Gość: Napalony nosorożec IP: *.31.2.30.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.11.12, 22:36 Niezły ubaw :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Goło i wesoło IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.12, 00:52 Cieszymy się twoim szczęściem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Goło i wesoło IP: *.centertel.pl 19.11.12, 10:25 Byłem wczoraj na tej ...sztuce. Porażka, dla facetów to porażka patrzeć na gołe dupy starszych panów. Trzeba być niewyżytą mężatką, napaloną małolatą lub starszą panią albo pedalem aby być zadowolonym z tego spektaklu. Gdybym nie siedział w środku to wyszedłbym po 15 min.Całe szczęście, że zapłacę tylko pare zł podatku od biletów bo były z zakładu pracu.Ogólnie zastanawia reakcja kobiet , które widząc kawałek gołego męskiego, obcego ciała faceta to aż pieją..... Będąc mężem pań które maiły mokro już po chwili nmocno bym się zastanowił nad swoim związkiem. o Boże dokąd to zmierza. Do tej pory myślałem że to tylko faceci widząc obce ciało damskie przestaje myśleć i zachowywać się jak człowiek..od wczoraj już wiem że jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania-cnów Re: Goło i wesoło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.12, 11:42 PAN Nauczyciel nieco sfrustrowany starszy Pan, typowy przedstawiciel Grodu CIECHANÓW, zgorzkniały malkontent.Sztuka jak na niedzielny wieczór idealna,lekko frywolna, śmieszna, doskonała obsada aktorska.Na prawdę doskonale się bawiłam, ostro reagowałam na męski striptiz, bijąc brawa, krzycząc od czasu do czasu, choć mokro w majtkach chyba nie miałam, bo to nie to chodziło proszę Pana, tylko o dobrą zabawę, aktorzy wyrażnie zachęcali do udziału publiczności,i tak też reagowałam.Podziwiam doskonałą grę Pana Radka Pazury, genialny, uśmiałam się do łez.Na szczęście osoby obok mnie siedzące bawiły się równie dobrze.A Panu następnym razem proponuję mszę św. na godz 18,kasa w kieszeni a i przeżycia duchowe z "goła"inne.Cieszę się, że teatr od czasu do czasu gości w naszym mieście,zawsze to bliżej kultury dla mieszkańców naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktoria Re: Goło i wesoło IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.12, 11:52 Pseudokultury raczej. Goło i wesoło to występ czysto komercyjny - o sztuce w tym przypadku nie mozna mówić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Goło i wesoło IP: *.hosts.lcs.net.pl 19.11.12, 13:22 Wydaje mi się, że ten spektakl miał na celu spojrzenie na współczesnych mężczyzn. Była to gorzka pigułka, taki śmiech przez łzy. Trzeba na treść spojrzeć z większym dystansem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogr13 Re: Goło i wesoło IP: *.play-internet.pl 19.11.12, 18:39 Podobało mi się a żona była zachwycona podobał się szczególnie najmłodszy aktor i jego umięśnione ciało.A zazdrosne brzuchate dziady krytykują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A_gatka Re: Goło i wesoło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.12, 20:16 Zgadzam się z Obserwatorem. To był spektakl z dużą dozą goryczy, bo przecież współcześni faceci zostali tak na prawdę wyśmiani w tej sztuce. Aktorzy sprawili się wspaniale, opowiadając nam o nieprzystosowaniu dzisiejszych mężczyzn, którzy albo z mamuśką do 40-tki, albo nie mogą nadążyć za kobietami w swoich związkach. Język tej sztuki oraz cały pozostały antruaż to tylko dodatek do głównego przesłania.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanogra13 Re: Goło i wesoło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.12, 21:46 Stare dziady krytykują,bo są zazdrosne o swoje żonki, że im podoba się młode mięso i miały by na nie chcicę jako odskocznie od ich codziennego pierdzenia w fotel i narzekania, że obiad się długo gotuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Goło i wesoło IP: *.centertel.pl 20.11.12, 14:25 Słuchaj chłopku nie jestem stary dziad bo jestem młodszy od najmłodszego aktora grającego w tym przedstawieniu ani w najmniejszym stopniu nie przypominam tych starszych panów- narazie. Moja żona patrzyła z politowaniem i z niesmakiem na tych panów w większości już w wieku mocno popoborowym..... Wybacz ale jak normalnego faceta rajcuje oglądanie gołych facetów to śmiem twierdzić , że facet taki ma poważny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nauczyciela Re: Goło i wesoło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.12, 15:16 Powiało pruderią.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselej Re: Goło i wesoło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.12, 18:17 wg mnie każdy kto zarabia jak w temacie- goło i wesoło- to wystawia siebie, a kto żądny tego to gna za taką pseudo"kulturą"(wystarczyło zobaczyć plakaty i wiadomo) Odpowiedz Link Zgłoś