Dodaj do ulubionych

nowa kawiarnia?

IP: *.plock.mm.pl 26.03.12, 12:21
Na Warszawskiej za play otwiera się nowa kawiarnia czy ktoś wie kiedy otwarcie?
Obserwuj wątek
    • Gość: smakosz Re: nowa kawiarnia? IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 13:26
      Nie wiem kiedy jest otwarcie ale mam nadzieje ze bedzie smacznie!
      • Gość: gosc Re: nowa kawiarnia? IP: *.plock.mm.pl 26.03.12, 14:31
        co będzie można tam zjeść?
        • Gość: Mimsy Re: nowa kawiarnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 19:31
          Dziś przechodziłam deptakiem i widziałam szyld: Kawiarnia Bajka. Ciastka, desery, zapiekanki, sałatki, naleśniki albo pierogi, nie zapamiętałam dokładnie :) Ale chyba naleśniki. Mają dużo miejsca na ogródek kawiarniany, bo miejsce jest cofnięte od ulicy. Wybrukowali ten kawałek, ładnie to wygląda. Niestety nie podali daty otwarcia, napisali tylko, że wkrótce. Myślę, że w trosce o dochody otworzą przed świętami. Pogoda sprzyja ...
          • Gość: XxX Re: nowa kawiarnia? IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.12, 20:04
            Nie ma to jak innowacyjna nazwa lokalu, to juz trzecia bajka w Ciechanowie.
            • Gość: v Re: nowa kawiarnia? IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.12, 20:32
              Bo to ten sam wlasciciel ;)
            • Gość: . Re: nowa kawiarnia? IP: *.play-internet.pl 26.03.12, 20:38
              Fajny pomysł.
              Słyszałam,że ludzie często narzekali na brak prawdziwej kawiarni w Ciechanowie.
              • Gość: klient Re: nowa kawiarnia? IP: *.play-internet.pl 26.03.12, 22:25
                A ta będzie prawdziwa? z naleśnikami i zapiekankami.Ciekawe czy kawę będą podawać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka