Dodaj do ulubionych

oszukują w PLAY

IP: *.play-internet.pl 14.08.12, 17:17
czy ma ktoś problem z abonamentem ,chodzi mi o to że mam abonament 69 all in,i próg limitowy nawet sobie zrobiłam do 35 a płace ponad 200zł! za znaczę że znajomych mam w play i do nich mam za darmo więc czemu taka kwota,ktoś też miał taki problem proszę o normalne odp a nie durne komentarze z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: vv Re: oszukują w PLAY IP: *.play-internet.pl 14.08.12, 17:19
      play to złodzieje, mnie orżneli na necie
      • Gość: w Re: oszukują w PLAY IP: *.cnow.pl 14.08.12, 18:25
        proponuję sprawdzić biling i wszystko bedzie jasne za co takie kwoty :))
    • Gość: Felek Re: oszukują w PLAY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.12, 20:08
      Ja mam w PLAY od 2lat nie mam tego problemu .Mam zablokowany internet . Nie wykorzystuję nawet całej kwoty (350min), a płacę niecałe 60zł.
      • Gość: piotrek Re: oszukują w PLAY IP: *.dynamic.chello.pl 14.08.12, 21:00
        ja mam abo 69 all inclusive i nigdy nie zaplacilem choc zlotowki wiecej :)
    • Gość: klient Re: oszukują w PLAY IP: *.play-internet.pl 14.08.12, 21:28
      mam konto w play 24 wszytko się zgadza połączenia pakiet złotówek blokada sms premium,moja znajoma miała taki problem że minuty naliczali jako złotówki a jak ona zagroziła sądem przyznali się że to kiedyś praktykowali
    • Gość: JA Re: oszukują w PLAY IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.12, 01:50
      po prostu trzeba było przeczytać regulamin
    • Gość: playfan Re: oszukują w PLAY IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.12, 15:33
      warto sie do nich przejść i sprawdzić, w orange to nagminne ,że tak się dzieje,ale play raczej jest ok..
      • Gość: błazeńskie wybryki Re: oszukują w PLAY IP: *.tktelekom.pl 21.08.12, 18:50
        obawiam się Piotrze że doświadczenia masz niedobre
        każda sieć jest OK
        zupełnie tak jak dla każdego ciechanowianina każda sieć będzie bandą zdzierców i złodziei
        • Gość: gościuwa Re: oszukują w PLAY IP: *.xdsl.centertel.pl 21.08.12, 21:06
          A może zostały włączone prenumeraty na smartfona i płacisz za każdy przychodzący sms po 3.69 zł. Sprawdź to.
          • beauty.andrzej Re: oszukują w PLAY 22.08.12, 08:09
            Mam w Play 3 telefony. Dwa razy miałem z nimi problem tuż po odnowieniu umowy. Otóż wciskają w :prezencie" darmowy limit internetu, a po jego wyczerpaniu telefon sam sobie pobiera aplikacje i licznik tłucze szybciej niż za rozmowy zagraniczne. Wyłączyłem w dwóch telefonach internet, w trzecim zostawiłem sobie bezlimitowy za 9 zł/m-c, powyłączałem tez inne "prezenty" i opłaty miesięczne nigdy nie są wyższe niż abonament, a w przypadku jednego telefonu nawet poniżej abonamentu. Trzeba po prostu na swoim koncie w play24 zobaczyć, jakie usługi są włączone i z nich zrezygnować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka