Gość: piotr IP: *.server.ntli.net 30.01.05, 10:21 Co sie dzieje w borucie czy ktos moze mi powiedziec?Od kilku lat siedze za granica i nie wiem co siedzieje w najlepszej knajpie Ciechanowa.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aqqu Re: A co z Boruta?? IP: 62.153.75.* 30.01.05, 16:46 Jeszcze żyje, ale już nie długo. Właściele mają zamiar niedługo ją zamknąć..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wegqehjqerjir Re: A co z Boruta?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:31 zamknąc spelune! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: A co z Boruta?? IP: *.238.75.196.adsl.inetia.pl 30.01.05, 17:44 bardzo dobry, spokojny lokal, oby działał jak najdłużej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebo Re: A co z Boruta?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:36 Obrzydliwa speluna, jej wystrojem wnętrza jest smierdzący kibel usytułowany w samym centrum 'lokalu'. Rzygać mi się chce jak mooszę tam wejść. Jedyną jego zaletą był całkiem młody skład (goście), ale teraz kiedy stetryczeli i zostały same zyciowe ofermy i frustraci nawet nie ma z kim pogadać. Jak działało BWA (koncerty) to było całkiem fajnie, ale wyłącznie za sprawą ludzi, sam lokal jest poprosu paskudny. Właściciele powinni dostrze zmiany na 'rynku rozrywki' ale obudzili się z ręką w ...Borucie. Sracz nie lokal. Giń bublu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piekiełko Re: A co z Boruta?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 02.02.05, 19:28 Spadanko ciulu. Jak nie musisz, to nie wchodź, nikt cię siłą nie ciągnie. Wiadomo, że lokal to przede wszystkim ludzie. Dawno w Borucie nie byłem, a może warto. Kiedy zrobimy zlot absolwentów Boruty?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: A co z Boruta?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 00:40 właśnie wróciłam z Boruty i... cieszę sie że ten lokal jeszcze istnieje. Gdzie ja w Ciechanowie mogłabym posłuchać dobrego blusa czy jazzu popijajac piwo i rozmawiajac z przyjaciolmi. Otoczenie? Gó.. warte jesli muza i towrzystwo jest do dupy. Wspólczuje tego gówna w Twoim życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony Re: A co z Boruta?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 01:02 o? a jaka muza leciala? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: A co z Boruta?? IP: *.server.ntli.net 19.02.05, 16:50 noi co z ta boruta?zamykaja ja czy nie? swoja droga zlot absolwentow to nielzy a nawet chmielowo lany pomysl:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: new Re: A co z Boruta?? IP: 62.233.176.* 20.02.05, 20:22 a ja jedynie spotykam tam swoich znajomych z Krasiniaka - nawet po latach ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilith Re: A co z Boruta?? IP: *.univ.gda.pl 10.05.05, 15:49 wytłumacze Wam co się dzieje z Borutą. Właściciele najnormalniej w świecie są już zmęczeni prowadzeniem lokalu,więc chcą go szybko zamknąć. Poza tym, przeprowadzili się z Aleksandrówki i w tej sytuacji nocne powroty do domu Pani Jasi stały się jeszcze bardziej uciążliwe dla Niej samej:( musicie pogodzić się z faktem, że dni Boruty są policzone... tadadada;( Z tego co wiem lokal oraz ogromne zaplecze, które do tej pory nie było udostępniane, zostaną wynajęte. Może znajdzie się ktoś z pomysłem na nowe miejsce spotkań?? Odpowiedz Link Zgłoś