Gość: Mama IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.12, 11:31 Witam! Gdzie kupię tort dla chłopca w kształcie autka? Tylko zeby nie tylko ładnie wyglądał ale rownież dobrze smakowal! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Tort dla chłopca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.12, 14:17 Takie torty na pewno robią u Sadowskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Tort dla chłopca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.12, 21:41 od Sadowskich tylko wyglądają w miarę. w zeszłym roku skusiłam się na ten "rarytas".było niejadalne.ale wybór jest twój.Po kilku eksperymentach i zamawianiu z różnych cukierni w tym roku zrobiłam synkowi tort sama. nie miał wymyślnego kształtu ale był pyszny. dobre torty robi Pani za ekspresem(jadałam u znajomych), ale kontaktu nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Tort dla chłopca IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.12, 20:11 zadzwoń pod ten nr.607894077 to dostaniesz namiary.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zośka Re: Tort dla chłopca IP: *.matcom.com.pl 30.07.12, 14:47 w przasnyszu kobieta robi domowe torty smaczne i wygladaja świetnie no i cena w porównaniu z cukiernia jest niska.mam nr 662118636 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Tort dla chłopca IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 31.07.12, 12:33 Kiedyś takie torty można było zamówić w cukierni przy dworcu pks. Niestety jakiś czas temu zamówiłam tam tort lalkę i była totalna porażka. Tort rozpłynął się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tort dla chłopca IP: *.31.49.13.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.07.12, 12:48 zdecydowanie polecam tory ze Staropolskiej na warszawskiej pycha i piękne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Tort dla chłopca IP: *.xdsl.centertel.pl 31.07.12, 16:20 w czerwcu zamawiałam tort u pani Wilgi :) czerwone autko, wszystkim smakował :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: Tort dla chłopca IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.12, 09:39 Ja zamawiałem u pewnej Pani z Grabowca(za Pułtuskiem), tort śliczny i pyszny. Szczerze polecam. Torty na różne okazje. Podaje link do strony: tortypultusk.yolasite.com/torty-dla-dzieci.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Re: Tort dla chłopca IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.12, 11:17 dziekuję Wszystkim za podpowiedzi! tyle tych propozycji,ze trudno sie zdecydowac tak wiec poslucham jednej z Was i sama upiekę tort:) kupilam kolorowe masy cukrowe, marcepan i bede tworzyc! Odpowiedz Link Zgłoś