Gość: Ałtor IP: *.30.92.228.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.04.13, 21:36 .. i teraz ciezko wyjac nawet numerek juz po 8 ej rano nic nie ma. Gdzie sie przeniesc ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koks Re: eskuLAB "nabrał" pacjentów.. IP: *.play-internet.pl 15.04.13, 21:50 Mnie nie nabrał, jestem tam prawie od początku. Przenieś się do Polikliniki, tam Cię nie nabiorą (ja stamtąd "uciekłem"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wegiel Re: eskuLAB "nabrał" pacjentów.. IP: *.30.72.105.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.04.13, 22:18 ja mysle o ucieczce do Arniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była pacjentka Re: eskuLAB "nabrał" pacjentów.. IP: *.play-internet.pl 15.04.13, 22:45 A uważasz ,że gdzieś indziej będzie lepiej-to się mylisz...ja się przeniosłam i żałuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: eskuLAB "nabrał" pacjentów.. IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.13, 10:22 w Rodzinie jest porządek. wyznaczają co 10 min. nie ma zbędnych kolejek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ałtor Re: eskuLAB "nabrał" pacjentów.. IP: *.ip.netia.com.pl 16.04.13, 10:28 gdzie jest Rodzina ? Jacy tam pediatrzy przyjmują ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzic Re: eskuLAB "nabrał" pacjentów.. IP: *.play-internet.pl 16.04.13, 10:41 Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma,ja dziś zadzwoniłam do Eskulapa 7,15 i dostałam numerek na 8 ,50.Jest oddzielna rejestracja dla Maluchów i osobista i telefoniczna,i bez problemu można się już dostać do pediatry,a problemy w większości przypadków to stwarzają sobie sami pacjenci,zapisują się na np.10 a od 8 już czatują pod gabinetem i robi się niepotrzebny zamęt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama trójeczki ;-) Re: eskuLAB "nabrał" pacjentów.. IP: *.play-internet.pl 16.04.13, 10:46 Pediatrzy w tej przychodni to totalna porażka. forum.gazeta.pl/forum/w,557,138702764,,NZOZ_Rodzina_czy_warto_.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: eskuLAB "nabrał" pacjentów.. IP: *.range86-176.btcentralplus.com 16.04.13, 11:36 Ale nikt tu nie pisze o zamecie pod gabinetem, chociaz to tez prawda, tylko o notorycznym braku numerkow. Kiedy nie zadzwonisz brak, trzeba wciskac sie miedzy pacjentami do gabinetu i prosic lekarza zeby przyjal... Sa cwaniacy, ktorzy przychodza bez nr, a pchaja sie miedzy nr, bo przeciez oni juz tu tyle czekaja, i nie wazne, ze pacjenci sa umawiani na godziny, oni wejda, bo byli przed nami... To wlasnie oni robia zamet Odpowiedz Link Zgłoś