Gość: Kasia IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.13, 10:39 Jestem mamą 3 latka potrzebuję dentysty dzięciecego . Znacie może kogoś takiego , a przy okazji bardzo cierpliwego ponieważ moje dziecko boi się lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXX Re: Ząbki mleczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 10:52 DR.KWIATKOWSKA przyjmuje prywatnie chyba to są GĄSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ząbki mleczne IP: *.205.103.65.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.03.13, 10:56 Kasia ja chodziłam ze swoim do Białego Ząbka na Tatarskiej. Bardzo fajne panie a kolejki z tego co pamiętam nawet znośne. A poza tym uwierz w dziecko:) zaskoczy Cię dzielnością... zobaczysz... Mój syn też nie bardzo lubi lekarzy ale ale... jak poszedł w wieku niecałych dwóch lat do dentysty to pękałam z dumy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Zuzii Re: Ząbki mleczne IP: *.play-internet.pl 04.03.13, 12:55 Również polecam Panią Kwiatkowską ulica Azaliowa-Gąski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Ząbki mleczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.13, 13:01 Stary Tenderenda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ząbki mleczne IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.13, 14:45 Dziękuję !!! umówiłam się z dr Kwiatkowską na jutro Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś