Dodaj do ulubionych

Sprzątanie domów.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.12, 16:18
Witam. Chciałabym nawiązać współpracę z osobą chętną do sprzątanie. Proszę o poważne wpisy. Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: Sprzątanie domów. IP: *.dynamic.mm.pl 10.09.12, 16:25
      Poproszę więcej informacji na meila
      anna.kowalska603@wp.pl z góry dziękuję.
      Pozdrawiam
      • Gość: dig Re: Sprzątanie domów. IP: 87.206.73.* 10.09.12, 18:44
        ewkaa54@wp.pl
        Jestem zainteresowana, proszę o kontakt, z góry dziękuję.
    • Gość: Krystyna Re: Sprzątanie domów. IP: *.cnow.pl 10.09.12, 18:50
      Proszę o więcej na e-maila:krystynaninia@interia.pl
      • Gość: zainteresowana Re: Sprzątanie domów. IP: 213.199.253.* 10.09.12, 19:09
        Proszę o info na casablanca86@wp.pl
        • Gość: Tenia. Re: Sprzątanie domów. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.12, 19:48
          Witam,
          przez wiele lat pracowałam w charakterze sprzątaczki. Jestem osobą uczciwą, godną zaufania,w pełni sił. Chętnie podjęłabym się tego typu pracy jeszcze raz. Bardzo proszę o kontakt: teniaa57@wp.pl
          Pozdrawiam
          • Gość: Alicja Re: Sprzątanie domów. IP: 213.199.253.* 10.09.12, 22:39
            Witam

Aktualnie poszukuje pracy. Jestem osobą dokładną . Podaje kontakt do siebie - alicja-45@wp.pl. Czekam na e maila .

Pozdrawiam
            Alicja
            • Gość: Iza Re: Sprzątanie domów. IP: 217.98.13.* 11.09.12, 08:08
              Ja również proszę o ofertę, mail: xy68@wp.pl
              • Gość: olq Re: Sprzątanie domów. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.09.12, 08:59
                Witam. Miałam okazję pracować już jako pomoc domowa, nie budziłam żadnych zastrzeżeń u nikogo. Jestem młodą kobietą w wieku 35 lat, uczciwą i staranną. Myślę, że sprawdziłabym się w tej pracy. Bardzo proszę o kontakt:
                olq05@wp.pl
                Pozdrawiam .
                • Gość: l Re: Sprzątanie domów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.12, 11:00
                  również proszę o informacje co i jak : loczek-1987-1987@o2.pl
    • Gość: pomoc domowa Re: Sprzątanie domów. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.12, 13:51
      Witam.
      Bardzo chętnie nawiążę z Panią współpracę. Bardzo proszę o szczegółowe informacje na adres:pomoc_domowa999@wp.pl. CZekam
    • Gość: clear Re: Sprzątanie domów. IP: *.play-internet.pl 12.09.12, 15:38
      Witam.
      Proszę o kontakt clear25@interia.pl
      • Gość: anka-cnów Re: Sprzątanie domów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.12, 11:42
        a może któraś z pań chce pracę od razu , sprzątanie domu?dwa razy w tyg.oferty na mail vanessa41@interia.pl
        • Gość: gość Re: Sprzątanie domów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.12, 14:47
          Ja również szukam pani do pomocy w domu - Ciechanów - granice miasta
          Raz w tygodniu najlepiej w piątek.
          proszę o kontakt : nikolaa13@wp.pl
          • Gość: AS Re: Sprzątanie domów. IP: 213.199.253.* 14.09.12, 10:19
            Jakie wynagrodzenie?
            • Gość: Sylwia Chetna IP: *.tktelekom.pl 14.09.12, 15:25
              Z miła chęcią ją pomogę w sprzątaniu. Informacje proszę na witchs84@wp.pl
              • Gość: do Sylwii Re: Chetna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.12, 23:22

Sylwia.. Obie panie szukajace podały do siebie maile.. Ty jesteś zainteresowana jak powiadasz.. To do cholery rusz dupe i skrobnij do nich a nie swoi mail podajesz... Cos Ci sie poodwracalo, niestety..
                • Gość: sylwia Re: Chetna IP: *.tktelekom.pl 15.09.12, 10:37
                  i dlatego nasz forum mnie wkurza bo wypowiadaja sie osoby nie majace nic do powiedzenia konkretnego
            • Gość: zainteresowana Re: Sprzątanie domów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.12, 16:05
              do pani AS, jeszcze pani nie wie, co i jak, a już pyta o wynagrodzenie?tak właśnie u nas wygląda bezrobocie, szukam sprzątaczki już ponad miesiąc, żadnych ofert, referencji, tylko każdy pyta ile zarobię, a wynagradza się za pracę, prawda?stawki raczej te same w mieście, 10, 12 zł za godz.
              • Gość: POSZUKUJACA Re: Sprzątanie domówdo pani Zainteresowanej IP: *.dynamic.chello.pl 14.09.12, 18:52
                Proszę o kontakt do pani.Jestem zainteresowana i posiadam referencje.
                • Gość: zainteresowana Re: Sprzątanie domówdo pani Zainteresowanej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.12, 09:51
                  proszę o pilny kontakt panią poszukującą ania081967@gmail.com
    • Gość: good-eye Re: Sprzątanie domów. IP: 89.174.231.* 19.09.12, 16:09
      ...małe pytanko a z jakiego jest Pani miasta. Jak z Wrocławia to polecam firmę sprzątającą www.jaknowa.pl
    • Gość: Bogusia Re: Sprzątanie domów. IP: *.inet-siec.pl 30.10.12, 12:20
      Najlepsze są firmy sprzątające, które gwarantują dobrą jakość sprzątania i mają przeszkolonych ludzi którzy wiedzą, że sprzątanie to nei tylko zamiatanie i mop
    • Gość: sprzatanie gdynia Re: Sprzątanie domów. IP: *.stargard.mm.pl 27.03.13, 23:13
      Dzien-dobry!!.... -Jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowani.... solidnym! dokladnym! sumiennym ! sprzataniem -mieszkania/domu np.1 w tygodniu! co 2 tyg.! raz w miesiacu! lub jednorazowym!lub umyciem samych okien prosze! tosia777@o2.pl . prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 6 lat..-umawiam sie na okreslona stawke za wyk,prace.
      -Posiadam referencje!
      Jestem osoba solidna dokladna sumienna..-w srednim wieku - mieszkam w Gdyni ..... Gdynia /Sopot/Gdansk . . pozdrawiam milo- i a
    • iso_1 Re: Sprzątanie domów. 27.07.15, 12:12
      andrzejgorzadek napisał(a):

> Ja ze swojego doświadczenia wiem, że lepiej korzystać z usług firmy sprzątającej niż z pojedynczych osób. Lepsza pewność jakości usług + bezpieczeństwo w przypadku nieporozumień. Łatwiej dochodzić roszczeń od zarejestrowanej firmy niż kogoś działającego na czarno. Ja korzystam z usług www.sopranoo.pl/ i jestem mega zadowolony - firma ultraprofesjonalna :)

oj kiepsko musi ta firma z Łodzi funkcjonować skoro szuka frajerów na ciechanowskiej wsi
    • asiabak1234 Re: Sprzątanie domów. 19.07.22, 20:42
      Jeśli ma się możliwości, warto zainwestować w sprzątanie przez profesjonalną firmę. Można znaleźć wiele usług z Ciechanowa za pośrednictwem artykułów jak ten tutaj. Dodatkowo można przeczytać różne wskazówki dotyczące tego, w jaki sposób szukać fachowców i na co zwracać uwagę przy ich wyborze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka