Dodaj do ulubionych

firma LEVEX artur lewandowski

24.09.14, 08:23
witam,chciałbym ostrzec stolarzy poszukujących pracy aby właśnie nie zatrudniali się w firmie LEVEX ARTUR LEWANDOWSKI na wojska polskiego 1 w CIECHANOWIE ,nie rejestruje nie ubezpiecza a wymaga oszukuje a jakość mebli jakie proponuje klientom jest poniżej oczekiwać ,zero warunków dla pracowników .
Obserwuj wątek
    • Gość: agol Re: firma LEVEX artur lewandowski IP: *.devs.futuro.pl 24.09.14, 08:55
      Czepiasz się. Meble jak meble - standardowy poziom ciechanowski dostosowany do poziomu zarobków i możliwości. A jeżeli wymaga od pracownika - to chyba dobrze, wtedy jest mniej zgłoszeń na kiepską jakość.
      • Gość: gość Re: firma LEVEX artur lewandowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.14, 09:55
        Jeżeli nie rejestruje i nie ubezpiecza to co, jest to czepianie, może mamy go popierać? Zadanie dla PIP, będę obserwował. To jest jasny sygnał.Rynek pracy zmienia się wolno na rynek pracownika, pracodawcy oszuści mogą mieć kłopoty. Kontrolujący do roboty.
        • patriotapolski78 Re: firma LEVEX artur lewandowski 24.09.14, 11:17
          karać takich po 50 tys.za jednego nie zarejestrowanego pracownika wtedy matoły może nabiorą szacunku
          • Gość: Zgłoś Re: firma LEVEX artur lewandowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.14, 14:54
            Zgłoś do inspekcji pracy a nie na forum. Meble są przyzwoite. Wiem, bo mam. Możesz mieć żal do człowieka, ale nie pisz źle o efektach pracy kolegów. Kiepski ten donos.
    • Gość: aro Re: firma LEVEX artur lewandowski IP: *.centertel.pl 24.09.14, 20:14
      Jaki problem zgłosić gada do odpowiedniej instytucji
    • Gość: basia Re: firma LEVEX artur lewandowski IP: *.play-internet.pl 25.09.14, 10:57
      Witam wszystkich. Co do pracowników to nie wiem, bo nie pracowałam ani też nie starałam się o pracę,ale co do mebli to:
      - cena - ok
      - materiał - ok.
      Zanim /dawno temu/ zamówiłam meble w tej firmie- odwiedziłam chyba wszystkie firmy w Ciechanowie i co...szukałam dalej. Właściciel firmy Levex zaskoczył mnie fachowością i znajomością tematu "kuchennego".
      Co do pracowników to dziwi mnie ten wpis, gdyż pracowali u mnie w domu przez kilka dni. Zawsze uśmiechnięci, zadowoleni. Nigdy nie padło nawet jedno słowo "szef jest zły".
      Myślę że cały ten wpis- donos to nic innego jak zawistna KONKURENCJA przeżyć nie może, że ktoś może robić coś lepiej i taniej. Pozdrawiam firmę LEVEX
      • Gość: X Re: firma LEVEX artur lewandowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.14, 11:32
        Zatrudnianie na czarno to wyzysk nie miły Bogu i ludziom. Co robią organy kontrolne, PIP w Ciechanowie?Zaraz zapytam telefonicznie i sugeruję podobne działania a nie tylko wylewanie żalów na forum. Do dzieła niszczyć krwiopijców.
      • Gość: gość Re: firma LEVEX artur lewandowski IP: *.tktelekom.pl 25.09.14, 12:28
        Wiesz co ja też kupiłem tam meble kuchenne - i byłem bardzo nie zadowolony z ich jakości. Z opowiadań właściciela - miałem dostać super zawiasy , super mechanizmy szuflad - po dwóch latach wszystko się rozsypało. Co do pracowników - to strasznie tacy chudziutcy, pracowali u mnie na montażu do późnych godzin - więc na pewno nie wszystko jest tam ok. A czy ty w obecności obcych osób narzekasz na swojego szefa? Tym bardziej że nie wiesz kim tak naprawdę jest klient, może to rodzina, albo dobry kumpel?
        • Gość: Gosc [...] IP: *.cnow.pl 25.09.14, 17:13
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: gość [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.14, 18:03
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: agol Re: firma LEVEX artur lewandowski IP: *.devs.futuro.pl 26.09.14, 10:00
          Nie będę roztrząsał Twojego konkretnego przypadku, bo nie znam szczegółow. Jak ja kupowałem miałem do wyboru - tani osprzęt (zawiasy "włoskie" z chin, cargo z plastiku), albo Blum. Różnica - no cóż, tam gdzie wziąłem blum-a, po 3 latach nie widac róznicy, tam gdzie wziąłem tanie (do szafek gdzie mało się uzywa) - no niestety szału nie ma. Fronty - zawsze masz wybór, czy tandeta foliowana czy drewno naturalne. Jakość tyłów - tak jak napisałem wcześniej, standardowa ciechanowska jakość, ale też nie tragicznie!
          Co do pracowników - panowie robili to co mieli do zrobienia, nie filozofowali, wykonali w umówionym czasie swoją pracę. I tyle
        • patriotapolski78 Re: firma LEVEX artur lewandowski 10.12.14, 22:46
          chudzi bo na 15 h pracy jedzą po 2 -3 kanapeczki biedaczki chudzinki
          • patriotapolski78 Re: firma LEVEX artur lewandowski 10.12.14, 22:47
            ale za to lewandowski jakie polichy ma
    • Gość: znany autorowi Re: firma LEVEX artur lewandowski IP: *.centertel.pl 25.09.14, 20:58
      Człowieku zastanów sie co piszesz. Napisz cala prawdę a nie pierdoly opowiadasz!!! Takie rzeczy powinieneś inaczej załatwiać a nie na forum. Miałeś pretensje do pracodawcy - po uj pracowałeś u noego kilka miechow???? Dostawales nie jedną szansę - nie przychodziles do roboty po weekendzie (bardzo często) bo zachlales, a on dawał ci szansę i nie wywalal z roboty. Takie zachowanie jest głupie i karygodne. Jak juz piszesz całe te rzeczy to opisz swoją historię - moze ci pomożemy biedaku.
      Co do reszty to jaką cena taki produkt. Klient chce na małe pieniądze to inaczej sie reszta przykłada a gdy wiesz ze masz montaze za grubą kase to wiadome ze trzeba sie przykładać.

Ps pochamuj swoje nerwy bo to ze straciles pracę przez samego siebie to nie oznacza ze to jest jego wina- sam wiesz to.

Pozdrawiam
      • Gość: To Ja Re: firma LEVEX artur lewandowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.14, 12:41
        Nie zmienia to postaci rzeczy, że Lewandowski jest krwiopijcą zatrudniającym na czarno, czyli krzywdzącym pracowników i dorabiającym się na ich krzywdzie. Gdzie są organa kontrolne? Czas zacząć działać, a nie udawać że tematu nie ma!
      • patriotapolski78 Re: firma LEVEX artur lewandowski 10.12.14, 20:15
        podaj swoje imię
      • patriotapolski78 Re: firma LEVEX artur lewandowski 10.12.14, 22:43
        podaj swój adres frajerze
        • Gość: Zbyszek Re: firma LEVEX artur lewandowski IP: *.centertel.pl 06.11.20, 03:36
          Ja chetnie Ci podam adres Ciechanow wojska polskiego biuro firmy lewex:)oszust jakich mało brałem od niego przez 6 msc i ciagle a to za paliwo doliczał a to zaliczki brał a jakoś frontów widział pseudo produkcje ciagle pijani monterzy albo uczniaki montujący szkoda słów u niego nikt na dłużej się nie utrzyma chwali się ze tyle zainwestował a tak naprawdę nawet polerki nie maja na produkcji ani lakierni i na dodatek reklamacji maja na każdym zamówieniu .Lewy jak to czytasz to w Mławie swoim mieście handluj tym gniotem wywiozą Cię na taczkach moment
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka