Dodaj do ulubionych

dpd ciechanów

25.01.16, 20:30
uważajcie na firmę kurierską dpd, nie dość że zniszczyli (uszkodzili) paczkę z cenną zawartością, to jeszcze musiałem zapłacić za odesłanie jej do mnie - nawet protokołu nie spisali gdy przyszedłem ją odebrać- nie wysyłajcie przez tą firmę bo możecie mieć to samo
Obserwuj wątek
    • iso_1 Re: dpd ciechanów 26.01.16, 00:07
      współpracuje z nimi od dawna i nie mam problemu
      chyba starasz sie odreagować prywatne frustracje na forum
      • miki0772 Re: dpd ciechanów 26.01.16, 07:46
        tak, sam sobie zbiłem paczkę i poprosiłem odbiorcę żeby ją do mnie odesłał bo mam kaprys jeszcze raz za nią zapłacić - co może twoja wypowiedź sponsorowana?
        • ka67 Re: dpd ciechanów 08.09.16, 18:43
          Oczywiście ,że dpd będzie hejtowało krytyczne wpisy .Moja rada dla nich :najlepiej kupić stronę internetową Opineo- tam wszystkie opinie są pozytywne.
    • staszekalkatraz Re: dpd ciechanów 07.03.16, 21:52
      Jak się wysyła żyrandole bez zabezpieczenia to niestety tak się może zdarzyć
    • jkzxy Re: dpd ciechanów 08.08.16, 21:48
      Potwierdzam DPD niszczy paczki ...to co wyprawiają z paczkami w sortowniach i przy załadunku to wręcz materiał na niezły filmik do you tuba ....to totalni partacze zatrudniający jełopów znęcających i wyzywających się na paczkach ...a matoły na wózkach widłowych robią popisy z wózkami jak w cyrku...przy okazji niszcząc widłami wózka całe paczki łącznie z cenna zawartością. Nie brońcie więc DPD ..no chyba że jesteście z PR działu dbajacego o dobre imie tej niesolidnej firmy...NIE POLECAM! TRZYMAJCIE SWOJE PACZKI Z DALEKA OD DPD.... i przy okazji pozdrawiam pracowników PR broniacych tej marnej firmy
      • wesolyromek132 Re: dpd ciechanów 20.08.16, 01:08
        Widziałeś wozki widłowe w dpd ?
      • pgenarodowy Re: dpd ciechanów 22.06.18, 16:23
        W DPD Ciechanow nie maja zadnego wozka widlowego. Jestes kompletnie nie wiarygodny hehe najpierw zobacz nagraj jak masz mozliwosc a potem oceniaj i odpisuj na forum
    • jana512 Re: dpd ciechanów 19.08.16, 17:31
      Ja wysyłam przez tą firmę przesyłki już sporo czasu, lecz nic podobnego mnie nie spotkało, więc nie jest to nagminne czy reguła.
    • szejk22 Re: dpd ciechanów 19.08.16, 20:07
      Każdą firmę tworzą ludzie, i w każdej znajdzie się czarna owca, która będzie psuć opinię. Czy to będzie DPD, DHL, UPS,Paczkomaty, Poczta Polska. Najważniejsze to pilnować swoich praw i czytać regulamin wysyłek. Dla przykładu Poczta Polska nie bierze odpowiedzialności za uszkodzenie przesyłek, której zawartością będzie płyn. Ubezpieczajmy przesyłki,na wypadek kradzieży, uszkodzenia. Naklejajmy oznaczenia ostrzegawcze bynajmniej w razie uszkodzenia będziemy mogli dochodzić swoich praw.
      • androj5 Re: dpd ciechanów 19.08.16, 20:25
        Nie wolno puszczać płazem chamstwa i lenistwa w wykonaniu kurierów, to dzięki naszym przesyłkom maja pracę czyli możliwość godnego życia. Ludzie nie wykonujący swojej pracy solidnie powinni być sekowani ze środowiska które przez czarne owce tracą dobre imię. Oczywiście nie wszyscy są nieodpowiedzialni. Kiedy dzisiaj udałem sie do biura DPD obsługiwał mnie rozsądny młody człowiek który wyraznie wstydził się za nikczemne zachowania swoich kolegów czy tez podwładnych, naprawił ich błędy, zaniedbania i takich ludzi tam trzeba. Pozdrawiam.
      • ka67 Re: dpd ciechanów 07.09.16, 11:50
        Na terenie mojego miasta grasują czarne owce z DHL . Nie wiem co robić, jak z nimi żyć?
    • androj5 Re: dpd ciechanów 19.08.16, 20:16
      Potwierdzam że DPD to firma nie solidna nie dotrzymują terminów doręczenia, byłem dwukrotnie informowany o terminie doręczęnia przesyłki i nie dotarła, kurier nie chciał wnieść przesyłki na pierwsze piętro mimo że ma taki obowiązek do wagi 31,5 kg, opryskliwość i brak szacunku dla klienta jest w tej firmie normą. Nie korzystajmy z usług tej firmy krzak zatrudniającej nieodpowiedzialnych ludzi. Kiedy stracą pracę z braku klientów może pójdą po rozum do głowy ci nieudacznicy i lenie. Pozdrawiam.
      • androj5 Re: dpd ciechanów 23.08.16, 22:36
        Zachęcam do zapoznania się jakiej jakości usługi świadczy DPD, świadczą o tym teksty powyżej.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka