Dodaj do ulubionych

przyjęcie weselne

IP: *.opera-mini.net 05.06.13, 21:52
czy ktoś z państwa tu obecnych może polecić jakiś lokal na małe 30osobowe przyjęcie... I cena w miarę przystępna..
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: przyjęcie weselne IP: 195.117.122.* 06.06.13, 08:42
      np. Panorama
    • Gość: dd Re: przyjęcie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 10:42
      Karczma Zbyszko w Pawłowie
      • Gość: asdfg Re: przyjęcie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 15:01
        restauracja w hotelu korona
        • Gość: ... Re: przyjęcie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 15:18
          Jak cie nie stac, to po co w ogole robic przyjecie?
          • Gość: qwerty Re: przyjęcie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 15:26
            To że ludzie robią przyjęcie wcale nie jest oznaką tego, że ich nie stać a jedynie tego, że kupę pieniędzy jakie wwali się w wesele woli się spożytkować inaczej. Ja robiłam przyjęcie właśnie dla 20 osób i nie klepałam ani nie klepię biedy. Do dziś uważam, że był to doskonały wybór i nie żałuję, że nie miałam wesela, chodź na czyjeś przejść się lubię- ale nie w wydaniu gwiazdy wieczoru :) Ja z małżonkiem nie czuliśmy się na siłach, żeby być główną atrakcją wieczoru takich imprez- inna jest nasza natura.
            • Gość: ja Re: przyjęcie weselne IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.13, 15:42
              Wlasnie, my tez robilismy w gronie najblizszych-ok 30 osob. Obydwoje mamy duze rodziny wiec wesele wyszloby na ok 200 osob...dodam ze przyjecie trwalo do 2 w nocy i byly tance. My robilismy w Zaglobie, ale nie wiem czy ona jeszcze istnieje....Bardzo sobie chwalimy przyjecie.
    • grafit14 Re: przyjęcie weselne 07.06.13, 14:26
      osobiście polecam salę do małych przyjęć to Tango
      sala jest bardzo ładnie zrobiona, przyjemny tarasik bardzo dobre jedzenie i cena to chyba ok 155-160zł/ osobę. moja koleżanka miała tam przyjęcie i było bardzo fajnie. Polecam
    • Gość: ja Re: przyjęcie weselne IP: *.cnow.pl 07.06.13, 21:43
      panorama
      • Gość: Ewa Re: przyjęcie weselne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.13, 07:37
        A może Panderoza?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka