Dodaj do ulubionych

NZOZ Rodzina-czy warto?

IP: *.play-internet.pl 06.09.12, 12:59
Planuję zmienić przychodnię,bo już mnie wkurzają te kolejki do lekarzy w Poliklinice,a tam podobno łatwiej się dostać i na lepszych warunkach.Tylko nie znam opinii o lekarzach z tej przychodni.Może ktoś ma jakieś doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: NZOZ Rodzina-czy warto? IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.12, 15:06
      należe do tej przychodni kilka lat.
      ogólnie jestem zadowolona. wizyty wyznaczają co 10 min, więc nie ma kolejek.
      dają skierowania na badania.
      a lekarze? jak wszędzie lepsi i gorsi.
      • Gość: chory Re: NZOZ Rodzina-czy warto? IP: *.play-internet.pl 06.09.12, 15:17
        Bardzo dziękuję za odpowiedż....w takim razie którego z tych lepszych polecasz i dlaczego?
        • Gość: xxx Re: NZOZ Rodzina-czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.12, 13:11
          Pediatrzy w tej przychodni to porażka.
    • Gość: gość Re: NZOZ Rodzina-czy warto? IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.12, 14:01
      Jest tak samo źle jak wszędzie. Pielęgniarki i lekarze mili, poza tym ukraińcem (ale nie wiem czy jeszcze tam pracje), problemy robią przy skierowaniach na badania np. krwi, ponieważ zmienili na laboratorium w Płocku (wcześniej chyba Ostrołęka lub Żuromin był), laboratorium dalej, więc dowóz więcej kosztuje i nie chętnie dają. Lekarze są ogólnie słabi, za to nie ma problemu z uzyskaniem zwolnienia lekarskiego z roboty:)
      • Gość: chory Re: NZOZ Rodzina-czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.12, 12:47
        Bardzo dziękuję za wszelkie informacje.....jutro się tam wybiorę i zapiszę do konkretnego lekarza.
        • Gość: ... Re: NZOZ Rodzina-czy warto? IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.12, 13:56
          A ja polecam przychodnię PULS na Ranieckiej i lek. Kamińską
          • Gość: chory Re: NZOZ Rodzina-czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.12, 14:45
            Bardzo dziękuję,ale wolę jednak nie sięgać do historii medycyny...dr.Kamińska jest już jej częścią...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka