Gość: Sukienka IP: *.dynamic.lte.plus.pl 04.04.13, 13:10 Potrzebuję pilnie namiaru na krawcową która uszyje sukienkę (może ktoś wie ile za uszycie biorą) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wer Re: Krawcowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.13, 11:28 mało w sklepach sukienek? Ja kiedyś sobie wymyśliłam, że znajdę krawca, który uszyje mi spodnie.... Więcej ubrań już nie szyję.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Krawcowa IP: *.cnow.pl 05.04.13, 13:30 Ja korzystam z usług pani Aldony z Gąsek .REWELACJA .Szycie i poprawki sprawdzona .Cena przystępna.Nie wiem ile za uszycie sukienki ale podam telefon to sama zapytaj (mam nadzieję ,że pani Aldona się nie pogniewa) 665338771. Co ważne potrafi doradzić,słowna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Krawcowa IP: *.cnow.pl 05.04.13, 22:50 ja szyłam sukienkę na studniówkę u p.Agnieszki, pracuje w sklepie Robi na okrzei z materiałami więc jak do niej pójdziesz to pomoże dobrać materiał, tam szyje tylko firany ale prywatnie też i odzież. 513323976 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Krawcowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.13, 20:29 Aja polecam panią Gosię z Bojanowskiego,zawsze jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś