IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.12, 23:41
szukam dobrego ginekologa przyjmującego w publicznej przychodni (za darmo)
czy ktoś z was mógłby podrzucić namiary? i ew. czas oczekiwania? byłabym wdzięczna
Obserwuj wątek
    • Gość: z Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.12, 12:55
      zadzwoń z zapytaj o czas oczekiwania, np. w poliklinice albo w szpitalu.A o konkretnych nazwiskach poszukaj na forum bo ten temat powtarza się co miesiąc
      • Gość: Sylwia Re: ginekolog IP: *.play-internet.pl 19.04.12, 16:21
        Młody lekarza Błoński albo Pani Filipczak,poradnia w szpitalu, różnie z terminami-pierwszy raz czekałam 2 tyg,a innym razem 4 dni..
        • Gość: k Re: ginekolog IP: *.play-internet.pl 19.04.12, 17:57
          to miałaś farta.ja umawiałam się na początku kwietnia i najszybszy termin był do Błońskiego ale nie chciałam do niego.i tak do dr Matuszewskiej koniec maja a dr filipczak koniec czerwca .więc chyba nie jest tak do konca ze 2 tyg tylko miesiące :( ale publiczna slużba zdrowia taka właśnie jest.polecam dr Filipczak, Achcińskiego ,lub Matuszewska
          • Gość: . Re: ginekolog IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.12, 18:05
            W poliklinice przyjmują te same osoby i nie ma kolejek :)
            • Gość: . Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.12, 18:52
              Tylko że w poliklinice dzwonisz np. we wtorek to panie pielęgniarki mówią że nie ma jeszcze zapisów bo czekają na grafik od lekarza. Dzwonisz na drugi dzień (środa) i mówią że już nie ma zapisów i żeby próbować na następny miesiąc. Ale kiedy dzwonić nie powiedzą bo nie mają grafiku - błędne koło. Zdarzyło mi się usłyszeć takie odpowiedzi kilkakrotnie i do kilku specjalistów. W szpitalu dłużej się czeka to fakt, ale albo zapisują od razu albo podają konkretny termin kiedy można dzwonić się zapisać.
              • Gość: pacjentka Re: ginekolog IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.04.12, 18:58
                w poliklinice też czeka się o.k 1,5 miesiąca tak j czekam
    • Gość: k Re: ginekolog IP: *.play-internet.pl 19.04.12, 19:23
      to chyba zostanę przy szpitalu :/ a tak swoją drogą to mamy fajną służbę zdrowia.trzeba leczyć sie prywatnie tylko co mają zrobić osoby z małymi dochodami niech pan minister zdrowia powie.
      i jeszcze jedna kwestia.becikowe.trzeba zgłosić do 10 tc ale zanim kobieta sie zorientuje to już jest 4 tyg w ciąży a zanim się dostanie to jest kolejne 6-8 tyg i po ptoku trzeba isc prywtnie.koło się zamyka
      • Gość: aaa Re: ginekolog IP: *.xdsl.centertel.pl 19.04.12, 20:13
        wiesz co ci powiem prywatna wizyta kosztuje 50zł badasz sie raz na rok i czego chcieć więcej dobra ze wszystkim badaniami niech wyjdzie ci 200zł
        i co?
        korona spadnie jak sie odłoży trochę kasy?
        ja nic nie Zarabiem mi na to chłopak daje i chodzę prywatnie
        a nie żebym czekała po miesiąc czasu
        • Gość: k Re: ginekolog IP: *.play-internet.pl 20.04.12, 08:57
          wiesz co pi...sz głupoty.tobie chłopak daje, ale nie każdemu daje chłopak, niektórych nie stać mimo tego że pracują.mają kredyty, muszą opłacić mieszkanie mają już 1 dziecko.to wszystko kosztuje ale jak się jest na utrzymaniu mamusi i chłopaka to się nie ma pojęcia o życiu.poza tym wizyta u ginekologa nie kosztuje 50 zł tylko ok 80-100 do tego jeszcze USG , cytologia itp. wiesz 200 zł dla kogoś kogo nie stać np na przeżycie od 1 do 1 to jest duża suma i niestety musi czekać. zresztą jak się pracuje i płaci składki na NFZ to chyba coś się człowiekowi należy od tego pi..go kraju.nie zapomnij też że jeśli idziesz prywatnie to musisz zapłacić 100 % za leki które lekarz ci przepisze oraz jakieś dodatkowe badania np. hormony.a to są kwoty bardzo wysokie ok . 30 zł za 1.jeśli masz ich kilka i coś ci dolega to nie jest to 200 zł rocznie tylko 2 tyś.wiec jeśli zaczynasz coś pisać to się zastanów bo jeśli nie znasz szczegółów to się nie wypowiadaj
          ale jeśli nie zauważyłaś to jeszcze zupełnie inny problem poruszyłam. chodzi o ciążę jeśli do 10 tc się nie zgłosisz do lekarza to przepada ci becikowe które ci się należy dlaczego ze względów niezależnych od ciebie nie masz prawa z tego skorzystać
          ale jesteś jeszcze młoda wiec niewiele wiesz o życiu, pożyjesz zobaczysz jak z chlopakiem stworzysz rodzinę i będziecie mieli różne wydatki i szlag cię bedzie trafiał że do każdego specjalisty bedziesz musiała iść prywatnie a składki bedą ci zabierać z pensji i to wcale nie małe
          • Gość: :( Re: ginekolog IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.12, 13:38
            na zielonej scieszce 50 zl sama wizyta a z cytologia 70. idziesz i tej samego dnia cie przyjmuja
            • Gość: k Re: ginekolog IP: *.play-internet.pl 20.04.12, 14:07
              chyba Zielonej Ścieżce. skoro jest tak fajnie i tanio to dlaczego idziesz tego samego dnia i cie przyjmują. chyba te kolejki do szpitala czy też polikliniki świadczą o tym że ludzie kasy nie mają i czekają, co się wiąże również z późnym wykryciem różnych chorób.
            • Gość: acha Re: ginekolog IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.12, 01:47
              chodzi o doktor antoniak?
              • Gość: :( Re: ginekolog IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.12, 08:58
                nie. Matuszewska-Koziara spoko babka
        • Gość: Monia Re: ginekolog IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.12, 14:52
          jestem ubezpieczona płacę składki jak każdy pracujący i to duże, więc automatycznie należy mi się opieka lekarska bezpłatnie! nigdy nie będę płac iła i chodziła na prywatne wizyty
          • Gość: aaa Re: ginekolog IP: *.tktelekom.pl 20.04.12, 15:09
            słuchaj to jak cie nbie stac to nie było robic dzieciaka i nie było brac kredytu i było sie uczyc zeby zarabiac dobrze
            mama cie tego nie uczyła?

moj chłopa ma firme swoją wiec nawet niech badania kosztuja 2000tys to wyjmnie i mi da bo wazne jest dla niego moje zdrowie
            i jeszcze cos wizyta sama 50zł
            kosztuje a nie po 80 czy 100
            haha wiec małą jeszcze mało wiesz
            • Gość: karla Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 16:38
              nie zarzekaj się tak że nie będziesz chodzić prywatnie-ja poszłam tylko raz i nigdy więcej nie pójdę na służbę zdrowia.jak leczenie to tylko prywatnie i w prywatnych klinikach
            • Gość: dulcymea Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 16:46
              > słuchaj to jak cie nbie stac to nie było robic dzieciaka i nie było brac kredyt

dzieciak jeszcze jesteś więc nie będę polemizował

ale powiem coś innego dla sprostowania
              wizyta prywatna u ginekologa to koszt 100zł z USG i badaniem
              dodatkowe badania które zleca to średnio jakieś 30zł prywatnie robione
              nie wiem skąd ten cennik moi drodzy ale 130zł miesięcznie to nie 2000rocznie, nie przesadzajcie
              co do "płacę składki i mi się należy" to zweryfikujecie to przy okazji emerytury
              Na wizytę u ginekologa nie czeka się 1,5 czy 2 miesiące a 14 dni (sprawdziłem dzwoniąc do szpitala)
              znowu naciąganie
              zaświadczenie na 10 tydzień o objęciu opieką ginekologa też nie stanowi problemu

spinacie się straszliwie
              więcej luzu
              z jednej strony oczekiwania są duże a z drugiej pozwalacie lekarzowi na "schodzenie z oddziału" przez 30 minut albo i dłużej lub przyjmowanie kilku pacjentów i przerwa na kawę
              jednocześnie też bronicie się przed prywatyzacją szpitala
              może tak więcej konsekwencji, nie uważacie?

jak jesteście źle obsługiwani, kolejki są za długie to zgłoście to do NFZ, oni płacą za te świadczenia, więc chyba potrafią wyegzekwować by były należycie realizowane

zamiast narzekać tylko zacznijcie coś robić
              winę za złą opiekę ponosicie sami, biernie przystając na taki stan rzeczy
            • Gość: k Re: ginekolog IP: *.play-internet.pl 20.04.12, 19:34
              a ty gó...aro skąd wiesz jaka jest moja sytuacja życiowa że śmiesz się wypowiadać na mój temat.pisałam ogólnie ale ty gó... wiesz o życiu i tyle.powiem więcej życzę ci żeby spotkała cię taka sytuacja jak wiele osób wtedy zrozumiesz.ale z g..em nie będę polemizować sama kiedyś zrozumiesz.
              a chłopak zawsze może splajtować i wtedy na suchy chleb nie będzie cię stać.pożyjemy zobaczymy.
              nara
              • Gość: lena Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 20:03
                jestem w 13 tc, chodzę prywatnie do dr Grzelczyk-Osowskiej- wizyta za każdym razem 100 zł,
                • Gość: aaa Re: ginekolog IP: *.xdsl.centertel.pl 20.04.12, 20:25
                  a na zielonej ścieżce 50zł
                  przepłacasz :D
                  • Gość: z Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 22:47
                    do odważnych świat należy. ja bym tam nie poszła nawet za darmo
              • Gość: aaa Re: ginekolog IP: *.xdsl.centertel.pl 20.04.12, 20:24
                oj koleżanko zazdrość zżera ? i nie jestem gó...arą bo mam 21 lat ..wienc nwm ile Ty masz
                że ma faceta biednego który pracuje za 1500zł haha
                śmieszne :D
                wiesz co CI piwem nawet jak by splajtowała to mamy siebie i rade se damy zresztą kasa na koncie odłożona jest wiec będzie mnie stać a TY jak jesteś biedna to masz problem
                • Gość: Sisi Re: ginekolog IP: *.opera-mini.net 20.04.12, 21:49
                  Gorzej jak Ci powie GOOD BYE i wtedy nie dasz ,SE'rady...
                • Gość: ewa Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 23:06
                  Mieć 21 lat i być na utrzymaniu swojego faceta. Naprawdę jest czego zazdrościć. Po prostu szczyt marzeń.
                  • Gość: aaa Re: ginekolog IP: *.xdsl.centertel.pl 21.04.12, 07:41
                    chciała byś
                    mieć tyle kasy i wszystko
                    ale Ciechanów to biedota :D hahahahahha
                    • Gość: ... Re: ginekolog IP: *.play-internet.pl 21.04.12, 08:55
                      Głupich siać nie trzeba-sami się rodzą...dziewczyno jesteś gorsza głupia jak ustawa przewiduje!!!lecz się nie u Ginekologa tylko u psychiatry,no ale w sumie cudów nie ma więc może nie ma co szastać kolejną pięćdziesiątką na wizytę...PS.a poza tym to zainwestuj w prywatnego nauczyciela języka Polskiego
                      • Gość: aaa Re: ginekolog IP: *.xdsl.centertel.pl 21.04.12, 09:34
                        a ty na drogie jak nie stać cie na leczenie haha
                        • Gość: ... Re: ginekolog IP: *.play-internet.pl 21.04.12, 10:06
                          Nie martw się stać mnie,i to nie na leczenie za 50 zł tylko za 300zł wizyta profesorska w Warszawie...na ,,DROGIE''no cóż nie wszyscy muszą brać przykład z Ciebie...a poza tym co to jest ,,DROGIE",bo jeśli chodzi o pas jezdni to należało by napisać DROGĘ,PS.przemyśl poważnie propozycje korepetycji z języka Polskiego
                          • Gość: aaa Re: ginekolog IP: *.xdsl.centertel.pl 21.04.12, 10:29
                            będę pisała co chciała a wam h... do tego hahah
                            biedne dziewczynki Ciechanowa zarabiające po 1400zł
                            hehe
                            i dla mnie wydaje 500 zł a dzieciakowi nie dasz jeść haha
                            • Gość: ... Re: ginekolog IP: *.play-internet.pl 21.04.12, 10:38
                              doskonale pasuje do Ciebie powiedzenie PLUJ ŚWINI W MORDĘ A TA CI ODPOWIE ,ŻE TO DESZCZ PADA...
                              • Gość: aaa Re: ginekolog IP: *.xdsl.centertel.pl 21.04.12, 10:43
                                mnie to możesz w dupe pocałować aż ci sie rogi wyprostują :D
                                • Gość: ... Re: ginekolog IP: *.play-internet.pl 21.04.12, 10:46
                                  Na pieszczoty moja droga to sobie trzeba zasłużyć...a Ciebie niech klienci całują gdzie chcą i jak chcą
                                • Gość: mieszkaniec Re: ginekolog IP: *.play-internet.pl 21.04.12, 10:50
                                  Powiedz jak się nazywasz i gdzie mieszkasz to pójdę i osobiście powiem Ci ŻE JESTEŚ POJE....JAK LATO Z RADIEM,współczuję chłopakowi takiej blachy jak ty,ja bym Ci 5 zł na aspirynę nie dał a co dopiero 5Ozł na lekarza,urodziłaś się taka czy z wiekiem tak Cię Pop...ilło?
                • Gość: k do aa IP: *.play-internet.pl 21.04.12, 11:14
                  wiesz zazdrość mnie nie zżera bo mój mąż zarabia o wiele więcej, ja też pracuję i nie jestem na utrzymaniu faceta tak jak ty. jestem jeśli już to cie tak bardzo interesuje starsza od ciebie i to o wiele. ja za parę lat nie powiem że nic ze sowim życiem nie zrobiłam i do wszystkiego czego doszłam zawdzięczam sobie i swojej pracy. ja nie muszę prosić i nigdy nie musiałam swojego faceta a teraz męża o pieniądze na ginekologa.ty dostajesz kasę za d..ę wiesz jak to się nazywa.
                  mi mama zawsze powtarzała licz na siebie nie na faceta i jeśli już chodzi o ścisłośc to mam skończone studia wyższe a ty g..o co zaledwie pewnie matura co najwyżej studium.więc chyba nie mam ci czego zazdrościć bo głupoty sie nie zazdrości
                  ciekawe co powiesz jak chłopak cie rzuci bo sie znudzi.wtedy nie zostanie ci nic bo nic nie bedziesz miała.nara bo z g..em nie dyskutuję wiecej
                  • Gość: aaa Re: do aa IP: *.xdsl.centertel.pl 21.04.12, 12:29
                    oj się mylisz
                    bo na prawo chodzę :D hehe
                    wiesz ja nie powiedziałem ze nie pracuje
                    pracuje u mojego miska w firmie i na pewno więcej zarabiam niż ty na słuchawce w tp ?? a może w achtelu ?
                    hehe i misiek mi daje sam ja mu nic nie mówię daj mi
                    porostu dba o moje zdrowie...

• Gość: ... Re: do aa IP: *.play-internet.pl 21.04.12, 12:42
                      powiedziałem-skro nie potrafisz swojej płci określić to współczuję MIŚKOWIE?na prawo i na lewo...
                    • Gość: k Re: do aa IP: *.play-internet.pl 21.04.12, 14:02
                      g..ro widzę że masz nie tylko problemy z pisownią ale również z czytaniem ze zrozumieniem. kto ci powiedział że pracuję w tp-sie lub achtelu.mylisz się.
                      wiesz pracujesz u swojego faceta to też świadczy o tobie ze nawet roboty sobie znaleźć nie możesz tylko dupą musisz zarabiać.ale twoj wybór twoja sprawa.jak cie rzuci bo sie znudzi toba to i z roboty wylecisz.czyli zostaniesz z niczym (jak już wcześniej pisałam)
                      odwal sie już i idź do swojego miska dupy dać zebyś miała na kolejną wizytę u ginekologa i by cię nie zostawił (a swoją drogą to żal mu dać 100 zł na taką wizytę że musisz chodzić do lekarza bez umiejętności jakim jest pani dr M-K)
                    • Gość: p Re: do aa IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.12, 14:38
                      dziewczyno jesteś naprawdę pieprznięta.współczuję twojemu facetowi takiej rury.ja bym nawet nie chciał cie jakbyś mi dopłacała.
                      naucz się jeszcze pisać (wypowiedz w stylu "se" nie przystoi osobie która jak rzekomo mówisz studiuje) oraz czytać ze zrozumieniem
                    • Gość: x Re: do aa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.12, 22:45
                      Sieroto,ty nawet strony mylisz,bo nie chodzisz na prawo,tylko na lewo!
                      W ciąży będziesz gruba i nieapetyczna i twój misiek kopnie cię w ...na rozpęd.
                      • Gość: nie bądźcie ślepi Re: do aa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.12, 10:42
                        ludzie, przecież to chłopak, dzieciak i prowokator
                        która dziewczyna tak się wysławia i jest tak uparta przy swoich idiotycznych wywodach?

weź się miśku, czy jak się tam zwiesz, odwal od spraw o których nie masz pojęcia
                        Twoje teksty nawet zabawne już nie są
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka