IP: *.ip.netia.com.pl 25.02.13, 17:55
co się dzieje w diavolo? same nowe twarze,chodzi mi o pracownikow,żeby tylko smak się nie popsół .
Obserwuj wątek
    • Gość: ...... Re: diavolo IP: 46.174.224.* 26.02.13, 09:24
      pewnie znowu coś starszemu szefowi nie pasuje i wymienia cały skład,nie pierwszy raz i nie ostatni,z tego co wiem to taki typ...
      • Gość: L Re: diavolo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.13, 09:28
        mało mnie interesuje personel , chciał nie chciał nie ma i długo nie będzie lepszej pizzerii, pizza jest , była i będzie fenomenalna i Diavollo nie ma konkurencji u nas w mieście .
        • Gość: Arek Re: diavolo IP: 213.199.253.* 26.02.13, 13:27
          Nowe ale jakie piękne twarze :)
          • Gość: gogus Re: diavolo IP: 213.199.253.* 28.02.13, 17:56
            nie dosc ze piekne to i latwe do zbajerowania:) kilka dni i mloda jest moja:*
            • Gość: yhym Re: diavolo IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.13, 21:37
              Tą młodą znam nie od dziś. :-) także goguś życzę powodzenia w bajerowaniu jej. Bo wiem że í tak nic nie wskórasz :-)
    • Gość: klient Re: diavolo IP: *.ip.netia.com.pl 26.02.13, 15:12
      Haha. Faktycznie. Ile razy by nie poszedl to ten dziadek siedzi tam. A przechodząc obok diavolo ostatnio widać same pustki.. a co do pracowników to kelnerki się najcześciej zmieniaja. Ciekawe wlaśnie dlaczego....
      • Gość: on Re: diavolo IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.13, 15:44
        ta wcześniejsza też był fajna, chociaż ta młoda to też fajna dupa
    • Gość: SDA Re: diavolo IP: *.tktelekom.pl 26.02.13, 17:50
      pizza diavolo najlepsza hahha?
      Wiesz jak zamawiasz z jednej pizzeri i nie masz porownania to nie komentuje ;)
      jakby byla taka dobra to czemu inne pizzerie sa nadal otwrte?
      popyt jest na kazda pizzerie w Ciechanowie kazda ma swoich stalych klientow ;)
    • Gość: gość Re: diavolo IP: *.ip.netia.com.pl 27.02.13, 15:27
      jeżeli chodzi o tego dziadka,który tam przesiaduje to jest "szef" tego lokalu
      • Gość: ja Re: diavolo IP: *.cnow.pl 27.02.13, 15:41
        'szef' w dodatku baaardzo przystojny.
    • Gość: klient Re: diavolo IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.13, 23:58
      Szef ? Tyle lat miec pizzerie i tak wygladac.. Powinien sie wstydzic wogole tak ubranym do wlasnego lokalu przychodzic... A co to nowych twarzy to zapewne nikt z takim "szefem " dlugo nie wytrzymuje.. Jak mysli tak jak wyglada to szczerze wspolczuje pracownikom i podziwiam tych ktorzy tam jeszcze pracuja. Ahoj :-)
      • Gość: b Re: diavolo IP: 213.199.253.* 28.02.13, 11:59
        Każdy się ubiera jak sobie chce, temat forum był inny po co wjeżdżacie chamy na właściciela :) Pizza z diavolo jest ok
        • Gość: L Re: diavolo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.13, 12:45
          konkurencja nie śpi a skoro nie dorastają pizzy z diavollo do pięt to muszą czepnąć się właściciela. :)
          Wiadomo, tak ze smakami jak i z gustami się nie dyskutuje ale staż tej pizzeri o czymś świadczy. Nie ma zmian szyldów, że niby nowa pizzeria powstaje tak jak ma to miejsce w innych lokalach a tak na prawdę te samo badziewie pod innym szyldem.
          Prawda jest taka ze Diavollo pod względem pizzy jest bezkonkurencyjne ale też nie najtańsze.
          • Gość: xxx Re: diavolo IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.13, 22:15
            Mozna wiedziec co takiego wyjatkowego jest w pizzy z diavolo, poza tym ze to pierwsza pizzeria z sentymentem ? bo obiektywnie rzecz biorac, tam na wszystkim oszczedzaja, zwlaszcza na serze, raz zamowilem na miejscu ta najwieksza, to byla duza pizzerka, a nie pizza.
            • Gość: all Re: diavolo IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.13, 10:00
              Jeżeli chodzi o oszczędność na serze.,. Ostatnio bylyśmy na pizzy i kucharz ser sypał jakas dziwna miarka.... Nir wiem o co w tym chodzi.. Ale troche nie badzo to wyglada... Smak sie zmienil i to niesamowicie.. Kilka misiecy do tylu byla o wiele lepsza ta pizza... A teraz ciasto nawet inaczej smakuje.. I co najgorsze.. Baaaardzo wodnista ta pizza jest... Plywa wszystko... I nie wyglada za specjalnie.,.,
              • Gość: klient Re: diavolo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.13, 11:44
                hahahahaha dobre , ale nawet zabiegi konkurencji na forum nie zmienią renomy diavollo , zamawiam kilka razy w tygodniu pizze i jakoś dziwnie u mnie nigdy nie była wodnista etc a wczoraj byłem w lokalu i żadnej miarki nie widziałem :)
                ale starajcie się dalej , tylko jedna uwaga, piszcie z różnych IP , wtedy może ktoś się da nabrać :)
                • Gość: Już nie głodny Pic na wodę - fotomontaż. Walka gigantów. IP: *.centertel.pl 02.03.13, 23:40
                  Byłem dzisiaj w pizzerni Biesiadowo - sporo na forum było ostatnio krytyki dotyczącej tego lokalu. Miłe rozczarowanie młodzież obsługująca miła, ciepła, uśmiechnięta szczerze serdeczna, ludzi pełno, niczym kiedyś w Diawolo, {rzeczywiście margaritę mają super}, ale ta wcale nie gorsza 3 sosy do tego i herbata gratis. Średnia w cenie małej. Lokal fajny dwupiętrowy w fajnej architektonicznie zaprojektowanej przez Jaśkowca chacie. Naprawdę sympatyczny interes. Polecam.
                  • Gość: xyz Re: Pic na wodę - fotomontaż. Walka gigantów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.13, 11:12
                    Zgadzam się. Biesiadowo bardzo się teraz poprawiło. W lokalu bardzo ładnie jest i pełno ludzi, a pizza smaczna :). Co do Diavolo, pizze jadłam, żadna rewelacja, ale też nie najgorsza. Jednym zdaniem może być.
                    • Gość: wmj Re: Pic na wodę - fotomontaż. Walka gigantów. IP: *.cdma.centertel.pl 03.03.13, 13:39
                      Biesiadowo kicha,diavolo ok,ale jeśli chodzi o walkę o klienta to biesiadowo wygrywa promocjami i 3 sosami w zestawie do pizzy gratis.ale wracając do głównego tematu forum o nowych twarzach w diavolo to widziałem nową kelnerkę ostatnio,a druga kelnerka,kierowca i kucharz to jakiś czas już tam pracują z tego co pamiętam.jeśli chodzi o smak to polecam Diavolo a nie biesiadowo.
    • Gość: Klasa Re: diavolo IP: *.cdma.centertel.pl 03.03.13, 14:31
      Diavolo ma pizze,która naprawdę mi smakuje.
      Jeżeli chodzi o oszczędzanie to nie wiem , wiem natomiast,że to faktycznie jest ser a nie wyrób seropodobny. To się czuje . Atmosfera i wystrój lokalu raczej nie przyciąga, ceny też nie .

Mi bardzo przeszkadza dziadek,który zagląda w talerz .

• Gość: klientka Re: diavolo IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.13, 09:43
        Prawda ceny nie przyciagaja.. Wręcz przeciwnie.. Do tego platne sosy .. To jest jedyny lokal w ciechanowie gdzie placi sie za sos czosnkowy 1;50 nalewany ze zwyklej butelki ze sklepu Devely.. ....... Ostatnio kelnerka nalewala sosy przy mnie.. A dziadek zaglada. Z tego co czytam wczesniej wlasciciel tak ? Moze patrzy czy klientom smakuje.. Ale nie zdaje sobie sprawy z tego ze tym samym wystrasza klientow...
        • Gość: mmmmm Re: diavolo IP: 213.199.253.* 05.03.13, 14:47
          płatne czy nie płatne ale i tak pizza jest spoko, a to nie jest sieciówka jak biesiadowo zeby 3 sosy były gratis i to jeszcze jakies sosy , nie jest zle . A prawda jest taka ze każdy ma inne gusta a diavolo i tak ma klientów jak kazda inna pizzeria
          • Gość: głodny Re: diavolo IP: 46.174.224.* 06.03.13, 09:19
            jakich klientów?przecież tam już nikt nie przychodzi,pusto,tylko szef i pracownicy.mi pizza smakuje, ale jak ktoś wcześniej napisał w wątku-nowe twarze, wczoraj byłem i faktycznie dwie nowe dziewczyny są,może wcześniejszym się znudziło i się zwolniły,bo przecież w naszym mieście jest tyle pracy,że można przebierać w etatach.
            • Gość: haha Re: diavolo IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.13, 10:22
              Albo zwolniły się ,nie ma klientów nie ma napiwkow. Mniej kasy. Z tego co słyszałem to te kelnerki za dużo nie zarabiają. A jak chodziłem na 8.50do szkoły to kelnerka już tam była i sprzątala. Ciekawe po ile godzin one tam pracują.. Bo chyba dużo za dużo... Podejrzewam że Kierowcy też nie mają dużo roboty bo samochod stoi cały czas.. Mógłby szef czytać te wątki .. Jest za drogo! Zero promocji! A promocja przyciąga klienta.. Mógłby nad tym pomyśleć...
              • Gość: ha Re: diavolo IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.13, 19:39
                Bylam w weekend w diavolo... Znowu jakąś młoda nowa kelnerka jest... Znowu właścicielowi nie spodobała się ? Haha :-) dajcie spokoj....
      • Gość: xxx Re: diavolo IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.13, 19:56
        przecież na tej pizzy nie ma wcale sera
        • Gość: xyz Re: diavolo IP: *.matcom.com.pl 28.03.13, 13:52
          potwierdzam,prawie wcale sera nie dają,i to co jest to też smakiem odbiega od tego co bylo kiedyś,więc uważam,że zabiegi cięcia kosztów dotknęły też diavolo,a to się czuje,jak ktoś zna osobiście właściciela to niech mu powie żeby zainwestował w lokal bo wnętrze nie zachęca do jedzenia na miejscu
          • Gość: yxz Re: diavolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.13, 13:56
            A może upiec samemu? W Internecie są dobre przepisy, polecam.
            • Gość: qt Re: diavolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.13, 23:55
              ale jaka piękna kelnerka teraz pracuje,czarnulka.a pizza ok
              • Gość: zdzichu Re: diavolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.13, 13:28
                Potwierdzam, ostatnio pizza była bardzo smaczna!!! A pizze robił chyba syn właściciela.

Oby tylko tak dalej !

A sieciówki niech się schowają, zwłaszcza Biesiadowo i DaGrasso.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka