24.11.13, 23:25
Witam,
Szukamy osób, które mogłyby pomóc nam przy organizacji 22 Finału WOŚP, w miejscowości oddalonej o około 30km od Ciechanowa. Potrzebujemy przedmiotów , które mogłyby posłużyć nam za fanty w loterii ( tzn. wszelkiego rodzaju bibelotów, rzeczy niezniszczonych, które sami chcielibyście wygrać- w zeszłym roku mieliśmy figurki, ramki do zdjęć, maskotki, ozdobne świeczki, i podobne "pierdołki", ale był też np plecak, rolki,nowy komplet pościeli, obraz, zestaw kawowy, zegarek... czyli przedmioty były naprawdę zróżnicowane, jednakże, pomimo iż było ich bardzo dużo, losy rozeszły się w godzinę) Szukamy też rzeczy, które moglibyśmy sprzedać na aukcji - oczywiście cały dochód przekazany zostanie na konto Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Oczywiście, jesteśmy w stanie odebrać ofiarowane przez Państwa rzeczy po uprzednim kontakcie z nami, przedstawiając dokumenty potwierdzające nasz udział w 22 Finale WOŚP.
Chcielibyśmy też nawiązać kontakt z zespołami, które byłyby nam w stanie pomóc biorąc - charytatywnie- aktywny udział w naszym finale - brakuje nam jednego, może dwóch punktów w naszym programie .
Bylibyśmy zatem wdzięczni, gdybyście Państwo pomogli nam przy tej imprezie :D odwdzięczymy się zaproszeniem na nasz finał i talerzem pysznej żołnierskiej grochówki :)
Jeśli zatem macie Państwo coś, co chcielibyście ofiarować - prosimy o kontakt na mail makinetka82@gmail.com Prosimy zostawić namiary do siebie- na pewno oddzwonimy bądź skontaktujemy się z Państwem w wybrany przez Państwa sposób : )
Obserwuj wątek
    • Gość: fan Re: WOŚP IP: *.centertel.pl 26.11.13, 13:28
      Mam nadzieję że wystąpią normalne zespoły a nie kolejny raz Szarpidruty
      • Gość: 23456 Re: WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.13, 16:43
        Oczywiście tylko dla Ciecie zagra DODA i Weekend
        • Gość: fan Re: WOŚP IP: *.centertel.pl 26.11.13, 17:34
          To lepsze niż gosć który charczy
          • makinetka82 Re: WOŚP 26.11.13, 20:28
            Fanie... mam nadzieję że Twoje zainteresowanie Wielką Orkiestrą nie ogranicza się do wpisu na forum i krytyki zespołów: ) Jestem absolutnie przekonana , że już zaproponowałeś swoją pomoc w którymkolwiek ze sztabów, nie chcesz być przecież gorszy niż owe "Szarpidruty" które poświęcają swój czas, energię i pracę na to, by zrobić coś dobrego : ) Pozdrawiam cieplutko.
            • Gość: kapela Re: WOŚP IP: *.static.chello.pl 26.11.13, 21:03
              Witam reprezentuje zespół z Ciechanowa który gra muzykę rozrywkową i chętnie wystąpimy na W.O.S.P a pozwolicie nam wystàpić?
              • Gość: makinetka82 Re: WOŚP IP: *.tktelekom.pl 27.11.13, 08:29
                Kapelo, proszę o kontakt na mail makinetka82@gmail.com : )
    • bruum Re: WOŚP - otwarte spotkanie organizacyjne 27.11.13, 07:04
      Zapraszamy wszystkich, którzy chcą nam pomóc w przygotowaniach jak i w dniu Finału. Na spotkaniu będzie możliwość zarejestrowania się jako wolontariusz. Przedstawimy nasze plany na dzień finału, zdradzimy jaki imprezy szykujemy i przy czym potrzebujemy Waszej pomocy.
      Sala konferencyjna ciechanowskiego szpitala, 29 listopada 2013 (piątek) godzina 17:00
    • Gość: makinetka82 Re: WOŚP IP: *.tktelekom.pl 29.11.13, 07:19
      podbijam wątek
    • Gość: gość Re: WOŚP IP: *.play-internet.pl 17.03.14, 01:25
      Proces jaki wytoczył Owsiak "matce kurce" przybiera ciekawy obrót:
      "MatkaKurka: Kto w spółce Złoty Melon zatrudniał pracowników, kto podpisuje umowy z pracownikami?
      Owsiak: Wydaje mi się, że ja podpisuje umowy z pracownikami. Jestem szefem działu graficznego od 1,5 roku.
      MatkaKurka: Kto podpisał umowę z dyrektorem graficznym, czyli z panem?
      Owsiak: Nie potrafię sobie teraz przypomnieć.
      - A czy pan nie pamięta, że jest pan prezesem Złotego Melona? - dopytywał bloger.
      Owsiak: Nie pamiętam, czy jestem prezesem Złotego Melona."
      Cytat z Gazety Wrocławskiej.
      • Gość: gość Re: WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.14, 07:13
        Ktoś musiał sypnąć niezłym groszem w styczniu lub lutym, że znowu padł rekord a przecież było cienko pod koniec dnia tego ogólnopolskiego pajacowania.
        • Gość: wspierający Re: WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.14, 09:28
          "dnia tego ogólnopolskiego pajacowania"
          Mam nadzieję, że Ty użytkowniku jak i twoja rodzina będziecie konsekwentni i w przypadku pobytu w dowolnym szpitalu kategorycznie odmówicie leczenia (ratowania życia)z wykorzystaniem sprzętu pochodzącego z zakupów z funduszy zbieranych w takich dniach jak to piszesz "pajacowania". Kiedyś wspierałem, robiłem zrzuty - niestety później spotkałem się ze sprzętem specjalistycznym w wielu szpitalach w kraju. Naprawdę to 90% sprzętu było oznaczonych jako WOŚP i to w najcięższych oddziałach. Teraz mogę powiedzieć dalej wspierałem, wspieram i będę wspierał, a jeśli ktoś coś "zachamenci" po drodze to trudno. Świadomie nie akceptuję tego, lecz dopuszczam ewentualnie taka możliwość. Ufam, że winny będzie drżał co rano czy o 6 ktoś nie przyjdzie po niego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka