Dodaj do ulubionych

WdW - Wardziński do Wymiany

IP: *.conformal.com 17.02.13, 12:59
Rusza nowa akcja społeczna wspierana przez struktury pis mająca na celu zorganizowanie kontr kandydatury dla obecnego prezydenta miasta.
Chcemy, aby zmiany i oderwanie układu od stołków zaczynać lokalnie.
Jeżeli masz dosyć nepotyzmu w naszym mieście, zatrudniania w urzędach rodziny, zerwania z dotychczasowym układem i pokazania radnym oraz ich familiom urzędu na Letniej – Urząd pracy wesprzyj nas swoim głosem.
Aby akcja się zaczęła potrzebujemy 150 aktywnych głosów w tym wątku na forum. Jedyne co musisz zrobić to aktywnie zabrać głos w dyskusji.
Obserwuj wątek
    • Gość: jestem1 Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 13:03
      Brawo nareszcie, mam nadzieję, że tym razem Zbyszek Kędzierski nauczy się na pamięć przygotowanych przemówień i nie będzie czytał z kartek na debatach, myląc linijki! I w końcu wygramy!!!! Tylko zwycieśtwo!!!!
      • Gość: m Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: 79.162.78.* 17.02.13, 13:06
        jestem za całym sercem. czas na zmiany.
      • Gość: akcja_spoleczna Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: 46.166.185.* 17.02.13, 13:17
        Ciepliwości do wyborów jeszcze trochę. Ja proponuję na patrona medialnego tego pana Voldemorta z Harrego Pottera. Postać tak samo mroczna i imienia której wiele ludzi bało się wymawiać.
        Ustawa śmieciowa też bardzo dobrze do niego pasuje, tutaj byli śmierciożercy u naszego Voldemorta są ŚMIECIOŻERCY.
        17 zł za osobę to za dużo.
    • Gość: Ryszard Ochucki Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.play-internet.pl 17.02.13, 13:06
      Zagłosuję na każdego kto uszczęśliwi Wardzińskiego i postawi obok jego domu sklep nocny z alkoholem.
      • Gość: akcja_spoleczna Popiera nas PIS IP: 192.81.249.* 17.02.13, 13:08
        Z racji poparcia inicjatywy przez lokalnych działaczy pis nie zmarnujmy tego. Wiem że nie każdy ich lubi, ale to nie oznacza wybierania ich kandydata.
        Ja wolę kogoś nowego wyłonionego w trakcie akcji niż obecnego i jego przydupasów jak Elevis i reszta bandy.
      • Gość: akcja_spoleczna Lokalne gadzinówki IP: 192.81.249.* 17.02.13, 13:14
        Będzie trudno się przebić przez lokalne gadzinówki.
        Takiego lizania tylnej części ciała Voldemorta nie było dawno.
        Większość pismaków z obawy o swoje stołki uprawia gierkowską propagandę.
        Nie będę wymieniał nazwy tych szczekaczek ponieważ jest to nie godne.
        Czeka nas masa pracy i musicie uważać ponieważ Voldemort, Elvis i reszta bandy to mściwe ludzie. Do tego nie 2 ale 100 licowe.
      • Gość: a_samo_a Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 17:57
        Dobry pomysł. Tylko trzeba by jeszcze tak zrobić, by był to najtańszy wódopój w mnieście, tak by wszelkie spragnione żule tam gnały.
    • Gość: . Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.free.aero2.net.pl 17.02.13, 17:14
      akcja społeczna wspierana przez struktury pis?
      aby zacząć akcję potrzebujecie 150 aktywnych głosów na forum?

a od kiedy PiS ma w Ciechanowie jakieś "struktury"?
      a od kiedy akcja społeczna potrzebuje wsparcia polityki?
      a od kiedy aktywne głosy zbiera się na forum?
      a od kiedy uważasz nas za kretynów?

chcesz aktywnych głosów?
      to proszę!
      Zdecydowanie i stanowczo jestem za akcją społeczną
      Zdecydowanie i stanowczo jestem przeciw akcji organizowanej przez PiS
      wystarczająco "aktywny" głos?
      • Gość: Motointegrator.pl Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 17:31
        na taczkach WW z UM jestem za!,
        • Gość: g Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.centertel.pl 17.02.13, 17:59
          tak jest, popieram.
    • Gość: a_samo_a Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 18:06
      Zmiany - TAK
      Walka z nepotyzmem i kolesiostwem - TAK
      PIS - NIE

Nie potrzeba nam w mieście nadbudówek partyjnych i to niezależnie od koloru i odcienia. W najbliższych wyborach będziemy mieli jednoosobowe okręgi wyborcze i dotychczasowe listy partyjne przechodzą do historii. Przy minimalnej aktywności społecznej mieszkańców obecni, wyjątkowej klasy samorządowcy przejdą w niebyt.
      Pozostaje kwestia prezydenta miasta. Trzeba szukać kandydatury ponad podziałami, kogoś kto nie jest zaangażowany w lokalne brudne wojenki podjazdowe.
      • Gość: akcja_społeczna PiS na poprze IP: *.la.net.ua 17.02.13, 22:05
        To jest ważne, bez popracia jakiej kolwiek partii akcja jest skazana na niepowodzenie.
        SLD, PSL i reszta to ten sam układzik Voldemorta, układzik rodzinno toważyski.
        Szkoda że ciechanowskie gadzinówki z główną na czele wolą pisać o pierodłach zamiast podejść krytycznie i śledczo to przekrętów rodów psich elit w tym mieście.
    • Gość: xxx Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.13, 18:10
      Juz widze jak zostajesz prawym i sprawiedliwym urzednikiem i odmawiasz bezrobotnej kuzynce, szwagrowi itp. stanowiska na stolku,na ktorym mozesz obsadzic kogo chcesz i wybierasz obca osobe z kompetencjami. juz to ku... widze hipokryto pisowski.
      • Gość: Motointegrator.pl Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 18:36
        WW to stonka od biedronek ......
        • Gość: :-) Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.31.211.78.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.02.13, 16:43
          A dzisiaj w KRC jeszcze mówiono ze ma jakimś harcerzom dać adres ... czyli biuro czy cuś tam. Nasza kasa.
      • Gość: . Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.play-internet.pl 17.02.13, 18:51
        To się do kur...y nędzy zastanów czego chcesz. Z Kaczyńskiego naśmiewasz się że nie ma rodziny.
    • Gość: kibol Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.31.23.62.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.02.13, 20:09
      Zgadzam się, że nadszedł czas na zmiany. WW jest już zmęczony siedzeniem na swoim fotelu. Może potrzebuje miękkiej poduszeczki na ławeczce na deptaku. Popatrzy na to co zrobił z tej tętniącej kiedyś życiem ulicy, popatrzy z rozrzewnieniem na ratusz, powspomina swoje największe osiągnięcia i pomyśli o wspaniałym rozwoju rodzinnego majątku - Krubina. Zawstydzi się nad wielce korzystną dla miasta wymianą nieruchomości z p.Dutkiewiczem. Niestety p. Kędzierski nie spełnia wymagań oczekiwanych od kandydata na prezydenta miasta. Już teraz trzeba pilnie poszukiwać kandydata, który nie jest zależny od żadnej partii, ale którego partie zaakceptują i poprą w wyborach, ma własne zdanie i ma wizję dalszego rozwoju miasta.
      • Gość: Motointegrator.pl Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 20:38
        ciekawe czy WW wie co sie dzieje tu na forum............
        • Gość: Ryszard Ochucki Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.play-internet.pl 17.02.13, 21:36
          Rano dostanie sprawozdanie włącznie z rozliczeniem aktywności @-działaczy tego forum.
          • Gość: akcja_spoleczna Mnie może pocałować w obywa policzki :-) IP: *.la.net.ua 17.02.13, 22:01
            Mnie może tropić po ip do usranej śmierci :-)
            Voldemort i jego rodzinka oraz znajomi pracujący w Biedronce dzięki temu mamy tyle biedronek
            a nie ma lidlia i reszty jest do wymiany.
            On myśli że spółki miejskie to jego prywatny folwark a Elvis wszystko załatwi.
            Bardzo się przeliczy, wybory za progiem i wszystko będzie jasne.
            • Gość: Ryszard Ochucki Re: Mnie może pocałować w obywa policzki :-) IP: *.play-internet.pl 17.02.13, 22:26
              Nie dziel skóry na niedźwiedziu. Nie wiadomo jeszcze z kim będzie konkurował, a niestety mało przyzwoitych ludzi startuje w wyborach. Ja mam swoją piątkę ale wątpię aby ktoś z nich kandydował.
            • Gość: Motointegrator.pl Re: Mnie może pocałować w obywa policzki :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 22:27
              i tak robi teraz co chce juz wie ze jego dni sa policzone

kapital na przyszlosc juz ma finansowy ..............
          • Gość: a_samo_a Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 23:26
            Pewnie niektórych rozliczy ;)
            • Gość: Motointegrator.pl Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: 213.199.253.* 18.02.13, 08:09
              pewnie dzis temat zniknie z forum............................................

• Gość: Mieszkaniec Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.68.64.130.kutno64.tnp.pl 18.02.13, 09:19
                Dlaczego ma zniknąc. Myslę ze olewanie w ciechanowskich urzedach doszło do zenitu i wladze te zdecydowanie należy wymienic. zwykly czlowiek jest wyrzucany bez zalatwiania. Dlaczego Panie Prezydencie na wnioski ludzi nie są wydawane decyzje czego wymaga KPA? Kierownicy wydziałów i kierownicy jednostek to udzielni książeta. To dzałacze PO lub od pseudo solidarności i maja wszystkich w dupie .
    • Gość: jaro Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.13, 11:54
      Sam zrezygnować nie zamierza

faktymazowsza.pl/ludzie-wynajmuja-mnie-do-konkretnej-roboty-wywiad-z-waldemarem-wardzinskim-prezydentem-ciechanowa/
      • a.kraszewski Re: WdW - Wardziński do Wymiany 18.02.13, 13:33
        Akcja społeczna - bardzo dobry pomysł i daj Boże, żeby wypaliła. Pod parasolem PiS - NIE!!! I nie ma tutaj znaczenia moja opinia o tej partii. Tego typu akcja pod patronatem jakiejkolwiek partii politycznej przestanie być akcją społeczną, a stanie się polityczną i straci swój sens. Chodzi o to, aby była to alcja całkowicie oddolna, nie sterowana przez nikogo. Oczywiście partie i partyjki zaczną ją ośmieszać, nawoływać do bojkotu, kretyni typu pszema cza 1anonim7 będą starali się ją sprowadzić do farsy, ale spróbować trzeba. Z dwóch powodów. Po pierwsze - jeżeli nie zaczniemy działać, to nie mamy szansy niczego zmienić. Po drugie - każda akcja oddolna, organizowana bez przedstawicieli władzy i polityków - jest dla nich bardzo niebezpieczna. Boją się ich jak ognia. Przekonałem się o tym przy okazji marszu milczenia. Każda kolejna akcja wzbudzać w nich będzie coraz większe obawy i zmusi do liczenia się ze zdaniem społeczeństwa.
        Ktoś napisał, że miałby nawet kilku kandydatów na fotel prezydenta. To dawaj ich na tapetę. Na razie bez nazwisk (nie możesz tego zrobić bez ich zgody) ale opisz co to za ludzie, co sobą reprezentują, jakie mają dokonania, kompetencje, doświadczenie. Gdy zobaczą, że mają poparcie społeczne, to może zgodzą się wystartować. A jeżeli nie, to może będziemy mieli kilku uczciwych radnych.
        • Gość: Ryszard Ochucki Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.play-internet.pl 18.02.13, 13:50
          Zapewne jak napiszę co robią to się nikt w takiej metropolii nie zetnie o kogo chodzi..
          Miejsce 1 i 2 to znani chyba wszystkim notariusze
          Miejsce 3 znany wszystkim ogrodnik
          4 - dyrektor przyszpitalnego marketu i 5 - stomatolog junior nieopodal. Nie wiem jakie mają poglądy polityczne za to wiem, że są bardzo porządnym ludźmi.
          • Gość: Mieszkaniec Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.68.64.130.kutno64.tnp.pl 18.02.13, 14:10
            Wardziński tym wywiadem przyznał ze nie ma zadnej wizji rozwoju Ciechanowa. Byc moze rozwój czego innego.
            • Gość: Motointegrator.pl Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: 213.199.253.* 18.02.13, 14:36
              nie ma juz co kupic i rezygnuje heheheh,,,,,,,

gosc wie ze mu sie grunt pod nogami pali

jak ktos pamieta czasy jak startowal na prezydenta pierwszy raz gosc byl bankrutem............

• Gość: dede Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.30.62.161.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.02.13, 14:58
                No to chyba warto w tym miejscu przypomnieć, że podobną goebbelsowską propagandę uprawiali rozmaici prawi i sprawiedliwi tudzież czerwoni przed KAŻDĄ z poprzednich elekcji WW. To się nazywa "ciechanowskie wzmożenie". Wzmożenie głupoty, bo tylko głupiec nie widzi przeciwskuteczności tego typu działań.
                No, dalej, każdy tego typu atak powoduje wzrost szans WW.:-)
                • Gość: . Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.play-internet.pl 18.02.13, 15:57
                  No i mamy pierwszego działacza-aktywistę który będzie udzielał nam słusznych rad jak pozbyć się jego chlebodawcy.
                  • Gość: dede Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.180.159.140.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.02.13, 16:09
                    Ciechanowskie wzmożenie się wzmaga... Czemuż tak nieśmiało?:-)
          • a.kraszewski Re: WdW - Wardziński do Wymiany 18.02.13, 14:55
            Notariusze to naprawdę świetny pomysł. Jest to jeden z niewielu absolutnie niezależnych i nieupolitycznionych zawodów. Poza tym doskonała znajomość prawa byłaby olbrzymim atutem. Tylko w tym przypadku rzeczywiście mam wątpliwości, czy się zgodzą. Jest to dosyć intratny zawód i dochody prezydenta zapewne będą niższe.
            Co do stomatologa mam pewne wątpliwości. Trzeba jednak mieć pewne przygotowanie merytoryczne w kierunku zarządzania, administracji, prawa. W pozostałych dwóch przypadkach nie wiem, o kogo chodzi, może więcej info?
            • Gość: Pszemmmm Andrzeju Andrzeju a ty kiedy się zmienisz ? IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.13, 21:39
              Andrzeju kiedy się zmienisz ? Agresorku jeden :-)
              • a.kraszewski Re: Andrzeju Andrzeju a ty kiedy się zmienisz ? 19.02.13, 22:11
                Pszemuś, a cóż ja takiego agresywnego napisałem?
    • Gość: gość Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.13, 16:50
      Wątek założony przez głupka z ratusza a nie działacza z PiS.Wątek jest po to by opluć ludzi PiS z Ciechanowa.Tak ma ta dyskusja się rozkręcać.
      Jeśli działacz PiSu pisze tak pis to wiadomo kto to może być-przeciwnik polityczny.
      Bawcie się dobrze głupki od Waldemara.
      Brak roboty i zajęcią u Elvisa u boku WW?

WdW - Wardziński do Wymiany
      Autor: Gość: akcja_poleczna IP: *.conformal.com 17.02.13, 12:59

Rusza nowa akcja społeczna wspierana przez struktury pis mająca na celu zorganizowanie kontr kandydatury dla obecnego prezydenta miasta.
      Jeżeli masz dosyć nepotyzmu w naszym mieście, zatrudniania w urzędach rodziny, zerwania z dotychczasowym układem i pokazania radnym oraz ich familiom urzędu na Letniej – Urząd pracy wesprzyj nas swoim głosem.
      Aby akcja się zaczęła potrzebujemy 150 aktywnych głosów w tym wątku na forum. Jedyne co musisz zrobić to aktywnie zabrać głos w dyskusji.
      • Gość: bogumił Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.13, 19:24
        Ja proponuję na prezydenta niejakiego Rywanola. Kto jest za?
    • Gość: Henio Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.13, 19:20
      Jestem za wymianą całego składu a i większość radnych też trzeba by wymienić na nowych.
      • Gość: bogumił Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.13, 19:31
        Rywanol też to popiera więc byłby dobrym kandydatem
        • Gość: gość Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.13, 00:23
          Kto wymiata Waldka ?
          Czy już jest społeczna, bezpartyjna,bezpruderyjna, odważna lista - podpis/pesel/adres
          Kraszewski jesteś na tej liście jako pierwszy czy potrzebujesz impulsu?
          Ruch Palikota organizuje listy poparcia by zlikwidować straże miejskie więc jest okazja by połączyć te dwie akcje.
          www.polskatimes.pl/artykul/716353,ruch-palikota-zbiera-podpisy-za-likwidacja-strazy-miejskiej,id,t.html?cookie=1
          • Gość: lepsza_b Rodzina trzęsie portkami ? IP: *.bu.edu 20.02.13, 21:17
            Chyba tak :-)
          • Gość: gość Re: WdW - Wardziński do Wymiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.13, 15:15
            Jak ta akcja społeczna rozwija się prowokatorzy peowscy ?
            Tydzień ciszy ?
            Czyzby zabraklo wam pary do pisania kolejnych 100 kretynopostów?

WdW - Wardziński do WymianyIP: *.conformal.com
            Gość: akcja_poleczna 17.02.13, 12:59 Odpowiedz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka