Dodaj do ulubionych

Gronkowiec w basenie Kombatant

IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 09.11.04, 23:56
Uwaga!!!Sanepid stwierdził już po raz drugi w ostatnim czasie w basenie DPS
Kombatant-GRONKOWCA.Z tego powodu basen byl nieczynny w piątek i sobotę.
Wydaje się,że nowy dyrektor od Piaseckiej nie daje sobie rady,bo od początku
funkcjonowania basenu nie było tam jeszcze gronkowca.Mamy już pierwsze
negatywne rezultaty zmian kadrowych w Kombatancie.
A co robi dyrektor?Wywiesza ogłoszenie,że jest awaria pompy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: nikt Re: Gronkowiec w basenie Kombatant IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 10.11.04, 07:42
      Widocznie nowy Pan Dyrektor Marchlewski sam ma gronkowca! Wykąpał się raz , czy
      dwa i mamy tego efekt!!!Cały basen zakażony "dyrektorską bakterią"!! A może
      zwyczajna GNIDA a nie gronkowiec?
    • Gość: ??? Re: Gronkowiec w basenie Kombatant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:02
      a może SANEPID powinien wydać oficjalny komunikat,
      bo takich kretyńskich plotek, to czasem żal słuchać :P
      • Gość: Wodnik Re: Gronkowiec w basenie Kombatant IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 11.11.04, 01:35
        To nie są plotki,to są fakty.
    • Gość: odkrywca! Re: Gronkowiec w basenie Kombatant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 05:54
      ja wiem kto pisze takie debilne texty. nie mogę inaczej napisac jak : to
      poprostu zazdrosny skur.... któremu sie nie podoba ze ktos doszedł do
      władzy...i zaznaczam odrazu ze nie mam tez zdania co do tego dyrektora bo go
      nie znam ale tez moze byc poprostu zwykłkym hu...jem... zreszta ci cio sie tak
      pchają wszyscy tacy są... to moja opinia. i jesli chcecie to ja wykacujcie ;P
      pokazecie ze ma m racje.
      • Gość: klient Re: Gronkowiec w basenie Kombatant IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 11.11.04, 20:32
        Mówiąc szczerze,jeśli w basenie w Kombatancie jest gronkowiec,to ja więcej tam
        nie pójdę.Niech z tymi gronkowcami kąpie się dyrektor Marchlewski.
        • Gość: ciekawy Re: Gronkowiec w basenie Kombatant IP: *.localdomain / 213.77.7.* 05.12.04, 12:34
          Chciałbym się dowiedzieć,czy za kąpiel z gronkowcem w Kombatancie będzie jakaś
          dodatkowa opłata?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka