Dodaj do ulubionych

Najlepsi nauczyciele

IP: *.localdomain / 213.77.7.* 17.12.04, 13:19
Do tej pory mówiono tylko o najgorszych nauczycielach. Zróbmy im prezent na
gwiazdkę i napiszmy o najlepszych. Ja chodzę do S.P. nr 3 i według mnie
najlepszym nauczycielem w tej szkole jest p. Gronowska ucząca przyrody. Jest
wyrozumiała i bardzo sympatyczna. Jej lekcje są bardzo ciekawe. Może być
wzorem dla innych nauczycieli.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nikt, czyli ja Re: Najlepsi nauczyciele IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 18.01.05, 19:23
      • Gość: nikt czyli ja Re: Najlepsi nauczyciele IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 18.01.05, 19:24
        też chodzę do 3-ki i pochwalam p.Gronowską.
      • Gość: Math Re: Najlepsi nauczyciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 21:37
        DR. Zbigniew Nowakowski - I LO w Ciechanowie, sala nr 17 i te kapciuszki...
    • Gość: Gall Re: Najlepsi nauczyciele IP: 81.15.161.* 19.01.05, 16:59
      Ja uważam, że najlepszą nauczycielką jaką miałem była Pani Kociszewska (I LO)!
      Swietnie przekazywała wiedzę. Inteligentna, dowcipna i wyrozumiała a
      jednocześnie konsekwentna i wymagająca.
    • Gość: Argh Re: Najlepsi nauczyciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 20:21
      nie podzielam tej opinii , jak uczyła mnie w 4 klasie to mówiąc prawdę, OLEWAŁA
      NAS RÓWNO, najlepszą, najwięcej wymagającą, najwięcej uczącą, najbardziej wredną
      była jest i będzie SZ.P. Klimkowska
      • Gość: MARX Re: Najlepsi nauczyciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 23:20
        Jestem byłym uczniem GIM nr4 przy straży i najlepszy THEBEŚCIAK jest ANDREW
        KAMIŃSKI pełen humoru koleś u którego można całe dnie siedzieć na lekcjach bo
        nie zanudza:)A z mojej obecnej szkoły LO4-Bem SORKA Błazińska,Sor Oliński-
        "zegarek",SORKA Krysiewicz:P -THE BEST FAMILY.
        • Gość: krzysiek Re: Najlepsi nauczyciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 11:09
          Czy ten Kamiński jest od Histori?
    • Gość: iv Re: Najlepsi nauczyciele IP: *.crowley.pl 12.02.05, 20:28
      Dla mnie nauczycielem wszechczasó jest matematyk - p. Dariusz Mossakowski.
      Kontrowersyjna postać,ale nie ma sobie równych jako nauczyciel matmy. U mnie w
      klasie wszyscy się go bali(oprócz mnie...)I z tej samej szkoły - SP nr 5 p.
      Żagiel i p.Kowalkowska.
      • Gość: mn Re: Najlepsi nauczyciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:11
        Ty chyba jesteś mocno nawiedzony(a). Wszyscy wymienieni to jedni z najgorszych
        jakich w Ciechanowie mozna spotkać. Jak można lubić nauczyciela, którego
        wszyscy się boją, a co więzienie jakieś czy obóz?
        • Gość: iv Re: Najlepsi nauczyciele IP: *.crowley.pl 12.02.05, 23:08
          Nie piszę, że lubię ich za to, że inni się ich bali. Lubiłam ich za to, że
          dobrze uczyli. Tych co chcieli się uczyć i byli w stanie. Widzisz w 5
          przeważają Ci co nawet jakby chcieli to nie bardzo...
          Nie chcę nikogo obrażać, było tam paru inteligentnych ludzi i na pewno jest,ale
          tak rzeczywistość...
          Liczyłam się z tym, że umieszczenie takich a nie innych nazwisk wywoła
          kontrowersje.
    • Gość: Gall Re: Najlepsi nauczyciele IP: *.warszawa / 81.15.161.* 16.02.05, 11:32
      I jeszcze Pani Maszewska z podstawówki piątki. Nie wiem czy jeszcze tam
      pracuje, ale to była super kobieta - ciepła, wyrozumiała, z wyczuciem i taktem.
      Widać było, że lubi to co robi!
      Pozdrawiam panią Marię!
    • Gość: Olka Re: Najlepsi nauczyciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 18:16
      Zbigbiew baranowski-Gimnazjum NR 1
      • Gość: fa1th Re: Najlepsi nauczyciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 23:23
        Profesor W. Łuczkowski nauczyciel matematyki :D:D:D:D ten to potrafi zmotywowac
        do nauki i jeszcze lepiej nauczyc :D
    • Gość: MasterWord Re: Najlepsi nauczyciele IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 21.03.05, 21:52
      Zgadzam sie z tobą Uczennica też chodze do tej szkoły i uważam że najlepsza
      jest właśnie p. Gronowska ucząca przyrody.
    • shqvarny Re: Najlepsi nauczyciele 22.03.05, 09:42
      z całym szacunkiem dla Pana Baranowskiego, ale tutaj mieli chyba być najlepsi nauczyciele, a nie Ci u których są największe luzy i zupełnie nic się nie robi :]
      jako że jeszcze się uczę, to nie skomentuje pewnych kandydatur :) osobiście przypadła mi do gustu nauka u Państwa Kamińskich, którzy potrafią zachęcić do przedmiotu :) no i sor Nałęcz oczywiście :P
    • migliora Re: Najlepsi nauczyciele 24.03.05, 14:04
      Historycy z ZS2 !!!
    • Gość: Absolwent Re: Najlepsi nauczyciele IP: *.ciechanow.core.ids.pl 24.03.05, 15:18
      Sorka Brozdowska z LO nr 2. Jest ostra i mocno wymaga na lekcjach , nie
      wszystkim to się podoba ale ma wyniki. Chociażby olimpijczyków , i absolwentów ,
      którzy dostali się na medycynę , biotechnologię , biologie itp. Inaczej patrzy
      się z perspektywy czasu. Oby takich więcej nauczycieli a wtedy szkoły z
      Ciechanowa będą w czołówce w kraju. A jeszcze sorr Trojanowski i Łuczkowski.
      Pozdrowienia dla nich.
    • Gość: MasterWord Re: Najlepsi nauczyciele IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 24.03.05, 20:39
      moim zdaniem tak jak wspomiałem wcześniej najlepsza jest p. Gronowska i
      p.Bulejakucząca w naszej szkole przyrody i informatyki.
    • Gość: Były uczeń Re: Najlepsi nauczyciele IP: 195.47.201.* 24.03.05, 21:00
      Witam !
      Szkołę kończyłem tak dawno że wspomniana tu Pani Kociszewska była wtedy laską w
      której się podkochiwaliśmy. Była bardzo wymagająca ale i potrafiła się z nami
      dogadywać. Np. chodziliśmy razem do kina ..... a następnego dnia potrafiła
      wszystkich tych kinomanów przepytać i nie było litości. Do dziś pamiętam te
      nigi, te oczy ...
    • Gość: annapurna13 Re: Najlepsi nauczyciele IP: *.interia.pl 11.04.05, 15:33
      Była kiedyś w Krasiniaku p. Brulińska od polskiego, bardzo fajna kobieta i
      nauczycielka.Pozdrawiam.
      • Gość: Pelagia z Gostkowa Re: Najlepsi nauczyciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:14
        Brula? Brula, która była tak opóźniona zawsze z programem, że w klasie
        maturalnej przerabiano "Chłopów" Reymonta???
    • Gość: max Re: Najlepsi nauczyciele IP: 213.199.253.* 12.04.05, 18:19
      najlepsi jakich znałem uczyli mnie w szkole społecznej w Ciechanowie!
      Pozdrawiam ich serdecznie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka