Gość: młody IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.13, 20:58 Witam skąd wynająć i za ile może ktoś ma proponować co i za ile pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: samochód do ślubu ! IP: *.play-internet.pl 16.01.13, 21:29 my do ślubu wynajęliśmy biała limuzynę i to chyba tu z Ciechanowa. zapłacilismy 1000 zł i woziła nas tam gdzie sobie życzyliśmy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: samochód do ślubu ! IP: *.play-internet.pl 16.01.13, 21:44 polecam tez zespół muzyczny HAMENA. super bawią gosci. ten główny facet to mieszka w strone mławy ale nie pamietam teraz dokładnej miejscowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,:) Re: samochód do ślubu ! IP: *.182.101.164.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.01.13, 09:26 Biały mercedes s klasy. Cena 600 pln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Green Re: samochód do ślubu ! IP: *.dhl.com 17.01.13, 11:03 Pontiac Grand Prix 1978r. cena- jakoś się dogadamy fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/414622_3312363128525_1372456873_o.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: samochód do ślubu ! IP: *.opera-mini.net 17.01.13, 16:14 nie daj sie wkrecic w biała limuzyne lipa wstyd opatrzona od lat badz bardziej oryginalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: samochód do ślubu ! IP: *.cnow.pl 17.01.13, 16:27 A może to: wysurfuj.eu/?ref=Barthezzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haaaaaa Re: samochód do ślubu ! IP: *.cdma.centertel.pl 17.01.13, 18:56 honda acord rok 2011, 500 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e2rd Re: samochód do ślubu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.13, 21:46 może subaru imprezą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: samochód do ślubu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.13, 22:09 Jaki jest termin ślubu? Moje auto: lh5.googleusercontent.com/--nzfOhOmRXw/ULn8Ef4GmEI/AAAAAAAADyM/CLs9qldH4UQ/s640/P1130815.JPG lh4.googleusercontent.com/-KaHZUUJufxM/ULoDfb8EfrI/AAAAAAAAD1Y/bPn7wRXwDJo/s640/P1130867.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: samochód do ślubu ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.13, 13:58 Lancia Thesis z przystrojeniem 500 zł bez przystrojenia 400 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: samochód do ślubu ! IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.03.13, 20:09 Potrzebuję auto do ślubu na 22 czerwca 2013.... ma ktos takie auto.... i wolny termin i byłby chętny się dogadać co do ceny itp. Odpowiedz Link Zgłoś
elvis22021980 Re: samochód do ślubu ! 21.03.13, 21:35 Zapraszam do skorzystania z mojej oferty a mianowicie auta do ślubu, szereg zadowolonych Młodych Par (mam nadzieję że Państwo także nimi będą). Poniżej pragnę przedstawić kilka linków do filmów z moim Audi A6: www.youtube.com/watch?v=HR4wg7u7BVI ---> www.youtube.com/watch?v=HR4wg7u7BVI ---> www.youtube.com/watch?v=fhSSPcGgQLk&feature=endscreen&NR=1 ---> www.youtube.com/watch?v=jtwykl0hNKQ ---> www.youtube.com/watch?v=S-EgHjRlUKM Zapraszam do kontaktu: najlepszeautodoslubu.pl/kontakt.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUTO DO ŚLUBU Re: samochód do ślubu ! IP: *.play-internet.pl 25.04.13, 18:03 WITAM. MOGĘ ZAPROPONOWAĆ AUDI A6 DO ŚLUBU, Z DWIEMA DEKORACJAMI LUB MOŻE BYĆ TEŻ WŁASNA. MÓJ NUMER TELEFONU 602 464 539. PROSZĘ PODAĆ ADRES EMAIL TO WYŚLĘ ZDJĘCIA, albo numer telefonu to oddzwonie, mój email agarek07@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUDI A6 Re: samochód do ślubu ! IP: *.play-internet.pl 16.06.13, 17:04 WITAM MOGĘ ZPROPONOWAĆ AUDI A6 DO ŚLUBU WRAZ Z WŁASNĄ DEKORACJĄ, 602 464 539 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanciadoslubu Re: samochód do ślubu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.13, 14:06 www.facebook.com/lanciadoslubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e2rd Re: samochód do ślubu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.13, 20:22 trzeba się określić czym chcesz jechać a najlepiej przedyskutuj to z przyszłą teściową bo ona na końcu potrafi namieszać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: samochód do ślubu ! IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.03.13, 20:29 moja teściowa się do niczego nie wtrąca .... mieszka za daleko ode mnie... a chciałabym jakieś nowsze auto... na pewno nie syrenkę, czy coś w stylu retro... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gow Re: samochód do ślubu ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.13, 10:59 www.limuzynaprzasnysz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: samochód do ślubu ! IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.13, 16:24 A ja to bym chciała jechac jak księzniczka białą kareca z czterema białymi koniami.... ach tylko moge sobie pomazyc:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: samochód do ślubu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 16:27 czy nikt w Ciechanowie nie jeździ jakimś dobrym, nowym samochodem ????????? w stylu Audi a8, jakimś nowszym BMW ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW Re: samochód do ślubu ! IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.13, 22:48 Oferuje A8 grafitowy kolor , full wypas skóra itp , 2009r 500zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: samochód do ślubu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.13, 22:59 czy można prosić jakiś kontakt do Pana w sprawie tego audi a8? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanciadoslubu Re: samochód do ślubu ! IP: *.cdma.centertel.pl 25.03.13, 09:34 Proponuje do Slubu Lancie Thesis kultowa wloska limuzyna ktora jazda rozpieszcza widokiem zaskakauje. I nie jest ich na peczki jak np Audi A8. www.facebook.com/lanciadoslubu?ref=hl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: samochód do ślubu ! IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.13, 10:22 proponuje Porsche Cayenne czarne 2006 lub Mercedes E błękitny 2006 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: samochód do ślubu ! IP: *.ip.netia.com.pl 25.03.13, 14:09 A możesz podać do siebie jakieś namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Green Re: samochód do ślubu ! IP: *.dhl.com 25.03.13, 12:36 kultowa? hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
elvis22021980 Re: samochód do ślubu ! 25.03.13, 13:04 no mocno ... kultowa hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: samochód do ślubu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 14:32 nie wiem co chcecie od tej Lanci, według mnie ten model bardzo pasuje właśnie jako samochód ślubny bo ma fajny przód. Poza tym dużo lepiej mi się podoba niż rower 75. Jednak Lancia to Lancia, i ta cena 450-500 za mocno wygórowana. Za tą cenę to wolałbym jechać jakimś nowym mercedesem e klasy. Taka Lancia to za góra 300 zł pewnie miałaby branie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Green Re: samochód do ślubu ! IP: *.dhl.com 25.03.13, 15:02 Nic nie chcę, i jestem w stanie zgodzić się że może wielu osobom pasować jako ślubowóz, ale z kultowością ten model za wiele wspólnego nie ma, kultowy to jest VW garbus tudzież T1, albo np. lancia delta integrale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanciadoslubu Re: samochód do ślubu ! IP: *.cdma.centertel.pl 27.03.13, 19:59 300zł to drogo? eee ..../ jedz lepiej taxi do ślubu. Za tak mała kwotę nie oplaca sie nawet mi jej szykowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: samochód do ślubu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.13, 20:33 haha, za 300 zł nie opłaca ci się umyć samochodu?? nie bądź śmieszny ziomuś. A jak zmarnujesz 3 godziny w sobotę za którą ktoś ci zapłaci 300 zł to powinieneś po stopach całować haha w sumie ciekawe czy rozliczasz się z tych dochodów jakie osiągasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: samochód do ślubu ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.13, 13:19 wiesz tak całkiem szczerze powiedziawszy to piszesz tak ale z 2str nie poświęcasz 3h tylko najmarniej 5h chcąc przyjechać autem na tip top ... coś paliwa też zmarnujesz więc czy ja wiem czy się opłaca ? no chyba że jak to jest w zwyczaju pseudo kierowców - pseudo limuzyn przyjedziesz prosto z myjni z BP a to był by już niezły syf i wredota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: samochód do ślubu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.13, 13:31 ile zmarnujesz tego paliwa... no nie załamuj mnie. Jeśli wszystko dzieje się w ciechanowie, to przyjazd po młodego, po młodą, do kościoła i na salę, to jak spalisz 30 zł to już świat. Nikt tu nie mówi o podróżowaniu tego dnia 100 km.... poza tym do zadań takiego kierowcy to należy tylko ten samochód wyczyścić. Myjnia w ciechanowie z woskowaniem na tip top, ja płacę 30 zł. Zazwyczaj to młodzi chcą własną dekorację, którą sami kupują. Poza tym weźmy pod uwagę to, że samochód nie może być nie wiadomo jak wysmarowany woskiem, bo wtedy dekoracje na przyssawki odpadają. Zostaje ponad 200 zł. Ciekawy jestem czy macie chociaż taką dniówkę w pracy za 8 godzin hahahahahha Oczywiście mówię tutaj o ludziach, którzy okazjonalnie zawiozą kogoś do ślubu, ktoś przeczyta post, że młodzi szukają samochodu do ślubu i zawiezie ich, nie trudniąc się przy tym taką działalnością. Bo taka lancia która posiada już swoją stronę na facebooku i ogłasza się wszem prowadząc zorganizowaną działalność nastawioną na zysk może wobec tego brać trochę więcej bo pewnie rozlicza się z tego. Chociaż nigdy nie wiadomo, więc niech tak głośno nie klapie jęzorem. Ale jak taki zwyczajny Kowalski jeździ sobie jakimś lepszym samochodzikiem i kosi przy tym 500 zł, to trochę porażka. Co innego gdy jest to jakaś firma, która trudni się tego rodzaju działalnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: samochód do ślubu ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.13, 15:29 hej no ta jak już masz taki bisnesplan to może zainwestuj w furę jakieś 80tyś zł i jeździj sobie za 300zł - powodzenia i nie licz komuś pieniędzy chyba że są one Twoją własnością;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BMW full wypas Re: samochód do ślubu ! IP: *.tktelekom.pl 28.03.13, 19:05 Najtaniej będzie pekjesem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młodzi Re: samochód do ślubu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.13, 23:38 nie no dobre sobie, bo każdy kto kupuje audi a 8 albo inny nowy samochód z "cenionych" marek , po to żeby robić w soboty biznes na wożeniu do ślubu.. Ludzie nie dziwie się koledze wyżej, bo tu chodzi o zwykłą podwózkę z grzeczności, przez taką osobę, która z doskoku zrobi przysługę a poza tym nie zedrze jakby się tym zawodowo trudniła. Pewnie was to zdziwi ale tacy ludzie jeszcze istnieją w tym mieście ! Sam brałem ślub w tamtym roku, i na parkingu przy Mrówce robiąc zakupy wyhaczyłem fajny samochodzik. Pomyślałem, że poczekam 20 min i jak ktoś będzie wsiadał to podejdę i zapytam w czym rzecz. Facet okazał się bardzo miłym gostkiem i zawiózł nas za 200 zł i whisky. Pomijając fakt, że zrobiło mu się tak miło, że go o coś takiego poprosiłem, że chciał za samą wódkę !!! ale w sumie człowieka nie znałem , więc bałem się, że w końcu nie podejdzie poważnie do sprawy i dzień przed uroczystością powie, że nie może. Facet z przyjemnością nas zawiózł, pozdrawiam pana Roberta, jak to przeczyta to będzie wiedział, że to o nim. Także zdzierusy, szukajcie frajerów dalej i myślcie jacy to jesteście super cenieni w tym mieście że macie takie świetne fury ;) To prawda, ktoś kto kupuje taki samochód z nastawieniem na biznes nie zawiezie za tyle, ale tutaj mowa o takiej zwykłej podwózce z ludzkiej grzeczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIZNESMAN Re: samochód do ślubu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.13, 23:48 PRZECIEŻ ONI KUPUJĄ TE SUPER BRYKI Z MEGA SILNIKAMI NA POKAZ, POSTAW SIĘ A ZASTAW SIĘ A PÓŹNIEJ NIE MA ZA CO ZALAĆ, I MUSZĄ DORABIAĆ NA ŚLUBNYM BIZNESIE. CZŁOWIEK BIZNESMEN JAK MA TAKĄ FURĘ TO NA TAKI OCHŁAP W POSTACI PARU STÓWEK W SOBOTĘ NAWET NIE SPOJRZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: samochód do ślubu ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.13, 09:02 wypowiedź biznesmena mnie na łopatki wyjebała ! chyba Tb porządnie wali na łeb! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Green Re: samochód do ślubu ! IP: *.dhl.com 29.03.13, 09:50 Właśnie BIZNESMAN i Młodzi dobrze prawią. albo ktoś się tym zajmuje na poważnie i ma cały park maszyn dużo ciekawszych, albo ktoś ma całkiem porządny samochód i zrobi to bo taki ma charakter jak napisał "Młodzi" za dobrą butelkę plus zwrot kosztów. Tylko jak ktoś ma taki biznes to ceny zaczynają sie od innych stawek a jak ktoś ma niby "kultową" furę i próbuje na tym kokosy zbić to sorry ale jelenie to w lasach a normalni ludzie ogarniają co i za ile można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: samochód do ślubu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.13, 13:26 Otóż to Green. Bo myślą, że na idiotów trafili i nie wiedzą co ile może kosztować. Normalnie myślący człowiek sobie obliczy co ile kosztuje i czy nie przepłaca. Nie wiem do czego doszło, że ślubny biznes to totalne zdzierstwo. Ja wiem na swoim przykładzie jak zamówiłam wiązankę do ślubu, za namową koleżanki, która brała ślub w poprzednik roku powiedziałam, ze to dla świadkowej, miałam piękną za 60 zł. A moja koleżanka rok wcześniej przyznała się, że dla młodej i zapłaciła 250 zł. Kwiaty były w podobnej cenie. Oczywiście była odrobinę większa, ale ja nie chciałam jakiegoś mega wielkiego pęku kwiatów. Pytajcie, sprawdzajcie, porównujcie - nie dajmy obdzierać się z pieniędzy, i przede wszystkich przez pseudo kierowców, którzy myślą, że zbiją na nas majątek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: samochód do ślubu ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.13, 14:58 zluzujcie rajtuzy !!! no nie bądźcie śmieszni !!! to przecież żadna nowość i wasze gadanie mnie na łopatki rozwala....to przecież na tym się zarabia - to ciekawe czemu za markę NIKE zapłacisz 4x więcej niż za NONAME ?? i teraz pytanie czy ktokolwiek z was miał kiedyś do czynienia z działalnością dla tych bardziej tępych czy miał własną firmę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: samochód do ślubu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.13, 17:36 no więc o tym się mówi właśnie. Jak ktoś ma firmę i prowadzi taką działalność to logiczne, że bierze o wiele wiele więcej niż zwykły Nowak, bo on sobie kupił drogi samochód. Ja Nowaka dorabiać nie będę. I jak mam zapłacić 600-700 zł za samochód to wolę wybrać prawdziwą firmę gdzie samochodów mam do wyboru do koloru, różnych marek. A nie Nowaka, który ma audi a 8 i mi mówi że 600 zł <śmiech na sali> Tyle w temacie. O tym była dyskusja, więc jak nie zrozumiałeś to po co twój bezsensowny post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s.s. Re: samochód do ślubu ! IP: *.play-internet.pl 29.03.13, 18:18 bmw e 60 cena 500 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BMW full wypas Re: samochód do ślubu ! IP: *.tktelekom.pl 29.03.13, 18:27 Gościu s.s. czym Ty się chwalisz, złomem za 500 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e2rd Re: samochód do ślubu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.13, 18:41 ciekawe czy z księdzem tak się targują, też nie wiadomo jakie kazanie odpali. wiozłem w lato młodych do ślubu, samochód w piątek wypucowałem że lśniło. w sobotę jadę do młodego 1 deszcz, wyszło słoneczko trochę przetarłem za pół godziny poprawka, jedziemy do młodej a 5 km dalej deszcz nie padał, wiecie co było jak kurz na mokry lakier usiadł, w życiu nie pojadę już z młodymi do ślubu, szkoda było mojej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: samochód do ślubu ! IP: *.play-internet.pl 21.06.13, 19:42 W Ciechanowie jest do wynajęcia kabriolet Buick Electra z 1965 roku. Fajnie wygląda, super lakier, nowa skórzana tapicerka... Tu link do ogłoszenia na Tablicy: tablica.pl/oferta/slubny-kabriolet-piekny-bialy-jedyny-taki-w-polsce-buick-electra-65-ID2QSUB.html#bab7301b7a Odpowiedz Link Zgłoś