Dodaj do ulubionych

samochody na akumulator

IP: *.cnow.pl 05.07.12, 07:49
Gdzie w Ciechanowie , (po za sklepem na przeciwko farbexu) znajde jeszcze takie samochody dla dzieci na akumulator?
Obserwuj wątek
    • Gość: kacha Re: samochody na akumulator IP: *.centertel.pl 05.07.12, 11:22
      Najpierw przemysl 10 razy czy warto. Za 500-700PLN W ciechanowie kupisz badziewie, ktore moze podziala kilka tygodni pod warunkiem ze wczesniej dzieciak sie tym nie znudzi.
      Co kupujesz za te 500PLN? Plastikowe kolka, badziewna przekladnie, 1 lub 2 akumulatory ktore dosc szybko traca pojemnosc (mimo zapewnien sprzedawcy...) ladowarke ktora mozesz spalic dom. Jak masz rowny teren kolo domu to dzieciak troche pojezdzi, ale jak ma nadzieje na takie jezdzenie jak w sobote pod zamkiem - to oboje srogo sie rozczarujecie.
      W ciechanowie jest chyba tylko jeden sklep. Sprzedawca jak znajdzie odrobine czasu miedzy opalaniem a popijaniem wody naopowiada ci jakie to ma fantstycznej jakosci zabawki, ktore podzialaja dlugo a dzieciak bedzie zachwycony. Zapomni wspomniec ze przekladania na wymiane kosztuje ok. 100PLN, kolek nie mozna dokupic a lakierowany plastik bo 2 tygodniach na sloncu straci kolor.
      mozesz poszukac taniej - znajdziesz to samo badziewie, ale jakies 20-30% taniej (juz wliczajac przesylke). Co prawda musisz sie martwic ewentualnym serwisem bo sklep na Pultuskiej tego nie bedzie chcial naprawiac (teoretycznie slusznie, chociaz ma dokladnie taki sam szajs).
      Jak bedziesz miec jakies konkretne pytania - pisz. Ja przerobilam z moimi dziecmi te zabawke - jedna kupilam w "sklepie", druga w necie, moge cos pomoc.
      • Gość: AŚ Re: samochody na akumulator IP: *.cnow.pl 05.07.12, 11:33
        widzisz tylko ja nie kupuje dla swoich dzieci, tylko dla chrzesniaka... propozycja rodzicow...
        • Gość: Tomek Re: samochody na akumulator IP: 83.15.153.* 05.07.12, 12:38
          Witam,

jakiś miesiąc temu, będąc w SIGMIE, widziałem takie pojazdy. Były samochody i motorki, na ceny nie zwracałem uwagi. Może warto tam zajrzeć.

Pozdrawiam
          • Gość:   Re: samochody na akumulator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.12, 13:34
            Gdyby nie na prezent ... to 10 letni, niemiecki grat z giełdy będzie lepszy i trwalszy.
      • Gość: rosza Re: samochody na akumulator IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.12, 05:21
        to chinskie badziewie
    • verdorn Re: samochody na akumulator 05.07.12, 20:23
      Jeśli już koniecznie chcesz kupić taką zabawkę, to w sumie odradzam zakup na Pułtuskiej, ale tylko z jednego powodu - mają bardzo mały wybór i jakoś niechętnie chcą sprowadzić coś więcej.
      Jakiś czas temu kupiłem na Allegro takie autko dla swojej córeczki. Jak na razie ma jedną wadę - głośne jak cholera. Ale dzięki temu, że z dwoma silniczkami, to i pod lekką górkę podjedzie, i po niewysokiej trawie też się "poczołga". :)
      Co do spraw eksploatacyjnych, to bądźmy realistami - to tylko chińszczyzna i nie ma co liczyć na trwałość. Ale ja wyszedłem z założenia, że skoro mała chce trochę pojeździć, to niech jeździ. Liczę, że zanim autko się rozpadnie, to córa się nim już znudzi - ot taka filozofia.
      Odradzam stanowczo zakup autek jednosilnikowych z jednym akumulatorem 6V. To taki żółw emeryt.
      Jak masz konkretne pytania, chętnie odpowiem.
      • Gość: Miron Re: samochody na akumulator IP: *.pia.robbo.pl 11.05.13, 18:13
        Jeśli chcecie kupić coś dobrego w tym temacie, to polecam samochody firmy RASTAR licencjonowane przez producentów prawdziwych samochodów. Mają wysokiej jakości tworzywa, oryginalne znaki. A kurier dowozi w 2 dni.
        www.sklep.art-logic.com.pl/pojazdy-na-akumulator-c-44.html
        • Gość: z Re: samochody na akumulator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.13, 13:10
          ja 1,5 roku temu kupiłam dziecku taki traktorek:
          allegro.pl/duzy-mocny-traktor-na-akumulator-z-przycz-6688-i3227360599.html
          jest dosyć szybki,daje radę po trawie i nawet z niewysokim krawężnikiem sobie radzi. bateria wystarcza na ok.2,5-3 h intensywnej jazdy więc polecam
      • Gość: Tessa Re: samochody na akumulator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.14, 19:38
        w autku dla syna zepsuł sie wsteczny reszta dzieł bez zarzutu, jaka może być przyczyna i jak naprawić?
        • Gość: ........ Re: samochody na akumulator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.14, 14:37
          Do wymiany cała przekładnia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka