Dodaj do ulubionych

Herbatki na wagę

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 14:13
Kupował już ktoś może herbatkę na wagę w Ciechanowie? Jeśli tak to może
jakieś opinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: rm Re: Herbatki na wagę IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 16.12.04, 19:54
      a gdzie można kupić w Ciechanowie?
      • Gość: smakosz Re: Herbatki na wagę IP: *.localdomain / 213.77.7.* 16.12.04, 22:08
        no właśnie, gdzie można kupić???
        • Gość: geriann Re: Herbatki na wagę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 07:19
          W budynku starego ABC obecnej "Biedronce" jest maleńkie stoisko, w ciągu lokali
          z ciuchami."Herbaciane marzenia" czy jakoś tak:-)
          • Gość: herbaciara Re: Herbatki na wagę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:11
            W Biedronce w pasażu "

W Biedronce w pasażu jest stoisko Herbaciany Raj" kupiłam czarną z rumem i
            miodem "pycha".Ale i inne są chyba dobre,muszę spróbować bo jest duży wybóe.

• Gość: herbaciara Re: Herbatki na wagę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:23
              W Biedronce w pasażu stoisko "Herbaciany Raj" Kupiłam czarną z rumem i miodem -
              pycha.Inne swoim zapachem i nazwami też zachwycaja mają duży wybór. Jak ktoś
              pił dobrą niech napisze.
            • Gość: gość z nadwagą Re: Herbatki na wagę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 08:57
              Dzięki Ci "herbaciaro" posłuchałem się Ciebie i na świeta kupiłem sobie czarną
              z rumem i miodem - naprawdę bardzo smaczna. Myślę o odchudzaniu i niewiem które
              z czerwonych herbat są najlepsze. Jak ktoś ma jakąś wiedzę na ten temat niech
              napisze.
              • Gość: porada Re: Herbatki na wagę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 12:14
                jak chcesz sie odchudzać to najlepszy będzie
                CZERWONY ROWERWEK TRENINGOWY
                a herbatka to po treningu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka