Dodaj do ulubionych

Gdzie na ryby

IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.12, 11:29
Gdzie w promieniu 30km od Ciechanowa można wybrać się na rybki nie posiadając karty. Mogą być łowiska prywatne.
Obserwuj wątek
    • Gość: wodnik Re: Gdzie na ryby IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.12, 11:48
      Sochocin
      Nowe miasto k/Płońska
      Strzegowo
    • Gość: pawlowo Re: Gdzie na ryby IP: *.kundenserver.de 20.06.12, 09:20
      Polecam jeszcze Pawlowo,
      duzy staw po lewej str jadac w strone Mlawy
      pory karas i lin jest
    • Gość: Tez wedkarz Re: Gdzie na ryby IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.12, 10:06
      www.ryby-koszelewy.xxl.pl/
    • Gość: Ryba Re: Gdzie na ryby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 11:31
      z kartą też proszę o podpowiedzi :)
      • Gość: Mariusz Re: Gdzie na ryby IP: *.centertel.pl 20.06.12, 11:54
        Koszalewy faktycznie świetna meta, ostatnio przywiozłem 40 kg karpi, Pawłowo-zakaz wędkowania dla ludzi z zewnątrz , Sochocin tylko w soboty i niedziele. Wcześniej wypada zadzwonić bo często cale łowisko jest przez kogoś zarezerwowane. Jakiś czas temu pojechalem a tam trepy mieli zarezerwolwane całość. W promieniu 30 km niestety nie powędkujesz jak należy bez karty. Z kartą z resztą też....
        • Gość: hyde Re: Gdzie na ryby IP: 94.42.249.* 20.06.12, 12:38
          40 kg karpi??????????
          To Ty mięsiarz jesteś nie wędkarz.
          A potem piszesz że nie można należycie powędkować. Jeszcze kilku takich mięsiarzy i nic dziwnego że nie ma ryb w naszych wodach.
    • Gość: . Re: Gdzie na ryby IP: *.180.193.251.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.06.12, 13:48
      Targowisko na płońskiej. Na 50 złotych bierze nawet łosoś.
      • Gość: Mariusz Re: Gdzie na ryby IP: *.centertel.pl 20.06.12, 16:55
        hyde takie ilości ryb łapie się na komercyjnych łowiskach, np. włąsnie w Koszalewach u Osowieckich.
        Dodam ci że wspomniane 40 kg ryby wyjąłem od godz. 7 do 12. Najmniejszy karp miał 1.5 kg, nawiększy 4.5.
        Goś pytał o miejsce w promieniu 30 km od ciechanowa a Koszalewy są pod Rybnem także 80 km.
        • Gość: Na zdrowy rozum Re: Gdzie na ryby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 20:03
          Nie Osowieckim a Ossowskim właśnie o to chodzi. Złap i zabierz jak najwięcej. Na tym polega prawo handlu. A swoją drogą jeżdżę tam od kilkunastu lat i takiego brania [40 kg] jeszcze nie miałem.
          Bywały dni że nawet jednego bioru nie było. Ale za to atmosfera luksus. Tam naprawdę można wypocząć - wędkując lub nie. Polecam.
          • Gość: Mariusz Re: Gdzie na ryby IP: *.centertel.pl 20.06.12, 22:29
            Skoro tam wędkujesz to zapytaj o gościa z Ciechanowa a dziewczyny na kasie Ci potwierdzą mój połów- było to dokładnie 1 maja tego roku. Koło mnie siedział dwóch gości z Sochociana.
            Sadzyk z rybami do ważenia nieśliśmy we dwóch. Dziewczyny również postawiły wielkie oczy jak zobaczyły połów. A część ryb oprócz tych przeszło 40 kg co w sadzu poszła z powrotem do wody.
            W ten dzień zupełnie za to nie brały pstrągi.

Dla mnie najleposze łowisko komercyjne na jakim byłem. Nie daleko, tanio i na prawdę sympatycznie.
            • Gość: pstragi Re: Gdzie na ryby IP: *.play-internet.pl 22.06.12, 06:42
              a znacie jakies naturalne lowiska pstragow ?
              • Gość: as Re: Gdzie na ryby IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.12, 08:54
                wel
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka