Dodaj do ulubionych

A co z Boruta??

IP: *.server.ntli.net 30.01.05, 10:21
Co sie dzieje w borucie czy ktos moze mi powiedziec?Od kilku lat siedze za
granica i nie wiem co siedzieje w najlepszej knajpie Ciechanowa....
Obserwuj wątek
    • Gość: aqqu Re: A co z Boruta?? IP: 62.153.75.* 30.01.05, 16:46
      Jeszcze żyje, ale już nie długo. Właściele mają zamiar niedługo ją zamknąć.....
      • Gość: wegqehjqerjir Re: A co z Boruta?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:31
        zamknąc spelune!
        • Gość: ppp Re: A co z Boruta?? IP: *.238.75.196.adsl.inetia.pl 30.01.05, 17:44
          bardzo dobry, spokojny lokal, oby działał jak najdłużej
    • Gość: Niebo Re: A co z Boruta?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:36
      Obrzydliwa speluna, jej wystrojem wnętrza jest smierdzący kibel usytułowany w
      samym centrum 'lokalu'. Rzygać mi się chce jak mooszę tam wejść. Jedyną jego
      zaletą był całkiem młody skład (goście), ale teraz kiedy stetryczeli i zostały
      same zyciowe ofermy i frustraci nawet nie ma z kim pogadać. Jak działało BWA
      (koncerty) to było całkiem fajnie, ale wyłącznie za sprawą ludzi, sam lokal
      jest poprosu paskudny. Właściciele powinni dostrze zmiany na 'rynku rozrywki'
      ale obudzili się z ręką w ...Borucie. Sracz nie lokal. Giń bublu!
      • Gość: Piekiełko Re: A co z Boruta?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 02.02.05, 19:28
        Spadanko ciulu. Jak nie musisz, to nie wchodź, nikt cię siłą nie ciągnie.
        Wiadomo, że lokal to przede wszystkim ludzie. Dawno w Borucie nie byłem, a może
        warto. Kiedy zrobimy zlot absolwentów Boruty?:)
      • Gość: gosc Re: A co z Boruta?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 00:40
        właśnie wróciłam z Boruty i... cieszę sie że ten lokal jeszcze istnieje. Gdzie
        ja w Ciechanowie mogłabym posłuchać dobrego blusa czy jazzu popijajac piwo i
        rozmawiajac z przyjaciolmi. Otoczenie? Gó.. warte jesli muza i towrzystwo jest
        do dupy. Wspólczuje tego gówna w Twoim życiu...
        • Gość: zaciekawiony Re: A co z Boruta?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 01:02
          o? a jaka muza leciala? :)
    • Gość: piotr Re: A co z Boruta?? IP: *.server.ntli.net 19.02.05, 16:50
      noi co z ta boruta?zamykaja ja czy nie? swoja droga zlot absolwentow to nielzy
      a nawet chmielowo lany pomysl:)))
    • Gość: new Re: A co z Boruta?? IP: 62.233.176.* 20.02.05, 20:22
      a ja jedynie spotykam tam swoich znajomych z Krasiniaka - nawet po latach ...
      • Gość: lilith Re: A co z Boruta?? IP: *.univ.gda.pl 10.05.05, 15:49
        wytłumacze Wam co się dzieje z Borutą. Właściciele najnormalniej w świecie
        są już zmęczeni prowadzeniem lokalu,więc chcą go szybko zamknąć. Poza
        tym, przeprowadzili się z Aleksandrówki i w tej sytuacji nocne
        powroty do domu Pani Jasi stały się jeszcze bardziej uciążliwe dla
        Niej samej:( musicie pogodzić się z faktem, że dni Boruty są
        policzone... tadadada;( Z tego co wiem lokal oraz ogromne zaplecze,
        które do tej pory nie było udostępniane, zostaną wynajęte. Może
        znajdzie się ktoś z pomysłem na nowe miejsce spotkań??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka