Dodaj do ulubionych

Fu$o - nauczyciel

IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.12, 19:44
Czy nie uważacie, że ktoś taki jak Fu$o nie powinien uczyć - widziałam go dzisiaj na deptaku z puszką piwa w ręku, nogi z tatuażach, rzucał bluzgami na prawo i lewo. Według mnie ktoś taki nie powinien uczyć młodzieży.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.tktelekom.pl 29.06.12, 22:09
      a czego uczy i gdzie bo nie wiem
      • Gość: atomuffka Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.12, 22:54
        jaka szkola taki nauczyciel..
      • Gość: . Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.12, 23:03
        Uczy przedmiotów informatycznych w Bemie
    • Gość: gosc Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.12, 01:28
      Taki przystojny brunet w czapeczce z daszkiem ? zgadzam sie, nie zasluguje na wzorzec mlodziezy
    • Gość: maxx Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 30.06.12, 02:11
      co wy w ogóle tu smęcicie. To jego sprawa co i jak robi po pracy. Myślicie że stare baby które uczą innych przedmiotów to jakieś święte są ?! Żal mi was, którzy narzekacie na pierdoły zamiast na poważne sprawy.
      ps: przecież nie gwałci, nie rabuje, nie kradnie.
      • Gość: do maxxa Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.play-internet.pl 30.06.12, 08:21
        Jesteś pewien że tego nie robi?
        • Gość: ' Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.12, 09:29
          no jest oczywiste ,że gdyby to robił to by siedział w areszcie bądź w więzieniu
          a skoro widują go na deptaku to pewnie nic nie zrobił,
          ale co tam ktoś go nielubi więc trzeba go opluć oczernić
          to chyba już któryś kolejny założony wątek pt. fuso
          a i jeszcze jedno jeśli ktokolwiek ma wiedzę że fuso coś ukradł kogoś gwałci itd. niezwłocznie winien się udać na policję i podzielić się swą wiedzą
          • Gość: ewelina Re: Fu$o - nauczyciel IP: 80.50.127.* 30.06.12, 09:47
            boże ludzie, jak czasami czytam co wy tu piszecie to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać.. Jest nauczycielem, fakt powinien dawać wzór i w szkole tego dotrzymuje, ale poza szkołą ma swoje życie prywatne i może robić to na co tylko ma ochote, w was to powinno gowno obchodzić, bo jak pójdziecie za ciechanowski zamek to spotkacie tam mase nawalonych uczniów ciechanowskich szkół w różnym wieku i o tym nic nie mówicie... i gdzie tu rozsądek? Poza tym niejaki Fuso uczy młodzież na tyle "dorosłą" że większość ma już swój rozum i większość jego uczniów go na tyle lubi, że w tym wątku by nie potwierdziła tego co tu wypisujecie, dziękuje za uwagę, pozdrawiam ludzi ktorym w domu sie chyba nudzi.
      • Gość: Kozak Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.12, 22:52
        Bynajmniej publicznie hihihi
    • Gość: marta Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.12, 09:49
      Mi osobiście taki nauczyciel odpowiada. Fuso nie jest tradycyjnym wzorcem nauczyciela, bo niby po co ma udawać krawaciarza którym nie jest. Ma wyjątkowo osobowość, prowadzi życie na własny sposób tak jak każdy z nas i dobrze. Co by było gdyby każdy nauczyciel był taki sam...., nuda. Cenię sobie indywidualności, wielu z nas brakuje odwagi na pokazanie własnej osobowości, wstydzimy się sąsiadów, rodziny. Chciała bym aby za moich czasów uczył mnie taki nauczyciel. Dlaczego? Dla tego, że dzięki niemu wielu młodych ludzi odkrywa i zaczyna pokazywać siebie.
      Uwielbiam podarte jeansy, luz w ciuchach i własny styl, alkoholem też nie gardzę, czasami sobie zabluźnię pod nosem jak wpieni mnie życie, bądź gdy mam za dużo emocji w danym momencie. Dodam, że jestem mężatko, mam ślicznego synka to co uważacie, że mi nie wolno???? Bo niby co? Teraz tylko pielesze, garnki i ścierka w rękę? Co sąsiedzi powiedzą?

Tak trzymaj Fuso! Nie ukrywamy siebie!!!
      Pozdrawiam Marta
    • Gość: osoba publiczna Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.12, 10:01
      Wiktoria,tatuaż nie dyskwalifikuje nauczyciela!Dziwny masz tok myślenia.
      A cała reszta,no cóż,bycie osobą publiczną w małym mieście jest Trudne.
      Dlatego polecam:
      -Nie wychodzic z domu-jeśli konieczne,to w stroju galowym
      -Nie odwiedzac monopolu-ewent.wyjaśnic obecnym,że zakupiona małpka potrzebna do
      ciasta
      -Nie palic tytoniu-nie przystoi!
      -Nie prowadzic dialogu w m-cu publicznym-może byc wyrwane niewłaściwe(pik) słowo
      z kontekstu
      itp...
      • Gość: jestem za 'Fuso' Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.12, 13:43
        Fakt, jest osobą publiczną i powinien dawać przykład ale... policjant nawet po służbie jest nadal policjantem a często łamią prawo np. jeżdżąc po pijaku - przystoi ? Raczej nie. Ostatni dwóch funkcjonariuszy BORu przypierdzieliło samochodem służbowym w drzewo pod wpływem - przystoi ? Strażacy ochotnicy najpierw podpalają a potem jadą gasić - przystoi ? Więc 'Fuso' przy innych to 'pikuś', ale jak zawsze znajdzie się taki co widzi drzazgę u kogoś w oku a belki w swoim to już nie bardzo.
    • Gość: Ka SCB Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.12, 17:35
      Najżałośniejszy temat jaki widziałem na tym forum. Zajmij się dziewczynko własnym życiem, bo jeżeli dla Ciebie tatuaż ujmuje coś autorytetowi to gratuluję, bo najwidoczniej masz średniowiecze zamiast mózgu. Śmieszna zaściankowość, pozdro Fuso nagramy coś wierzę.
      • Gość: jedendwatrzy Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.tktelekom.pl 30.06.12, 17:54
        > Najżałośniejszy temat jaki widziałem na tym forum. Zajmij się dziewczynko własn
        > ym życiem, bo jeżeli dla Ciebie tatuaż ujmuje coś autorytetowi to gratuluję, bo
        > najwidoczniej masz średniowiecze zamiast mózgu. Śmieszna zaściankowość

a może nie bez znaczenia jest fakt iż wątek powstaje gdy w mieście szerzy się rzesza rycerstwa różnej maści i giermków i wszelkiej maści pospólstwa :P
        • Gość: osoba publiczna cd Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.12, 00:10
          Dodam jeszcze jedno:
          -Nie imprezować w Cie..mnogrodzie,a poza nim.ale mieć na uwadze,że tam też może trafić
          Wiktoria.
          Ja też lubię tatuaż.Chyba sobie zrobię na znak protestu,ale brak koncepcji.
          Może biedronka?;)
          • Gość: belfer Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.12, 01:59
            fuso to gość z charakterem i nie widzę powodu, żeby miał się ukrywać za krawatem i spodniami w kant. nikomu nic do tego, co robi w wolnym czasie, dopóki przestrzega norm, a przestrzega w tego, co wiem. bardzo się cieszę, że w mieście szerzy się duch rycerstwa, bo to świetni goście, z pasją, i dali dziś pokaz walk na wysokim poziomie. przyjemnie popatrzeć, jak opanowali podzamcze i deptak :)
            • Gość: corteZ Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.12, 13:44
              Fuso zawsze na propsie
            • Gość: ona Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.12, 13:47
              Belfer,nie rozumiesz sarkazmu.Nikt nie mówi o garniturze,ale wszyscy wiemy,że bycie osobą publiczną ma wysoką cenę i zobowiązuje,nawet w godzinach prywatnych.
              Tatuaż nie ma tu nic do rzeczy,ale zachowanie warto by umieć dostosować do miejsca
              i sytuacji.Charakter i pasje to inny temat.I nie ma tu o czym dyskutować.
              • Gość: gosc Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.12, 14:09
                Nauczyciel powinien byc powaznym, zdewocialym bufonem jak nasz ukochany, prawie wodz Jarosław K.
                • Gość: L Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.12, 10:06
                  jesteście żałośni i myślę ze przemawia przez wielu zazdrość . Fuso czyli Przemek to porządny gość i chciałbym aby tacy nauczyciele uczyli moje dziecko a nie stare zmanierowane baby , często wyznawczynie rydzyka i boga jarosława !!!
                  Tak trzymaj !!!!
    • Gość: Radek Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.centertel.pl 02.07.12, 22:26
      Wyprowadz się dziewczyno na wieś, tam wszyscy wyglądają tak samo i utrzymują rygor swojego księdza. Następnym razem podejdź bliżej i przeczytaj co zawiera ów puszka, bo akurat Przemek pił napój energetyczny, nie będę pisał jakiej firmy by nie robić reklamy. Pozdro dla RRI.
      • Gość: oczko Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.12, 09:52
        Otworzyłam ten wątek widząc temat Fu$o. Jeżeli to facet,który rapuje albo rapował to tylko pogratulować . Miły gość i do tego inteligentny. Nie wiedziałam że jest informatykiem i uczy w szkole. Co kogo może obchodzić jak się ubiera i czy ma tatuaże? Niech każdy pilnuje swojego nosa. Mamy XXI wiek a większość myśli kategoriami XIX wiecznymi. Liczy się to co ma w głowie a nie jak się ubiera. Na bzdety zwracają uwagę ludzie którzy nie mają nic do powiedzenia /pustkę w głowie/ to przynajmniej chcą mądrzejszym od siebie zszargać opinię w tak prymitywny sposób. Żenada.
    • Gość: buła Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.12, 13:54
      Fuso jest zajebisty i reprezentuje DIIL GANG no i szacun dziare ma no i git pewnie do tego zajebiscie uczy respect
      • Gość: zygmunt Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.12, 23:20
        Fajnie co tam po godzinach. Prokuratorzy i sędziowie niech jeżdżą po pijaku i chodzą na imprezy z bandytami po pracy. Przecież to co robią po pracy to ich "prywatna sprawa". Klękajcie narody...
        Zawód nauczyciela zobowiązuje do pewnych zachowań. Jeśli to prawda co napisała Wiktoria to żenua. Ale wiadomo jest "cool" no i jest w Dill Gang - wychowawcza nazwa - super.
        • Gość: uczeń Re: Fu$o - nauczyciel IP: *.play-internet.pl 05.07.12, 00:57
          praca nauczyciela to naprawdę ciężki kawałek chleba.
          a jeśli w klasie rzeczywiście trafi się prawdziwy matoł
          to żadna siła nie jest w stanie wyprowadzić go na ludzi.
          Życie samo oddziela ziarno od plew,
          czy uczeń odniesie sukces - zależy głównie od niego,
          a postawa ucznia zależy od wzorców przekazanych przez rodziców.
          Pół biedy gdy załatwią takiemu pracę po znajomości w firmie,
          szkoda tylko że porządni ludzie bez "wsparcia" nie mają takiej szansy ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka