88nowa 14.06.14, 13:56 Czy może ktoś mi polecić salę weselną w Ciechanowie lub okolicach w przystępnej cenie z miejscami noclegowymi dla gości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mloda Re: sala weselna IP: *.tktelekom.pl 15.06.14, 10:53 Polecam bardzo Panderozę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: sala weselna IP: *.play-internet.pl 15.06.14, 13:12 Zgadzam się Panderoza ok super jedzenie i co ważne bardzo akustyczna sala. Odpowiedz Link Zgłoś
88nowa Re: sala weselna 16.06.14, 14:51 też słyszałam dobre opinie o panderozie. Ale czy wiecie może ile tam może być miejsc noclegowych. Potrzebuję około 30-40, a trudno jest znaleźć salę z tyloma miejscami noclegowymi. Dlatego rozważam też Niestum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sia Re: sala weselna IP: *.158.217.99.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.06.14, 15:50 Przed Panderozą jadąc z Ciechanowa jest Agroturystyka. Bardzo mili ludzie ją prowadzą. Sama nocowałam tam swoich gości weselnych. Koszt nieduzy, pokoje czyste, z łazienkami i wszyscy byli zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
88nowa Re: sala weselna 16.06.14, 16:01 a czy mogłabym dostać jakieś namiary na tę agroturystykę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: sala weselna IP: *.tktelekom.pl 17.06.14, 14:05 Moze chodzi o gaję? Pani naprawdę bardzo mila miła. Ja za nocleg placilam 70 zł. W pokoju łazienka, 3 łóżka. Także jak dla mnie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: sala weselna IP: 213.199.253.* 17.06.14, 16:23 Moim zdaniem super. Byłam na kilku imprezach , weselach i zawsze byłam zadowolona w przeciwieństwie np. do Magnata czy Junoszy gdzie niemiłosuerny huk muzyki zepsuł mi imprezę Odpowiedz Link Zgłoś
88nowa Re: sala weselna 17.06.14, 17:34 o Niestuniu słyszałam różne opinie. Jedni chwalą, a niektórzy narzekają na jedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Kamy Re: sala weselna IP: *.play-internet.pl 17.06.14, 22:46 Co do sali Magnat to nie pisz bzdur sala akustyczna , chyba że jacyś zerzbiarze grali za parepatami stoją i glupa palą a do tego mają graty za 3000zl to wtedy się z tobą zgodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: sala weselna IP: 213.199.253.* 17.06.14, 23:00 Mam prawo mieć swoje zdanie. Byłam na imprezie andrzejkowej organizowanej przez właścicieli i grał tam ktoś z ich rodziny szczegółow nie znam ani wartości sprzętu. Nie podobało mi się i tyle. Nigdy tam nie pójdę a Ty chodź co tydzień nie interesuje mnie to i zachwycaj się. Sala i otoczenie ładne. Tyle na temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta Re: sala weselna IP: *.play-internet.pl 17.06.14, 23:02 To jadz do Długołęki na chamski przytul ha ha ha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19564a4 Re: sala weselna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.14, 08:06 Jest jeszcze sala w Chruszczewie bardzo ładna, ale jak pozostałe sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobik Re: sala weselna IP: *.static.chello.pl 18.06.14, 08:09 Ja polecam Dalię w chruszczewie, Niestum, i Bianco. W jednej z tych sal miałem swoje wesele a w pozostałych byłem i bylo super:) Dużo zależy od nastawienia. Jeśli ktos idzie się dobrze bawić to się bawi a jeśli ktoś idzie szukac dziury w całym to znajdzie wszędzie. :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianco Re: sala weselna IP: *.static.chello.pl 18.06.14, 11:54 W Bianco tragedia akustyka dudni jak w stodole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daro Re: sala weselna IP: *.static.chello.pl 18.06.14, 11:58 W kwestii akustyki najlepiej Niestum, potem Chruszczewo z tych wymienionych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zespół Re: sala weselna IP: *.play-internet.pl 18.06.14, 13:38 nieprawda graliśmy sam zobacz jak jest zrobiona scena a dopiero pisz a że masz sprzęt stary a za granie chcesz kupe kasy to twój problem ja nigdy na żadnej prawie sali niemam problemu a wszczególności w bianco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: sala weselna IP: *.dynamic.mm.pl 18.06.14, 13:32 w bianco słabo, byłam kiedys na weselu to tylko jedzenie bylo w miare ok Odpowiedz Link Zgłoś
88nowa Re: sala weselna 18.06.14, 14:46 Byłam w bianco na weselu i jedzenie było godne polecenia. A jak jest w Niestuniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zespół Re: sala weselna IP: *.play-internet.pl 18.06.14, 15:23 Każdy zespół zna swoją wartość i wie na co go stać i sam ustala cenę. Jeśli Twoja cena to 3000zl to wyginaj się za parapetem i falszuj sobie dalej na dwudniowej sali. Odpowiedz Link Zgłoś
88nowa Re: sala weselna 25.06.14, 21:33 ponawiam swoje wcześniejsze pytanie. Co sądzicie o sali w Niestuniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baletnik Re: sala weselna IP: *.static.chello.pl 26.06.14, 12:19 Dla mnie Niestum, ma bdb poziom. Wiadomo powstają nowe sale i moda, czy chęć na posmakowanie czegoś innego, więc krążą. Nie zmienia to jednak faktów. Sala ok, jedzenie dobre. Bywałem tam sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszła młoda Re: sala weselna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.14, 15:28 moi Drodzy nieważne jaką będziecie mieli salę, jakie jedzenie, zespół, jakie inne bajery, i tak znajdą się ludzie którym podobać się nie będzie i już. bo uważają się za lepszych, bogatszych czy z lepszym gustem , bo u nich to napewno będzie lepiej. Nieprawda wszędzie jest podobnie.byłam w kilku salach w Ciechanowie ( i w innych miastach)i poziom praktycznie ten sam, a ceny w Ciechanowie róznia się raptem o 10 zł. Ten kto przychodzi na wesele narzekać i wybrzydzać lub co gorsza krytykować lepiej niech wogóle sobie daruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: sala weselna IP: 213.199.253.* 26.06.14, 17:21 Widzisz musisz wybrać czy dobrze zjeść czy dobrze się bawić a tak serio to przyszła młoda mądrze napisała bo wszystkim nie dogodzisz i zawsze będzie ktoś komu Twoja impreza nie będzie się podobała także nie daj się zwariować i wyluzuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.14, 20:39 Byłam w Niestumiu i jedzenie było wręcz okropne. Byłam dwa razy w Magnacie we Władysławowie i z jedzenia byłam bardzo zadowolona i właśnie tam salę zamówiłam na moje wesele. Sala i ogród piękny i bardzo korzystne jest to, co proponują w cenie w przeciwieństwie do innych sal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.14, 22:29 To czemu kasy na reklamę nie macie tylko na forum za darmo dajecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.14, 23:11 Haha wyraziłam swoje zdanie, a wy jak zwykle wszędzie reklamy się doszukujecie... żenada z deka ;) Odpowiedz Link Zgłoś