Dodaj do ulubionych

Praca, Telefoniczny Doradca Klienta

IP: 212.160.172.* 31.10.12, 09:06
Witam Państwa,

od miesiąca zajmuję się rekrutacją na stanowisko Telefonicznego Doradcy Klienta w Ciechanowie z ramienia Agencji Pracy Tymczasowej i Doradztwa Personalnego Gi Group.

Opis oferty:
Dla naszego klienta z branży CALL CENTER poszukujemy osób na stanowisko:

Telefoniczny Doradca Klienta

Miejsce pracy: Ciechanów
Nr Ref.: TD/C/10/12

ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
• Obsługa infolinii wychodzącej, telefoniczna sprzedaż produktów i/lub przedłużanie umów obecnych klientów (rodzaj produktów zależy od akcji, na którą pokierowana zostanie zatrudniona osoba)
• Profesjonalna obsługa Klienta
• Realizowanie planów sprzedażowych, za które przyznawane są indywidualne premie

WYMAGANIA:
• Osoby od 18 roku życia
• Wykształcenie minimum średnie
• Pewność siebie i śmiałość w kontaktach telefonicznych
• Dokładność i sumienność, umiejętność radzenia sobie ze stresem
• Komunikatywność
• Dobra znajomość obsługi komputera
• Dobra dykcja
• Dodatkowym atutem będzie doświadczenie w pracy w Call Center

OFERUJEMY:
• Szkolenie podnoszące kwalifikacje na danym stanowisku, opiekę doświadczonych konsultantów i trenerów
• Stawkę godzinową + atrakcyjne premie za dobre wyniki sprzedażowe
• Przyjazną atmosferę, dobrze wyposażone miejsce pracy (pomieszczenia socjalne, miejsca do odpoczynku) i pełną wyzwań pracę
• Możliwość zdobycia pierwszego doświadczenia zawodowego
• Po 3 miesiącach możliwość podpisania umowy o pracę na ¾ etatu z dopełnieniem do całego

Dane do kontaktu:
michal.cichocki@gigroup.com - adres e-mail, na który można przesłać CV
668 466 383 - nr tel do kontaktu osobistego

Może dojdziemy do porozumienia?

pozdrawiam
Michał Cichocki
Rekruter
Gi Group
Obserwuj wątek
    • Gość: saba Re: Praca, Telefoniczny Doradca Klienta IP: *.pl 31.10.12, 10:17
      Zatrudniajcie zgodnie z kodeksem pracy,na zasadach przyjętych w krajach cywilizowanych,a nie będziesz musiała dawać tego typu ogłoszeń.
      • Gość: . Re: Praca, Telefoniczny Doradca Klienta IP: *.cnow.pl 31.10.12, 17:36
        Dokładnie, za dużo jest złodziejstwa i oszustwa w naszym kraju.
        • Gość: k Re: Praca, Telefoniczny Doradca Klienta IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.12, 19:31
          5 razy chodziłam na szkolenie,które było ciągle odwoływane...zero profesjonalizmu...ciągła rotacja jest ...i wyzysk...tyle w temacie
          • Gość: w Re: Praca, Telefoniczny Doradca Klienta IP: *.cnow.pl 31.10.12, 19:34
            Stawka 9zł brutto + premia??? Znamy to prawda?
            • Gość: aaa Re: Praca, Telefoniczny Doradca Klienta IP: *.tktelekom.pl 31.10.12, 20:15
              Nie dajcie się nabrać!!!! Takie firmy tylko i wyłącznie oszukują,żeby zarobić na siebie, bo mają ogromne prowizje za sprzedaną umowę... A pracownik? Nie sprawdza się to do widzenia.. mimo tego,że był na okresie próbnym i powinien dostać wynagrodzenie.. Zadajcie sobie pytanie-dlaczego rekrutacja na forum... Bo żadne inne środki nie skutkują! Nie ma chętnych...
              • Gość: andre Re: Praca, Telefoniczny Doradca Klienta IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.12, 17:38
                Jedna wielka lipa!!! Cwaniaczki ludziom zapłaca 9 zł.brutto a sami ile zarobia na ludziach. Szlak mnie strzela jak widze oferty pieprzonych posredników pracy. Posłuchaj Panie szanowny Cichocki, szukaj sobie dalej...zycze panu aby nikogo pan nie znalazł!!! chociaz zdaje sobie sprawe ze jest jak jest w tym kraju i ludzie chwytaja sie wszystkiego bo sa poprostu zmuszeni. Przykre, a takie firmy jak pana bezlitosnie to wykorzystuja.
                Bez pozdrowien
    • Gość: nie doszły doradca Re: Praca, Telefoniczny Doradca Klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.12, 18:08
      Byłam tam i widziałam ja wszyscy siedzą niczym kury w kurniku i wciskają lipę użytkownikom Orange zeby przedłużyc umowę , walka o klienta bezlitosna:(
      • Gość: handlowiec Re: Praca, Telefoniczny Doradca Klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.12, 22:38
        Ty nie doszła - nie dziwie się, że nie możesz dojść jak taka beznadziejna jesteś. Jakie kury? Co wciskają? Jaką lipę? Znasz ofertę? Tak się składa, że jestem handlowcem w tej właśnie sieci, świetnie mi się powodzi a zaczynałem jak te niby kury. Bezrobocie w Polsce? 9zł na godzinę to Ci mało? jedź do ochrony na 6 i będzie dobrze? Albo lepiej siedź na dupie i bierz zasiłek i narzekaj. Przecież praca "na słuchawkach" to hańba.
        • Gość: aa Re: Praca, Telefoniczny Doradca Klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.12, 15:10
          Umowa o procę po 3 miesiącach...?
          Taaa... jasne.
          • Gość: andre Re: Praca, Telefoniczny Doradca Klienta IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.12, 19:07
            do handlowca - chłopczyku jak ci dobrze to siedz cicho i sie nie udzielaj. 9 zł brutto w tepsie a w ochronie 6 zł netto czyli mniej wiecej to samo do reki. a cos mi sie wydaje ze handlowiec to nikt inny tylko założyciel watku który czytajac negatywne opinie chce poprawic wizerunek tp i pisze o tym jakie to bezrobocie i ze 9 zł. brutto to zajebista kasa!!! To ja sie ciebie chłopczyku pytam jak za 9 zł. brutto utrzymasz rodzine opłacisz mieszkanie, rachunki itd. Jesli według ciebie taka płaca w tym kraju jest ok i nie ma mowy tu o wykorzystywaniu sytuacji miedzy innymi przez takie własnie firmy jak gi group to nalezy ci tylko wspólczuc.
            • Gość: aga Re: Praca, Telefoniczny Doradca Klienta IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.12, 19:21
              handlowiec pseudo firmy nigdy nie będzie miał cywilnej odwagi żeby udzielić odpowiedzi na najprostsze pytania. Taki urok młodego wieku i słabego wykształcenia.
            • Gość: handlowiec Re: Praca, Telefoniczny Doradca Klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.12, 19:34
              chłopczyka to sobie gnoju znajdź wśród swoich. A jak mi dobrze to już nie mam prawa głosu pajacyku? Poza tym albo jesteś zbyt ograniczony żeby umieć czytać ze zrozumieniem, albo tak beznadziejny, że z góry zakładasz brak prowizji za wyniki. A współczuć to mogę tylko tobie.
          • Gość: xxx Re: Praca, Telefoniczny Doradca Klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.12, 19:37
            A owszem, dostaje sie umowe o prace po 3 miesiacach, ale umowe o prace... tymczasowa :) taki sam smiec jak zlecenie, nie podlegajacy pod kodeks pracy.
            • Gość: tt Re: Praca, Telefoniczny Doradca Klienta IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.12, 19:40
              yy
        • Gość: xxx Re: Praca, Telefoniczny Doradca Klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.12, 19:42
          Slaby z ciebie handlowiec, jak nie wiesz, ze to nie zalezy od operatora, co zostanie ci wcisniete na przedluzenie umowy, a od firemek, ktore wykupuja od centertela kiepska baze, probuja wmowic ludziom, ze nic lepszego juz nie moga dostac. 4 stopnie negocjacji, mowi ci to cos ? w CC sa tylko dwa, moze trzy.
          • Gość: andre Re: Praca, Telefoniczny Doradca Klienta IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.12, 09:29
            gnoju? widac u chłopczyka wysoka kulture i nienaganne wychowanie! ale coz prawda w oczy kole to i nerwy sie udzielaja. I radze ci uwazac na słowa.
            • Gość: . Re: Praca, Telefoniczny Doradca Klienta IP: *.cnow.pl 05.11.12, 12:05
              Do mnie dzwonią co miesiąc numery z tego typu firm o pracę. Naprawdę chyba potrzebują zdesperowanych ludzi, którzy będą pracować za marne grosze. Jak byście drodzy pracodawcy firm Call Center podpisywali z pracownikami umowę o pracę, to i ludzie chcieliby pracować, nawet za 9 zł brutto.
            • Gość: handlowiec Re: Praca, Telefoniczny Doradca Klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.12, 19:50
              Używam takiego języka, żeby dostosować się do twojego poziomu panienko. Inaczej możesz nie zrozumieć. I nie mów mi jak mogę się wyrażać a jak nie.
          • Gość: handlowiec Re: Praca, Telefoniczny Doradca Klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.12, 19:48
            Gratuluję znajomości tematu w kwestii bazy danych. Poza tym co to znaczy, że coś "zostanie wciśnięte"? Jeśli chodzi o stopnie negocjacji to myślę, że mam większe pojęcie na ten temat niż Ty. Nie jestem na rynku krótko i jak widać przygotowanie na słuchawkach owocuje.
            • Gość: Gi Group Re: Praca, Telefoniczny Doradca Klienta IP: 212.160.172.* 07.11.12, 12:31
              Świadomość rzeczy i wiedza o nich, która wynika z postów zamieszczonych pod ogłoszeniem Gi Group pozostawia wiele do życzenia.

Nie zamieszczamy ogłoszenia, by na siłę znaleźć chętnych do pracy. Nic się nie stanie, jeśli nikt z Państwa na nie nie odpowie i proszę mi wierzyć, nie zaboli mnie to personalnie w żaden sposób. Finansowo też nie.

Zastanawiające są tylko godziny, o których publikowane są poszczególne posty. 8-16 to w końcu czas, kiedy większość osób pracujących w podstawowym systemie czasu pracy powinna właśnie w pracy spędzać.

pozdrawiam
              Michał Cichocki
              Rekruter
              Gi Group
              • Gość: Ja Re: Praca, Telefoniczny Doradca Klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.12, 13:43
                no akurat z tym to się nie zgodzę, większość osób pisała po godz 19.00 ha. A w jakich godz praca na stanowisku, na które prowadzi Pan rekrutacje?
              • Gość: andre Re: Praca, Telefoniczny Doradca Klienta IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.12, 13:44
                zaskakujace to jest Twoje płytkie myslenie... nie wszyscy pracuja w biurach i urzedach, powiem wiecej, zdecydowana wiekszosc ludzi pracuje innym systemem niz 8-16.
                • Gość: n Do Michał Cichocki IP: *.cnow.pl 07.11.12, 15:08
                  W takim razie proszę o podanie stawki godzinowej, w jakim wymiarze godzin praca, ilu zmianowa, jaki etat, jaka umowa - kodeksowa czy śmieciówka?
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Gi Group Re: Do Michał Cichocki IP: 212.160.172.* 07.11.12, 15:33
                    "W takim razie proszę o podanie stawki godzinowej, w jakim wymiarze godzin praca, ilu zmianowa, jaki etat, jaka umowa - kodeksowa czy śmieciówka?
                    Pozdrawiam "

Wysokość wynagrodzenia nie jest podawana w ogłoszeniu, w trakcie rozmowy telefonicznej, ani także nie w odpowiedzi na przesłaną aplikację. Jest to częsta i dobrze przyjęta praktyka w procesach rekrutacji. Co do pozostałych pytań - odsyłam do ogłoszenia. Wydaje mi się, że informacje w nim zawarte podane są w sposób przystępny i odpowiednio klarowny.

pozdrawiam
                    Michał Cichocki
                    Rekruter
                    Gi Group
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka