Dodaj do ulubionych

Ciechanowscy faceci

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 08:18
Czy w tym mieście są jacyś normalni mężczyźni czy tylko liczący na to by się zabawić... Starsi mezczyzni - macie tyle lat ale czy na prawde was nie interesuje zalozenie rodziny, staly zwiazek tylko zabawa? Watpie w ten swiat juz.........
??
Obserwuj wątek
    • Gość: Maz swojej zony Re: Ciechanowscy faceci IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.12, 08:27
      Moze podswiadomie lgniesz do takich.
      • Gość: Ona Re: Ciechanowscy faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 08:42
        Możliwe, że tak aczkolwiek możliwe, że dzisiejsza rzeczywistosc taka a nie inna jest....
    • Gość: fru Re: Ciechanowscy faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 10:04
      trochę się z Tobą zgodzę... faktycznie teraz jakieś takie czasy, że większość woli się bawić a nie angażować. Oczywiście że nie wszyscy ,ale większość....
    • Gość: normalny Re: Ciechanowscy faceci IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.12, 10:35
      wyobraz sobie, ze my faceci mamy ten sam problem
      mam 28 lat i chetnie juz bym sobie zycie poukladal, tylko z kim...
      • Gość: fresh Re: Ciechanowscy faceci IP: *.opera-mini.net 08.06.12, 12:09
        narzekajcie sobie dalej.chyba to sprawia wam satysfakcje:)
      • Gość: Ona Re: Ciechanowscy faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.12, 21:34
        Widzicie... owszem sa pewne typy mezczyzn i pewne typy kobiet... zapewne to te z "dyskotek". A co z nami osobami, które wolą isc do czytelni, a nie na dyskoteke, myslec powaznie o zwiazku, a nie kolejnej "zdobyczy". Mamy mniejsze szanse na poznanie tych "normalnych". Zapewne znajdzie sie jak widzę duzo tu takich osób więc może dajmy jakąś szanse poznania tych "normalnych" z "normalnymi"?
        • Gość: Pan-nie-troll Re: Ciechanowscy faceci IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.12, 23:02
          szansę? na forum?
          • Gość: Ona Re: Ciechanowscy faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.12, 10:14
            Myślę, iz kazda szansa jest dobra poniewaz wiem co odczuwaja osoby chcace kogos poznac a nie nalezace do typu "dyskotekowego"... Moze cos zorganizujmy jakies wysjcie ale i tak wiekszosc by sie wstydziła i nie przyszla....
            • Gość: Do Ona Re: Ciechanowscy faceci IP: *.play-internet.pl 10.06.12, 11:08
              Dziewczyno,ogarnij się.Ile Ty masz lat,15?
              Jako kobieta wstydzę się za Ciebie.
              • Gość: ona Re: Ciechanowscy faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.12, 11:17
                Mnie też jest wstyd za Ciebie.Może dowiedz się w Domu Kombatanta,tam pewnie są jakieś spotkania integracyjne.
                • Gość: ona Re: Ciechanowscy faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.12, 12:37
                  Chyba nie znacie ludzi skoro tak.. myslicie, ze taka zasiedziala i normalna osoba wyjdzie gdzies.. a ja bym chciala dotrzec do takich...
                  • Gość: ona Re: Ciechanowscy faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.12, 12:57
                    Dobrze,docieraj,tylko pisz"Ona",jak dotychczas:)
                    • Gość: normalny Re: Ciechanowscy faceci IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.12, 22:21
                      a ja bym chętnie się na takie spotkanie wybrał
                      • Gość:   Re: Ciechanowscy faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.12, 00:57
                        Normalni faceci są i to wielu ale interesują się wyłącznie normalnymi kobietami.
                        • Gość: Gość Re: Ciechanowscy faceci IP: *.tktelekom.pl 11.06.12, 09:09
                          Najpierw Ona niech sama znajdzie sobie kogoś bo staropanieństwo się kłania a nie przez forum ludzi chcesz swatać lepiej biuro matrymonialne otwórz może i ty się spodobasz jakiemuś samotnemu.
                        • Gość: mm Re: Ciechanowscy faceci IP: *.cdma.centertel.pl 11.06.12, 12:46
                          normalni ludzie nie muszą się z tym reklamować;). .no ale skoro taka potrzeba..^^
    • Gość: .. Re: Ciechanowscy faceci IP: *.cdma.centertel.pl 08.06.12, 13:08
      powodzenia w szukaniu ale pamiętaj nic na siłę
      • Gość: ju Re: Ciechanowscy faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 13:17
        do normalny i do on - ja jestem normalna ;))
        • Gość: normalny Re: Ciechanowscy faceci IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.12, 13:37
          dokladnie nic na sile
          ale czasem mozna sobie troche pomoc :)
          • Gość: .. Re: Ciechanowscy faceci IP: *.cdma.centertel.pl 08.06.12, 14:13
            tzn.?
            • Gość: Pan-nie-troll Re: Ciechanowscy faceci IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.12, 16:11
              normalnych...
              takich normalnych NORMALNYCH to nie znajdziecie od tak. Dlaczego? Bo tacy prawdziwie normalni, są zbyt grzeczni, nieśmiali i spokojni by samemu cokolwiek robić w kierunku poznania dziewczyny. Proste i jasne rozwiązanie problemu w bardzo uogólnionym i dużym skrócie, cóż poradzić, że tak jest.
              • Gość: e Re: Ciechanowscy faceci IP: *.tktelekom.pl 08.06.12, 20:13
                No własnie, problem jest tu - chcemy takiego ala macho i nam to nie wychodzi. Bo taki facet nie zawsze mysli podobnie jak my. Ok - niech on będzie macho i wogóle, ale jeden szczegół - kobieta ma być dla niego najważniejsza. Kumple i ich spotkania też - nie mówię nie, ale w pewnych aspektach życia - są ważne priorytety i ważniejsze.
                Takie jest moje zdanie po jednym nieudanym małżeństwie i drugim wieloletnim związku niestety
                • Gość: smerfetka Re: Ciechanowscy faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 20:35
                  Co w ogóle według Was oznacza "normalny", "normalna" ??? Każdy jest inny, i kazdy lubi i zaakceptuje u kogos cechy, przez ktore ktoś inny by na wejsciu skreslil tę osobe ;) Po prostu trzeba trafić na tę wlasciwego(wą).... Wiem ze brzmi to banalnie, ale takie jest zycie ;P
                  • Gość: Gość Re: Ciechanowscy faceci IP: *.tktelekom.pl 08.06.12, 20:50
                    Żucie czasami nie tak sie uklada jak powinno ,mnie tez się nie ułozyło .Chociaż nie jestem z tych co mają pusto w głowie.
    • Gość: gosc Re: Ciechanowscy faceci IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.12, 13:02
      Jak szukacie umiesnionych, dwumetrowych brunetow o ciemnej karnacji, czarnych oczach, murzynskim przyrodzeniu, ktorzy jezdza najlepiej Mercedesem klasy S, ale tez ktorzy jednoczesnie sa romantykami, beda pantoflami na kazde zawolanie i chca byc cale zycie z jedna baba i grupka dzieci, to sie nie dziwie ze nie mzoecie znalezc faceta.
      • Gość: Hehe Re: Ciechanowscy faceci IP: *.tktelekom.pl 11.06.12, 13:26
        Ja znalazlam wlasnie takiego bogatego przystojniaka ale nie w Ciechanowie tylko w Warszawie. W Ciechanowie niestety takich nie ma. Serdecznie pozdrawiam z pracy.
        Asia
        • Gość: gosc Re: Ciechanowscy faceci IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.12, 14:48
          Hehe. Jemu zalezy na tym, zebys tak myslala i wierzyla jakim jest idealem ;) a co robi w delegacjach, czy nawet jak jestes w pracy to juz osobna sprawa, zwlaszcza w Warszawie, gdzie nie trzeba sie rozgladac naokolo, czy jakas zony psiapsiula nie mnie nie przylapie z inna ;) Zycze ci zebys zyla dalej w niewiedzy. Jesli jest faktycznie super przystojny i nie puka na boku innych, to albo gej albo ciota ;) w cuda nie wierze.
        • Gość: Pan Andrzej Re: Ciechanowscy faceci IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.12, 15:00
          Przystojny, bogaty, w dodatku ze stolicy i .... WIERNY. Niezly oksymoron.
      • Gość: mm Re: Ciechanowscy faceci IP: *.cdma.centertel.pl 11.06.12, 14:42
        takich cudów to się nie spodziewam bo ideałów nie ma. Ale dobry wypośrodkowany to był by i mile widziany..;)
    • Gość: Wawka Re: Ciechanowscy faceci IP: *.205.103.96.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.06.12, 13:45
      Jako Warszawiak mogę Ci zdradzić, że popuka Cię kilka dni/tygodni i zostawi, tak przeważnie robi się z dziewczynami z małych miasteczek, który myślą, że złapały byka za rogi ;)
      • Gość: Hehe Re: Ciechanowscy faceci IP: *.tktelekom.pl 11.06.12, 15:32
        Oj faceci faceci współczuje wam bo kompleksy z was wychodza. Myslcie sobie tak dalej, a ja jestem najszczesliwsza na swiecie z moim narzeczonym, chociaz przyznaje zanim go poznalam zylam podobnymi stereotypami co wy.
        Pozdrawiam i powodzenia.
        • Gość: gosc Re: Ciechanowscy faceci IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.12, 15:45
          Taaak, jasne hehe. Jest bogaty, to na pewno w domu nie siedzi, tylko dba o swoje interesy, to raz, no chyba ze w totka wygral. Po drugie przystojny. Naprawde jestes taka naiwna ? przeciez nawet tlusty bogaty prezes puka na boku, a co dopiero bogaty przystojniak. Wierne to sa tylko lyse kurduple, co zarabiaja 1200 brutto i to tez nie zawsze ;) Ale nie martw sie wrocisz niedlugo z placzem do mamusi i zaczie sie etap - "wszyscy faceci to dranie" hehehe.
          • Gość: gosc Re: Ciechanowscy faceci IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.12, 15:46
            Oczywiscie zycze szczescia.
          • Gość: Hehe Re: Ciechanowscy faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.12, 22:28
            Oj gosciu gosciu widze ze masz spaczony obraz mezczyzn. Do mamusi z placzem to ja wracalam gdy przechodzilam przez etap ciechanowskich lysych kurdupli zarabiajacych 1200brutto. Teraz do mamusi wracac nie musze bo nie mam juz 15 lat i jestem w stanie sama sie utrzymac. Za 3 miesiace wychodze za maz za najcudowniejszego mezczyzne pod sloncem, mezczyzne a nie chlopca czy ciote. Etap ciot, ktore kochaja wszystkie kobiety tez juz przerabialam. Ale widac z twoich wypowiedzi ze tobie niestety do prawdziwego mezczyzny wieeele brakuje. I widac ze niewiele masz lat i malo jeszcze w zyciu widziales. Albo jestes bardzo niedojrzalym ograniczonym czlowiekiem, ktoremu sie wydaje ze wszystko jest czarne lub biale.
            Ps. tak na koniec apel do kobiet ciechanowskich. Laski szukajcie faceta spoza Ciechanowa. Jest naprawde bardzo duzo interesujacych wolnych kawalerow w Warszawie. Warszawiacy maja inna mentalnosc, nie zakladaja rodziny z pierwszym/pierwsza z brzega, tylko szukaja prawdziwej milosci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka