Dodaj do ulubionych

Transport mebli z IKEA

IP: *.play-internet.pl 02.03.13, 23:34
Czy jakaś firma transportowa z Ciechanowa oferuje transport mebli z IKEA Marki w dobrej cenie. W IKEA to 2 zł w każdą stronę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Spawn Re: Transport mebli z IKEA IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.13, 23:44
      Nie szukaj firmy transportowej bo wcale nie będzie taniej. Szukaj raczej osoby prywatnej z samochodem dostawczym, ale i tak taniej niż 1.5zł z kilometra w obie strony nie osiągniesz.
      • Gość: transportowiec Re: Transport mebli z IKEA IP: *.ip.netia.com.pl 03.03.13, 08:07
        Zajmujemy się transportem mebli ze sklepów meblowych do klientów na terenie Ciechanowa i okolic. Myślę że pojedziemy za 1,8 zł. z kilometra.
        A ile tych mebli trzeba przywieźć? I kiedy?
        Jeżeli meble są w paczkach w grę wchodzi również złożenie.
        Kontakt jarekln@op.pl
        • Gość: Piotr Re: Transport mebli z IKEA IP: *.centertel.pl 03.03.13, 17:36
          mam iveco daily, blaszak. dł paki 3.7 m , wys ok 2m, szer ok 1.7m. 1.5 zł / km przejazdu. jak coś to odezwij się na forum.
    • Gość: paweld Re: Transport mebli z IKEA IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.13, 21:02
      Bzdura jakaś hahaha
      • Gość: Paweł D Re: Transport mebli z IKEA IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.13, 21:09
        Mam peugeota boxera moxa za 1.50 za kim pojadę w każdej chwili. Kontakt ze mną 515-392-133
        • Gość: abc Re: Transport mebli z IKEA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.13, 22:05
          a jak masz nie duzo tych mebli i wejda do malego dostawczaka to przywioze to za 150zeta
          • Gość: Gość Re: Transport mebli z IKEA IP: *.play-internet.pl 05.03.13, 15:13
            Mebli nie jest dużo, ale największa paczka ma ca. 230 cm długości. Łączna waga ca. 80-90 kg.
            Niezbędne jest także wniesienie mebli ma 1 piętro w Ciechanowie i niestety nikt w tym nie może na miejscu pomóc - tak więc potrzebne są 2 osoby (w Ciechanowie, w Ikei są wygodne wózki i ja będę). Najcięższa paczka ma 40 kg wagi i wymiary 230 x 90 x 30 cm.
            Termin do uzgodnienia: może być najbliższy czwartek, niedziela itp.
            Jaka byłaby cena ryczałtowa za taką usługę? Lokalizacja IKEA w Markach jest znana.
            • Gość: Kierowca Re: Transport mebli z IKEA IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.13, 16:01
              Posiadam duży samochód ciężarowy, w znaczeniu potocznym Tir. Do Warszawy jeżdżę nim często, ale nie wiem czy będę mieć wolne miejsce na naczepie. Jak coś to proszę o jakiś namiar lub kontakt i czy jest Pani tam na miejscu czy dojeżdżać z Ciechanowa musi ? Oczywiście mogę za pół darmo dostarczyć, bo dla mnie po drodze, tylko muszę rano być w Warszawie, by załadować na początku naczepy, dojazd do Ciechanowa coś po 23 ew 24 gdy cały towar dostarczę wtedy mogę podjechać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka