stokrotka9090 11.02.14, 16:40 Witajcie, wiecie moze gdzie prywatnie przyjmuje doktor Cichecki ? Chodzi mi o dokładny adres, numer telefonu i moze cene jak ktos sie orjentuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrotka9090 Re: Doktor Cichecki 11.02.14, 19:26 To może ktoś nam pomoże:) Lub inaczej znacie może jakiegoś dobrego psychiatrę który przyjmuje prywatnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Doktor Cichecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.14, 20:01 Dr Kasiak jutro od 16 w Vita-med, dr Agnieszka KRAWCZYK pn, piątki od 12 za dawną Modą Polską w podwórku( bardzo dobry lekarz) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka9090 Re: Doktor Cichecki 11.02.14, 20:27 dzieki :-) a orjentujesz sie moze na jakich zasadach dziala rejestracja do dr Kasiak czy trzeba wczesniej sie umowic czy po prostu stac w kolejce ? i najwazniejsze ile kosztuje wizyta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Doktor Cichecki IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.14, 21:24 dr Lazarska na Wyzwolenia, wizyta 100 zł, w poniedzialki, tl powinien byc w tygodniku Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka9090 Re: Doktor Cichecki 11.02.14, 23:46 dzieki :-) a jak to jest w końcu z dr Cicheckim nie wiecie nic na temat jego prywatnej praktyki ? przyjmuje jedynie w szpitalu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikora Re: Doktor Cichecki IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.14, 09:38 Przyjmuje w przychodni i tam pani się dowie o praktykę prywatną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazzu01 Re: Doktor Cichecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 12:45 doktor Cichecki znany jest z b.dużych dawek leków - idź jak chcesz być na haju.Osobiście polecam p.Krawczyk - super kobitka, bardzo pomogła mojej mamie, leki najnowszej generacji, nieuzależniające.Polecam.wizyta chyba 80 zł, ale nie wiem ile teraz bo byłam już dosyć dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka9090 Re: Doktor Cichecki 12.02.14, 13:12 super dzieki za pomoc, skoro tak gorąco polecacie dr Krawczyk to moze warto spróbować, ale jest jeden problem, może teraz sie zbłaźnie ale nie mam pojęcia gdzie była ta Moda Polska :-/ może podacie chociaż ulice albo jakiś istniejący objekt :-) i nie wiem też na jakich zasadach działa rejestracja czy wystarczy pójść w dzień w którym przyjmuje p. doktor i tak od razu sie dostanę, czy należy zadzwonić czy jak :-/ ? ciemna jestem w tej materii :-) nie mam żadnego doświadczenia z lekarzami przyjmującymi prywatnie :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazzu01 Re: Doktor Cichecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 14:00 moda polska była 100 lat temu ;) teraz to tam gdzi mieści się top secret, jakiś sklep z garniturami obok zegara słonecznego. Do gabinetu wejście w bramie przy kiosku. Zapisywać się nie trzeba, tylko w kolejkę iść w dniu przyjmowania i nastaw się,że trochę się naczekasz ale naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka9090 Re: Doktor Cichecki 12.02.14, 14:09 serdeczne dzieki :-) przynajmniej juz wiem o co chodzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprostowanie Re: Doktor Cichecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 20:11 Pani Krawczyk-Kowalska faktycznie przyjmuje w poniedziałki i piątki ale trzeba do niej przedzwonić i umówić się na wizytę, która kosztuje 100 zł.Niestety nr telefonu nie znam. Jeśli nie wiesz, gdzie była dawniej moda polska to idź od Placu Kościuszki ulicą Warszawską i po lewej stronie będziesz miała salon sprzedaży kiosk a obok niego w podwórku przyjmuje ta Pani doktór. To bardzo blisko od Placu Kościuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka9090 Re: Doktor Cichecki 12.02.14, 23:57 o kurcze :-/ a jest tu może ktos kto zna numer do p. Krawczyk ? chcialabym się do niej udać ale niestety nie mam numeru zeby zadzwonić :-/ a w internecie nie moge znalezć :-/ bedę ogromnie wdzięczna za odpowiedź bo chcialabym pójść na wizytę już w ten piątek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka9090 Re: Doktor Cichecki 13.02.14, 10:59 Znalazłam w starym poście z 2010r. dwa numery do dr Krawczyk 023 662 28 72 i 5011061816, ten drugi jest chyba pomylony ale tak był wpisany. Jeżeli wiecie czy to są aktualne mumery daj znać proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zazzu01 Re: Doktor Cichecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.14, 14:47 stacjonarny aktualny, komórkowy nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Doktor Cichecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.14, 15:56 I tak przyjmie jak pójdziesz do niej w danym dniu, do ostatniego pacjenta Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka9090 Re: Doktor Cichecki 13.02.14, 20:41 no niestety nie ma tak kolorowo :-/ dzwonilam i pierwszy wolny termin dopiero 24 lutego :-/ a Ja musze czym predzej :-/ moze mozecie polecic kogos jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Doktor Cichecki IP: *.xdsl.centertel.pl 28.02.14, 22:21 tel do dr Krawczyk -Kowalskiej 501061816 najlepiej dzwonić ok 19 Odpowiedz Link Zgłoś