master2015
03.12.15, 00:28
Zwracam się do Władz Miasta odpowiedzialnych za właściwe organizacje społeczne naszego miasta , aby pomóc "FACETOWI " , którego nazywają "PIORUN " . Jak mówią ci " co wiedzą " facet z powodów rodzinnych stał się bezdomnym i aż serce ściska jak się widzi stale pogarszający się stan zdrowia tego miłego Pana. Słyszymy deklaracje Wójta Ciechanowa , że chce przyjmować uchodźców muzułmańskich a tu nasz KATOLIK potrzebuje pomocy i co ??? Gdzie jest MOPS , Urząd Miasta i... KOŚCIÓŁ . Ten Pan , gdy mnie pyta- patrząc w moje oczy ,swoimi smutnymi , gdy wysiadam z samochodu i idę do Biedronki ... PORATUJE MNIE PAN , JESTEM GŁODNY ? To ja odpowiadam ... "Pan poczeka zaraz będę wracał " i do reklamówki wkładam dla" PANA PIORUNA"/ 4 kajzerki , kawałek kiełbasy i banana - na śniadanie bo była godzina 10 . Niektórzy DECYDENCI wolą jednak zaistnieć w ... mediach bo media powiedzą , że to właśnie ten a ten Wójt dał dach nad głową rodzinie muzułmańskiej , która póżniej pod osłoną nocy ucieka do Niemiec , bo dla nich istnieją tylko ... GERMANY , gdzie są duże zapomogi ... za nierobienie nic. Cała Polska widziała tych" biednych uchodźców" rozbijających zgrzewki z woda mineralną o perony i tam też wyrzucających przez okna wagonów jedzenie. I tylko wołanie ... GERMANY , GERMANY czyli w ich mniemaniu ziemia obiecana . A może pomożemy naszemu biednemu Panu PIORUNOWI , którego kilka lat temu pamiętam na koncercie Dody w Ciechanowie !!! Czy Państwo już tego nie pamiętają ??? Bardzo liczę na zainteresowanie się tym Panem , aby miał gdzie przenocować już nie mówiąc o ciepłym prysznicu. Pozdrawiam . Liczę bardzo na wstawiennictwo KOSCIOŁA w tej sprawie , bo inaczej...