mami_2
01.12.15, 23:31
Chciałam ostrzec każdą osobę która planuje kupić sprzęt w media expert w mrówce, aby uważała na oferowane ubezpieczenia. Właśnie padłem ofiarą oszustwa. Kupując tablet dla dziecka w kwocie 1150zl zaproponowano mi ubezpieczenie w kwocie 370zl, które miało zawierać ochronę sprzętu przed zniszczeniem przez dziecko( tj. zalanie, upuszczenie a co za tym idzie pęknięcie wyswietlacza). Pomyślałam to dla dziecka niewiadomo co może się zdarzyć - stwierdzilam ze warto, więc wykupiłam. Jakby się co kolwiek stało miało być wszystko pokryte przez ubezpieczenie. No i tak myślałam, dopóki po przeslaniu sprzetu do serwisu nie zadzwonił do mnie Pan serwisant z informacją że muszę dokonać opłaty za naprawę w kwocie 180 zł !!! Dopytywalam chyba z pięć razy- ZA CO? PRZECIEŻ JEST UBEZPIECZENIE! !! No to otrzymałam informację że wkład własny w ubezpieczeniu wynosi 20% i to ja go pokrywam. Odparlam że nie tak miało być, że takiej informacji nie otrzymałam w sklepie, na to pan serwisant że nie ja pierwsza !!! PONOĆ TO JEST NAGMINNE ! Ludzie! uważajcie, to oszuści którzy za wszelką cenę chcą spełnić swoje miesięczne cele sprzedażowe, naszym kosztem.