Dodaj do ulubionych

gdzie po mięsko dla psa

14.07.14, 10:00
Mam dużego psa i z tego powodu problem z jedzonkiem dla niego. Nie chcę kupować na ciechanowskiej giełdzie samochodowej (nie wiem ile leżało w pełnym słońcu takie mieso)...
Z tego co się dowiedziałem, gdzieś niedaleko ciechanowa ktoś się zajmuje sprzedażą mięsa dla psów... Może ktoś się podzieli wiedzą w temacie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: gdzie po mięsko dla psa IP: *.centertel.pl 14.07.14, 12:32
      Pan co ma hotel dla psów. ZEŃBOK OKOLICE. Ten Pan robi karme właśnie chyba miesna, ale nie jestem pewna. ...
      • 1-darek-s Re: gdzie po mięsko dla psa 14.07.14, 12:55
        thx, bedę szukał w zeńboku

jeszcze ktoś ma wiadomości w tym temacie?
        • Gość: dog Re: gdzie po mięsko dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.14, 21:12
          Pan Zbyszek -Przybyszewo koło Zeńboka -ma hodowlę owczarków ,psi hotel no i własną wytwórnie karmy dla psów. Z tego co wiem prowadzi również sprzedaż tej karmy
        • Gość: no to Re: gdzie po mięsko dla psa IP: *.rev.netart.pl 19.07.14, 21:28
          To masz psa szkolonego do walk???????Normalny pies nawet duuuży nie może jeść surowego mięsa ani żadnych przetworów z niego,każdy weterynarz ci to powie!!!!!!
          • Gość: wujek matka chyba cię lała a koledzy nie lubili IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.14, 20:51
            tylko to tłumaczy że pie...sz jak potłuczony......a psy z czarnym podniebieniem jedzą dzieci.
          • Gość: dareks Re: gdzie po mięsko dla psa IP: *.cnow.pl 22.07.14, 13:59
            Pies to drapieżnik, jego układ pokarmowy (począwszy od kłów) jest przystosowany do trawienia kości i SUROWEGO miesa i w tym celu wydziela odpowiednie enzymy...
            Surowe mięso nie ma żadnego wpływu na psychikę psa (poza tym, że jest szczęśliwy, bo odpowiednio karmiony, zgodnie z naturą)...
            Oczywiście mięso musi być sprawdzone pod kątem pasożytów itp.

p.s. studiowałem weterynarię:)
            • Gość: wujek Re: gdzie po mięsko dla psa IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.14, 20:16
              Co ty pie...sz ?
              Kości jedzą padlinożercy nieuku .....Psy i kości to mit
              • Gość: darek-s Re: gdzie po mięsko dla psa IP: *.cnow.pl 18.08.14, 13:19
                wujek, bez ubliżania. tym bardziej, że nie wiesz, co piszesz. Chcesz podyskutować na takim poziomie? jesteś prawdziwym kozakiem czy tylko obrażasz ludzi w sieci? chcesz pogadać w 4 oczy?
                • Gość: wujek Re: gdzie po mięsko dla psa IP: *.dynamic.chello.pl 18.08.14, 21:51
                  Lepiej być kozakiem niż ciemniakiem ....
    • 1-darek-s [...] 14.07.14, 14:52
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: sobieradek Re: gdzie po mięsko dla psa IP: 213.199.253.* 28.07.14, 08:08
      Sprzedaż karmy od P. Stępskiego prowadzi też Pani weterynarz Mądra na Kwiatowej. Polecam, ja karmię nią szczenięta już po 4 tygodniu życia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka