Gość: wedkarz IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.12, 11:29 Gdzie w promieniu 30km od Ciechanowa można wybrać się na rybki nie posiadając karty. Mogą być łowiska prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wodnik Re: Gdzie na ryby IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.12, 11:48 Sochocin Nowe miasto k/Płońska Strzegowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlowo Re: Gdzie na ryby IP: *.kundenserver.de 20.06.12, 09:20 Polecam jeszcze Pawlowo, duzy staw po lewej str jadac w strone Mlawy pory karas i lin jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tez wedkarz Re: Gdzie na ryby IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.12, 10:06 www.ryby-koszelewy.xxl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Re: Gdzie na ryby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 11:31 z kartą też proszę o podpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Gdzie na ryby IP: *.centertel.pl 20.06.12, 11:54 Koszalewy faktycznie świetna meta, ostatnio przywiozłem 40 kg karpi, Pawłowo-zakaz wędkowania dla ludzi z zewnątrz , Sochocin tylko w soboty i niedziele. Wcześniej wypada zadzwonić bo często cale łowisko jest przez kogoś zarezerwowane. Jakiś czas temu pojechalem a tam trepy mieli zarezerwolwane całość. W promieniu 30 km niestety nie powędkujesz jak należy bez karty. Z kartą z resztą też.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyde Re: Gdzie na ryby IP: 94.42.249.* 20.06.12, 12:38 40 kg karpi?????????? To Ty mięsiarz jesteś nie wędkarz. A potem piszesz że nie można należycie powędkować. Jeszcze kilku takich mięsiarzy i nic dziwnego że nie ma ryb w naszych wodach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Gdzie na ryby IP: *.180.193.251.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.06.12, 13:48 Targowisko na płońskiej. Na 50 złotych bierze nawet łosoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Gdzie na ryby IP: *.centertel.pl 20.06.12, 16:55 hyde takie ilości ryb łapie się na komercyjnych łowiskach, np. włąsnie w Koszalewach u Osowieckich. Dodam ci że wspomniane 40 kg ryby wyjąłem od godz. 7 do 12. Najmniejszy karp miał 1.5 kg, nawiększy 4.5. Goś pytał o miejsce w promieniu 30 km od ciechanowa a Koszalewy są pod Rybnem także 80 km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na zdrowy rozum Re: Gdzie na ryby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 20:03 Nie Osowieckim a Ossowskim właśnie o to chodzi. Złap i zabierz jak najwięcej. Na tym polega prawo handlu. A swoją drogą jeżdżę tam od kilkunastu lat i takiego brania [40 kg] jeszcze nie miałem. Bywały dni że nawet jednego bioru nie było. Ale za to atmosfera luksus. Tam naprawdę można wypocząć - wędkując lub nie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Gdzie na ryby IP: *.centertel.pl 20.06.12, 22:29 Skoro tam wędkujesz to zapytaj o gościa z Ciechanowa a dziewczyny na kasie Ci potwierdzą mój połów- było to dokładnie 1 maja tego roku. Koło mnie siedział dwóch gości z Sochociana. Sadzyk z rybami do ważenia nieśliśmy we dwóch. Dziewczyny również postawiły wielkie oczy jak zobaczyły połów. A część ryb oprócz tych przeszło 40 kg co w sadzu poszła z powrotem do wody. W ten dzień zupełnie za to nie brały pstrągi. Dla mnie najleposze łowisko komercyjne na jakim byłem. Nie daleko, tanio i na prawdę sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstragi Re: Gdzie na ryby IP: *.play-internet.pl 22.06.12, 06:42 a znacie jakies naturalne lowiska pstragow ? Odpowiedz Link Zgłoś