Gość: Adam IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.12, 22:44 Witam potrzebuje dobrego elektromechanika , mam taki problem ze trzeba wymienic przepalona wiązke mercedesa może znacie kogoś ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andre Re: Szukam elektromechanika IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.12, 13:53 polecam goscia z mławy na wiejskiej. Jest zajebisty. mojemu kumplowi tez wymieniał wiazke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Szukam elektromechanika IP: *.tktelekom.pl 14.11.12, 15:20 czyli do kosudy tez polecam ma chłopak głowę do elektryki:) trochę bierze kasy duzo ale to nie szkodzi:) przy tym co zrobi to jest na lata a nie jak po panie gałązka gdzie trzeba było wymienić za miesiąc znów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony klijent Re: Szukam elektromechanika IP: 213.199.253.* 14.11.12, 18:52 Witam ja mogę polecić z własnego doświadczenia elektromechanika i ogólne zakład Auto-Bast na ulicy Niechodzkiej nie zawiodłem się na żadnej naprawie w tym serwisie a serwisuje już tam kilka swoich aut znają się na rzeczy i naprawia każda zagadkę . Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pink Re: Szukam elektromechanika IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.11.12, 19:34 witam....ja polecam chmielewskiego z rogatek... ostatnio jeżdziłem po /medykach/ ciechanowskich łącznie z panem Gałązką na Pęchcinie i działali działali i nic...............do tego jeden pogrzebał i nic nie zrobił a do tego zachciał jeszcze 50 zł!!!!! ZA NIC!!!!/był bezradny/ ale twierdził że za usługę trzeba mu zapłacić--WARIAT dopiero chmielewski z przasnyskiej zrobił co należy w godzinkę i do tego za 40 zł POLECAM gorąco!!!, , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Szukam elektromechanika IP: *.centertel.pl 14.11.12, 19:50 Towarowa 27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: Szukam elektromechanika IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.12, 22:31 Towarowa? Nigdy w zyciu! stanowczo odradzam tego goscia z Towarowej. Trzodziasz i lipiarz. Mocny to on jest nie powiem ale tylko w gadce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Szukam elektromechanika IP: *.cnow.pl 16.11.12, 18:01 Witam Zdecydowanie polecam na ul. Towarowej. Nie ma lepszego fachowca. Doradzi, zrobi na czas. Polecam w 100%. Nie wiem skąd taka zła opinia. Pewnie konkurencja wypowiada się negatywnie, jak to bywa zazwyczaj.. ehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: Szukam elektromechanika IP: 213.199.253.* 16.11.12, 20:31 widać że temat się powtarza na forum ....... naprawdę ktoś cierpi na brak roboty ...... jak ktoś ma robotę to nie musi się reklamować ..... Odpowiedz Link Zgłoś