Gość: mama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 12:48 chcę kupić rower dla 13 latka, może być używany, byle dobry jakościwo.Gdzie warto kupić, a może ktoś chętnie odsprzeda< Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: kupie rower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 21:32 teraz są takie ceny (tymbardziej dla dziecka), ze nie opłaca sie kupowac uzywanego czy np na giełdzie... Polecam sklep na ul. Śląskiej, natomiast odradzam na Płońskiej (moze sprzetu i ma, ale porady to zadnej z jego ust nie slyszalem, a chcialem rower za 1400zł... na Śląskiej bardzo miła obsługa, zawsze doradzą, jak coś nie pasuje to dokreci, przykreci i co sie tylko chce... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r0werzysta Re: kupie rower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 09:12 na plonskiej sa 2 sklepy, ktory masz na mysli? :) ten w pietrowce czy na placu targowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: kupie rower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 18:39 no fakt, zapomnialem o tym na targowisku... Tam zajrzałem tylko raz... Szukałem bidonu termalnego, zanim wytłumaczyłem facetowi co to za wynalazek to pokazał mi juz ze 20innych, zwykłych bidonów, po czym stwierdziłem, ze nie mam czego tam szukac i jak najszybciej trzeba wychodzić... A teraz skojarzyłem o serwisie Krossa na Płońskiej, facet naprawde zna sie na rzeczy, serwisuje tam swój sprzęt, może gość coś poleci albo i sprowadzi i sprzeda w tym serwisie... zapytać można, nikt nikogo za to nie zbije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: kupie rower IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 30.05.05, 21:07 mam piękny rower w bardzo dobrym stanie i chętnie tanio sprzedam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: kupie rower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 17:01 kradziony czy z papierami. W razie czego proszę pisać na mail najeba@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś