Dodaj do ulubionych

Szukam elektromechanika

IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.12, 22:44
Witam potrzebuje dobrego elektromechanika , mam taki problem ze trzeba wymienic przepalona wiązke mercedesa może znacie kogoś ?
Obserwuj wątek
    • Gość: andre Re: Szukam elektromechanika IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.12, 13:53
      polecam goscia z mławy na wiejskiej. Jest zajebisty. mojemu kumplowi tez wymieniał wiazke.
      • Gość: :) Re: Szukam elektromechanika IP: *.tktelekom.pl 14.11.12, 15:20
        czyli do kosudy
        tez polecam ma chłopak głowę do elektryki:)
        trochę bierze kasy duzo ale to nie szkodzi:) przy tym co zrobi to jest na lata a nie jak po panie gałązka gdzie trzeba było wymienić za miesiąc znów.
        • Gość: zadowolony klijent Re: Szukam elektromechanika IP: 213.199.253.* 14.11.12, 18:52
          Witam ja mogę polecić z własnego doświadczenia elektromechanika i ogólne zakład Auto-Bast na ulicy Niechodzkiej nie zawiodłem się na żadnej naprawie w tym serwisie a serwisuje już tam kilka swoich aut znają się na rzeczy i naprawia każda zagadkę .
          Polecam
          • Gość: pink Re: Szukam elektromechanika IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.11.12, 19:34
            witam....ja polecam chmielewskiego z rogatek...
            ostatnio jeżdziłem po /medykach/ ciechanowskich łącznie z panem Gałązką na Pęchcinie i działali działali i nic...............do tego jeden pogrzebał i nic nie zrobił a do tego zachciał jeszcze 50 zł!!!!! ZA NIC!!!!/był bezradny/ ale twierdził że za usługę trzeba mu zapłacić--WARIAT
            dopiero chmielewski z przasnyskiej zrobił co należy w godzinkę i do tego za 40 zł
            POLECAM gorąco!!!, ,
            • Gość: ..... Re: Szukam elektromechanika IP: *.centertel.pl 14.11.12, 19:50
              Towarowa 27
              • Gość: andre Re: Szukam elektromechanika IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.12, 22:31
                Towarowa? Nigdy w zyciu! stanowczo odradzam tego goscia z Towarowej. Trzodziasz i lipiarz.
                Mocny to on jest nie powiem ale tylko w gadce.
                • Gość: GOSC Re: Szukam elektromechanika IP: *.cnow.pl 16.11.12, 18:01
                  Witam
                  Zdecydowanie polecam na ul. Towarowej. Nie ma lepszego fachowca. Doradzi, zrobi na czas. Polecam w 100%. Nie wiem skąd taka zła opinia. Pewnie konkurencja wypowiada się negatywnie, jak to bywa zazwyczaj.. ehh
                  • Gość: ......... Re: Szukam elektromechanika IP: 213.199.253.* 16.11.12, 20:31
                    widać że temat się powtarza na forum ....... naprawdę ktoś cierpi na brak roboty ......

jak ktoś ma robotę to nie musi się reklamować .....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka