Dodaj do ulubionych

okulary dla chlopca

IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.13, 23:17
witam! gdzie najlepiej udac sie po okularki dla chlopca? chodzi mi o ladne oprawki,ale tez i praktycznee,ktore nie beda mu spadaly... to nasze pierwsze okularki i nie chcialabym zeby maly sie zniechecil...
Obserwuj wątek
    • ania_kowalska709 Re: okulary dla chlopca 14.02.13, 07:24
      Droga Mamo.Okulary kupisz u każdego optyka w naszej mieścinie.Gdybyś jednak nie dostała odpowiednich dla swojego syna proponuję wyjazd do stolicy.
    • Gość: Mama Re: okulary dla chlopca IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.13, 13:25
      jak jestes taka madra to pochodz z dwuletnim dzieckiem po wszystkich optykach po miescie! pytam rodzicow,ktorzy maja pojecie o czym mowie a nie jak zwykle slow krytyki na tym forum. Beznadzieja. Gdybys nie wiedziala to w kazdym salonie optycznym sa rozne ceny,od roznych producentow oprawki i dlatego pytam,ktorego optyka polecaja... po co sie odzywac jak nic konstuktywnego do powiedzenia sie nie ma...
      • Gość: tez mama Re: okulary dla chlopca IP: *.play-internet.pl 14.02.13, 14:27
        dla dwulatka to jedynie te gumowe. smieszne one sa ale nic innego bym nie proponowała. takie okulary sa chyba u każdego optyka. ja brałam dla swojego dziecka tu koło poczty (nie znam ulicy bo niedługo mieszkamy w ciech) ale tu obok płonskiej ale osobiscie nie polecam.
        • Gość: nina Re: okulary dla chlopca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.13, 14:48
          Popieram w takim wieku najlepiej się sprawdzają oprawkii gumowe bo palstiki są mało wytrzymałe. My mieliśmy kiedyś MIRA-FLEX ale podobno fisher price są lepsze ja płaciłam ok. 300zł ale w W-wie. Przy poczcie ja równierz nie polecam z małym dzieckiem tam była taka nadęta pani po 50 co bardziej zraziła dziecko niż pomogła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka