woophy 13.01.14, 11:33 Czy ktoś was już był w tej knajpie? Gdzie dokładnie się znajduje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: N3lPiX Re: Pub Szafa - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 14:32 Osobiście nie byłem, ale mieści się w ''blaszaku'' na Pułtuskiej . Na samej górze, kiedyś mieścił się '' Czerwony Smok '' bodajże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,., Re: Pub Szafa - opinie IP: *.static.chello.pl 13.01.14, 15:02 I tak nic nie zastąpi Cafeterii za czasów Darka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ququ Re: Pub Szafa - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 16:52 eee tam, ja jeszcze pamietam czasy Ambasadora :) wtedy to fajnie bylo :D isc z dziewczyna tam to był luksus ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Pub Szafa - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 22:04 Pamiętam Ambasadora, w średniej szkole co roku chłopcy zapraszali nas na piwko i płonące lody. Miłe czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pub Szafa - opinie IP: *.cnow.pl 13.01.14, 22:34 Dziwię się , że Ambasador ukończył działalność tak nie spodziewanie....tyle drinków tam wypiłem...:)) a pizza z mikrofali była najlepsza w mieście..EEECH...TO były czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimaaa123 Re: Pub Szafa - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.14, 23:12 a w ogóle wiecie że w Ciechanowie powstał nowy lokal ? na Placu Jana Pawła II , ostatnio przechodziłam z koleżanką i zobaczyłyśmy reklamę, postanowiłyśmy sprawdzić, jest bardzo fajnie,polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Pub Szafa - opinie IP: *.cnow.pl 15.01.14, 10:49 jaki lokal?? Co tam serwują ?? Ja się nazywa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terefere Re: Pub Szafa - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.14, 11:30 W tym budynku co były suknie ślubne. Można i zjeść i dziabnąć coś mocniejszego. Ogólnie lokal kulturka. Dobre miejsce żeby zabrać dziewczynę albo spokojnie pogadać ze znajomymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Pub Szafa - opinie IP: *.static.chello.pl 15.01.14, 12:30 trzeba wejść "w podwórko" czy na piętro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terefere Re: Pub Szafa - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.14, 12:42 W podwórko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Pub Szafa - opinie IP: *.static.chello.pl 15.01.14, 14:47 dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Pub Szafa - opinie IP: *.itsa.net.pl 15.01.14, 14:54 Nowy lokal otwiera się także po Rajzenii- tawerna grecka Buzuki. W rynku (jeśli dobrze pamiętam) ta knajpka to Deja vu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna66666 Re: Pub Szafa - opinie IP: *.centertel.pl 15.01.14, 21:23 Kelnerka mowila ze za chwile otwieraja drugi poziom,tzn pietro:) mowila ze tam jest wiecej miejsca niz na dole, bylam tam i mi sie podoba , napewno tam wrocę z koleżankami :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Pub Szafa - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.14, 22:25 kolejna miejscowka "gwiazdek" ciechanowskich...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Pub Szafa - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.14, 23:19 kolejna potencjalnie fajna miejscówka, jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Pub Szafa - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.14, 18:18 dzis się wybieram ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Pub Szafa - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.14, 21:13 Powrocmy do tematu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pub Szafa - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.14, 10:37 Jakie opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Pub Szafa - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.14, 13:09 moim zdaniem poniżej średniej ciechanowskiej czyli zupełnie słabo !!! byłem raz i więcej się nie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju Re: Pub Szafa - opinie IP: *.cnow.pl 25.03.14, 18:00 mało trochę miejsca, ale wpaść, napic się piwka, obejrzeć mecz czy walkę jak najbardziej jest git Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavarotti Re: Pub Szafa - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.14, 20:02 Kaszana na boczku ta szafa. Raz, że ciemnica, trzy stoły na krzyż. Dwa, za barem staje co raz ktoś inny sami koledzy młodego i chyba nie zbyt doświadczonego właściciela baru, który w dodatku nie wydawał się być trzeźwy. ani lokal nie jest dobrze usytuowany to tak jak ktoś napisał poniżej średniej ciechanowskiej. Jedyny plus to spory wybór piwa, jednak w Androcku mają większy repertuar no i tam to coś się dzieje. Jeśli chodzi o ceny piwa to lepiej już wpaść do starej, dobrze znanej Boruty u pana Waldka, który to lokal jest całkiem niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś