśniane? Takie moje luźne spostrzeżenia, i żeby nie było - nie jestem z rzadnego ugrupowania politytcznego ani nie jestem zwolennikiem żadnego. Każdy polityk to szmaciarz. Żadne PO, PiS, SLD, PSL, Paliktot i czy JKM. Wszyscy to oszuści z założenia funkcji polityka.
    • Gość: kasia Re: Policja vs. Rutkowski IP: 213.199.253.* 13.02.12, 10:12
      Rutkowski to pajac, karierowicz, który wykorzystał ludzką tragedię dla własnych celów, stosował metody niedozwolone w pracy policji. Wcielił się w rolę PRZYJACIELA tej biednej rodziny. Trochę śmieszne te jego metody:) policja nie może w trakcie PRZESŁUCHANIA:) przytulać, głaskać osoby przesłuchiwanej....odstawił szopkę na której cała ta rodzina ucierpi poprzez nadmierne nagłośnienie sprawy, ale czego się nie robi dla kariery
      • Gość: aga Re: Policja vs. Rutkowski IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.12, 11:14
        popieram Kasię. R. wykorzystal tę rodzinę do zrobienia sobie reklamy, a na dodatek utrudnil policji śledztwo. oni podejrzewali matkę od samego początku, ale musieli najpierw po cichu zebrać na nią dowody, bo przecież nie mogli tak sobie jej zamknąć. A to że matka nie chciała współpracować z policją to chyba jasne w jej sytuacji, obawiała się ich po prostu i nie byli jej na rękę. A Rutkowski wcielił się w jej przyjaciela i pękla przy nim. Sama oglądałam jak R. udzielał wywiadu pani Kolędzie- Zalewskiej i jakiś czas temu i wtedy jeszcze oskarżał matkę. A teraz nawzajem się bronią. Rodzina robi mu reklamę a on utrudnia śledztwo i jeszcze chce nagrodę za znaleźne.
      • Gość: detektywinwektyw Re: Policja vs. Rutkowski IP: *.cnow.pl 13.02.12, 11:30
        a ja uważam, że karierowicz czy nie to odkrył prawdę a przynajmniej kierunek prawdy... Policja nie wiadomo ile szukałaby porywacza, opowiadała o portretach psychologicznych.. Psycholog znalazł się ale po Rutkowskim. Jaki by nie był uważam, że w tej sytuacji Rutkowski & Policja 1:0.
        A takiego rozgłosu medialnego to on chyba już nie potrzebuje bo raczej mało kto go nie zna. Z resztą niedawno TVN robił mu program a teraz jedzie po nim jak po łysej kobyłce...
        • Gość: aga Re: Policja vs. Rutkowski IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.12, 13:56
          A jaką on niby odkrył prawdę ? poprostu rozgłośnił medialnie to co policja podejrzewała i na nagraniu z przesluchania praktycznie wkładał w usta matki to co ona ma powiedzieć.( przykład- wypadła Ci? ) a ona tylko potwierdziła. Na konferencji z rodziną też wchodził w słowo ojcu i babci w momencie kiedy oni chcieli powiedzieć coś od siebie. Jednak matka ciało i tak wskazała policji ,a R. narobił zamieszania bo odkrył starą zwiniętą kurtkę i czuł już nawet smród przy mrozie -20 stopni. A kilkudziesięciu ludzi przeczesywalo bezskutecznie wskazany przez niego teren. Jestem przekonana że gdyby nie ten ściemniacz z samoobrony bez licencji to zeznania matki mogly by być inne. Przyznała by się może w końcu, bo przecież nikt komu zdarzy się taki wypadek nie leci od razu zakopać swoje dziecko.
        • Gość: kasia Re: Policja vs. Rutkowski IP: 213.199.253.* 13.02.12, 13:59
          Ja myślę, że działania policji są tajne i nie dowiemy się prawdy. Policja nie może trzepać językiem na prawo i lewo dopóki nie ma 100 procentowej pewności, swoich podejrzeń też nie mogą publicznie ujawniać, a ten pajac zresztą bez licencji i uprawnień odegrał niezły teatrzyk. Policja nie mogłaby sobie na coś takiego pozwolić, rodzina mojej imienniczki być może pozostałaby anonimowa a przez pajaca cała ta rodzina ma złamane życie jakby mało było tej tragedii, która ich spotkała...to jeszcze są SłAWNI na całą Polskę i nie tylko...W mojej ocenie zniszczył życie całej rodzinie dlatego Policja& Rutkowski 1:0
          • Gość: Ryszard Ochucki Re: Policja vs. Rutkowski IP: *.146.104.111.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.02.12, 18:26
            Kasiu, jestem Twoim fanem.
            To społeczeństwu potrzebny jest psycholog, "matce" psychiatra, Rutkowskiemu 6 miesięcy za utrudnianie śledztwa.
            • Gość: Mimsy Re: Policja vs. Rutkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 00:39
              Kasia ma rację. Lans Rutkowskiego przekroczył granice przyzwoitości i intymności tej rodziny. Prokuratura i policja muszą działać w granicach prawa, a ten niby detektyw bez uprawnień psuł im robotę i urządzał przedstawienia przed kamerami. Media łykały ten lans beż żenady, niektórzy ludzie niestety też.
              • Gość: z Re: Policja vs. Rutkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 01:52
                yes, święta racja. rutkowski to picuś glancuś bez licencji i bez skrupułów. tylko, że on może łamać zasady a psiarnia nie. niestety w tej akurat sprawie jestem za policją
                • Gość: ogr13 Re: Policja vs. Rutkowski IP: *.play-internet.pl 14.02.12, 10:21
                  Rutkowski the best.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka