Dodaj do ulubionych

Olewnik Ciechanów

IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 24.11.12, 20:08
Pani kierownik Olewnika i jej córka w Ciechanowie źle traktują pracowników, krzyczą na nich przy klientach. Zdaniem pani kierownik pracuje tylko ona wraz z córką, a pracownicy nic nie robią. Ich pensje są bardzo wysokie, a pracowników najmniejsze krajowe z czego muszą jeszcze zapłacic za śmierdzące mięso. Klienci traktowani są opryskliwie, w dodatku kupują stary, umyty towar i o tym nie wiedzą. Dziwne, że nikt z dyrekcji Olewnika się o tym nie dowiedział.
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Olewnik Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.12, 21:58
      o który sklep chodzi?
      • Gość: Mysz Re: Olewnik Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.12, 12:54
        Ja kiedys dzwonilam do firmy olewnikow ze skarga. Pani przyjela zgloszenie i o sprawie zapomniala. Podalam swoje dane, maila i telefon, niestety na odpowiedz sie nie doczekalam.
        Chodzilo o opryskliwa pracownice sklepu na Sciegiennego. Nie wiem czy ten sklep jeszcze istnieje, ja omijam olewnikow szerokim lukiem. Ogolnie omijam wedliny, sam smiec, naszprycowany woda i chemikaliami. A branie wedliny w rece, ktorymi przed chwila trzymalo sie pieniadze jest odrazajace. W Kauflandzie u Olewńika tez zwrocilam kiedys uwage, i oberwalo mi sie, wiec nie wzielam tych wedlin w ogole, zostawilam na ladzie i odeszlam. rownie dobrze moglyby plastrem szynki obetrzec deske klozetowa i dac klientowi...
        • Gość: ryta Re: Olewnik Ciechanów IP: 213.199.253.* 25.11.12, 13:04
          w kauflandzie sa nieswieze wedliny, na 2 dzien juz sa obslizgle. juz tam nie kupuje
          • Gość: dddd Re: Olewnik Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.12, 20:48
            ja proponuję uważac w kauflandzie (olewnik) na płatność kartą. Panie nie umieją obsługiwać terminala. robiąc dość duże zakupy (ok250 zł) pani stwierdziła że coś jej nie zadziałało i poprosiła o ponowne wbicie pinu. Niestety z konta zniknęło nie 250 a w sumie 500 zł.co do oddania w gotówce nie było mowy, reklamacja w banku i zwrot to kilka tygodni.
            • Gość: jadzia Re: Olewnik Ciechanów IP: *.play-internet.pl 27.11.12, 18:26
              Najlepsza biała kiełbasa od Olewnika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: marzena Re: Olewnik Ciechanów IP: *.cnow.pl 02.12.13, 20:19

jak ktoś oczernia pracowników to niech się podpisze bo pomawiać i plotkować to nie ładnie jestem kierownikiem od 4 lat i pracuje tam moja córka nie zarabiamy majątku bo nikt nie płaci nie wiadomo ile a jak coś to jest wolny etat i zapraszam do pracy . zobaczysz jaka to praca i jakie pieniądze . I zobaczysz czy myjemy mięso i kiełbasę.
    • Gość: ubawiony Re: Olewnik Ciechanów IP: *.play-internet.pl 28.11.12, 00:00
      Kolejny pracownik niezadowolony z warunków pracy obsmarowujący swojego szefa na ogólnym forum. Frustracja 100%. Powodzenia w przyszłej pracy ;)
      • Gość: akuku Re: Olewnik Ciechanów IP: *.147.187.162.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.11.12, 17:13
        no tak negatywna opinia i już przypuszczenia,że niezadowolony pracownik...Innym razem negatywna opinia na temat,np.lokalu/baru,salonu fryzjerskiego,itd to już "palce macza" konkurencja.Nauczmy się,że każdy ma prawo wyrazić swoją opinię na każdy temat-tą pozytywną,jak i negatywną i nie zawsze są to akurat niezadowoleni z życia frustraci ! oj Ludzie,Ludzie...

Pozdrawiam
        • Gość: gość Re: Olewnik Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.13, 17:04
          idźcie do pracy do olewnika to zobaczycie jak jest wspaniale i jaka wspaniała ta marzenka
          • antygona3 Re: Olewnik Ciechanów 03.12.13, 17:33
            Olewnikowie jako pracodawcy w ogóle cieszą się bardzo złą opinią. W ich zakładach ludzie traktowani są jak śmieci. Nic więc dziwnego, że te zwyczaje przeszły również na sklepy.
            • Gość: mega Re: Olewnik Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.13, 17:41
              Zdarzało mi się kupić wędlinę od Olewnika w Markecie na Kargoszynie i faktycznie na drugi dzień fajnie nie wyglądała i była obślizgła jak mydło a do tego ta obsługa???Feee.
              • Gość: . Re: Olewnik Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.13, 17:17
                Ja robię tam zakupy prawie codziennie, nigdy mi się taka sytuacja nie zdarzyła. Jeżeli chodzi o obsługę to uważam że Panie są bardzo miłe i sympatyczne.
                • Gość: tiramisu Re: Olewnik Ciechanów IP: 89.75.62.* 04.12.13, 22:12
                  Polecam ten sklep. Wędlina pyszna i dobra jakościowo. Miła obsługa. Jak dla mnie najlepszy sklep mięsny w Ciechanowie.
            • Gość: Jeremi P Re: Olewnik Ciechanów IP: *.elartnet.pl 05.12.13, 20:26
              Zapraszam do pracy.......dawno nie plułaś na forum.Wędliny Olewnika najlepsze jakie kiedykolwiek jadłem- co do stosunków w pracy to wypowiadaj się z ''autopsji'' a nie szkaluj.
              • Gość: Barbara Re: Olewnik Ciechanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.14, 15:12
                Przyjeżdzam do olewnika w kauflandzie az z Przasnysza raz w miesiacu bardzo dobre wyroby ,Zawsze jestem obsłuzona z nalezyta starannościa zostawiam tam nie małe pieniądze ,Panie bardzo miłe z kierowniczka na czele pośmiejemy sie zawsze super obsługa . Mam już swoje wędliny sprawdzone tanie nie są ale trudno nigdzie nie jest tanio
                lUDZIE nie smarujcie w tym plociuchu na ludzi którzy ciężko pracują ,to sa ludzie lojalni tam gdzie pracują , Takie czasy to nie jest niczyja wina Poztarajmy my klienci być milsi a napewno będzie nam wszystkim lepiej się zyło
                Pozdrawiam
                Basia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka