Dodaj do ulubionych

Trzech Skinheadów często kręcących się koło WDKu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:29
Czy ktoś zna jakieś ksywki lub namiary na tych gości ? Często kręcą się koło
Gawry i WDKu, przylali juz kilku "brudasom", ostatnio chyba też ktoś od nich
oberwał
Obserwuj wątek
    • Gość: MPO Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 15:37
      No brawo, letnie porządki...
      Pod CK i w okolicach Gawry od dawna kręci się mnóstwo narkomanów i domorosłych
      dilerów więc to dobrze, że chłopaki trochę pogonią przećpane towarzystwo :)
      Już dawno w Ciechanowie nie było skutecznych skinheadów.
      • Gość: Piotr Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 18:15
        Zgadzam sie z MPO!Sprzatanie świata trzeba zacząć od swojego podworka!Chłopaki do roboty!Dzieci śmieci do kosza!
        • Gość: czlowiek Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:02
          ale z ciebie oszolom!!! idz i mamusi wlej a od obcych ludzi sie odczep!!!! w
          czym oni wam przeszkadzaja???? to tych lysych bezmozgowcow trzeba skasowac,
          rasisci sie tacu uchowali, do gnoju, do psycholi z RASISTAMI!!!!!!!!!!
    • Gość: kolo Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:10
      takich skinów to powinno się wykastrować to może im by ta nienawiść wyleciała
      razem z jajami
      • Gość: Sprawiedliwy Trzech Skinheadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:33
        A co powiecie o dilerach narkotykowych i bandzie ćpunów przesiadujących pod
        dawnym WDK ??? Często to nie tylko lumpenproletariat ale i zaćpani synalkowie
        ciechanowskich baronów w brykach mam i tatusiów.
        To Wam nie przeszkadza ??? No i gdzie jest policja ??? Czemu nie wyłapuje
        narkomanów ???
        Nikogo ten problem nie obchodzi to skinheadzi się nim zajęli i bardzo
        dobrze... :)
    • Gość: ANTYLEWAK Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:38
      ahhahaah lewaki już robią pod siebie hahahahahaha

Ksywki chcesz?? a co Ty myślisz, że co ludzie ci je podadzą , lewacki
      zaganiaczu. A co tzw. "brudasy" jak ty ich nazywasz (w sumie i słusznie)to co
      grzeczne dzieci?? jest to banda narkomanów i tyle, sami wciągnęli sie w uliczne
      życie i niech płacą teraz za błędy swojej młodości. Jak ktoś jest w subkulturze
      to niech sie z tym liczy

NIE MA LITOŚCI DLA WROGÓW POLSKOŚCI!!!!!!

• Gość: Sprawiedliwy Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:41
        no cóż ... nie ma :)
        • Gość: stary skate Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:20
          ale farmazonicie...jaki macie problem z jednymi i drugimi? jezeli az tak bardzo
          wam przeszkadzaja lacznie z tymi dziecmi baronow..hahahahah...to odejdz od
          komputera idz pod wdk i tam im to powiedz a nie sie tu napinasz na 15
          latkow..bledy mlodosci?? jedyne narazie co robisz to bledy ortograficzne...
          • Gość: ANTYLEWAK Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:50
            ahhaahah

ty "stary skate" - cwaniak sie znalazł buahahhahaha, sam odejdz od monitora. Jak
            chcesz wiedziec to pod WDK... a zresztą skąd ty to mozesz wiedzieć...
      • Gość: kolo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:40
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: mical Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:26
      Ludzie, opamiętajcie się. Przecież metale, którzy siedzą "na WDK-u" to normalna
      młodzież. Mam tam wielu kolegów i żaden z nich nie ćpa. Siedzą spokojnie, nie są
      agresywni, nikomu nie przeszkadzają. Czasem wypiją wino, ale pokażcie mi
      młodzież, która nie pije. Rozumiem, że skini ich nie tolerują, bo oni nie
      tolerują nikogo. Ale dlaczego w świadomości zwykłych ludzi, metale to najgorsze
      zło. Sataniści, brudasy, ćpuny to standardowe określenia. Nie wiem co sądzić o
      naszej lokalnej społeczności, jeśli przyjmiemy, że posługiwanie się stereotypami
      jest charakterystyczne dla ludzi niewykształconych i mało rozgarniętych.
    • Gość: mical Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 18:12
      Zapraszam do dyskusji. Chętnie posłucham logicznych i racjonalnych argumentów,
      uzasadniających niższośc ludzi ubranych na czarno i posiadających długie włosy.
      Ja wierzę w przyrodzoną i niezbywalną równośc wszystkich ludzi, ale może są
      jakieś powody, dla których uważacie "metali" za gorszych. Jeśli tak to je
      pzedstawcie.
      • Gość: Piotr Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:21
        Jak patrze na "Metali" to jestem za aborcją!Juz tak poprostu jest w naszej kulturze ze ubrani na czarno (nawet czarni-czytaj bambusy)z długimi włosami sa jak to nazywasz nizszością!
        • Gość: aaaaaaaamen Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:54
          Jezus Chrystus tez miał długie włosy . Pewnie sam przybijałeś gwoździe .
    • Gość: s* Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 21:11
      nie no w zasadzie to bardzo miłe, no bo w końcu jak ktoś nosi dlugie wlosy to
      niech mu skini przyleją, brawo! bardzo popieracie zachowanie tych ludzi jak
      widzę :/ a gdyby tak was lub wasze dziecko pobili tacy ludzie to co? wtedy też
      byście chwalili i zachęcali do dalszych 'porządkow'?

ludzie, jesteście żalośni,a wasz kompletny brak tolerancji mnie dobija. To, że
      chodzimy na czarno i słuchamy metalu, czy to komuś przeszkadza? czy naprawde
      tak trudno jest zdobyć się na trochę tolerancji? Przecież metal to człowiek
      taki sam jak każyd inny, co z tego ze ubiera się inaczej i słucha innej muzyki.
      • Gość: s* Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 21:16
        I chcialam jescze dodać, że to że ktoś slucha metalu nie oznacza ze jest
        ćpunem. owszem są cpający metale, ale są tez ćpający hiphopowcy, skini i masa
        innych. Poprst krew mnie zalewa jak się na forum dowiaduje że ja i moja paczka
        to tylko grupka nic nie wartych ćpających brudasów

Dzięki, poczułam się dowartościowana jak nigdy
        • Gość: zuzia Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 11:32
          Dziewczyny z długimi włosami też pewnie biją . Czy skini to odmiana starych
          dewotek ,które plują na wszystko co inne ?
    • Gość: pc* Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: 213.199.253.* 21.07.05, 21:35
      no tak, wystarczy, ze ubierzesz się na czarno, wyjdziesz przed blok i dostajesz
      w mordę. to co, że lubisz czarny kolor, to co, że masz żałobę. czarny to brud.

metale, ćpuny, brudasy, sataniści - nie przeczę, są i tacy i tacy metale, ale
      nie wszyscy. ja, rock'n'rollowiec bardziej niż metal, nie piję nawet alkoholu,
      a co dopiero do ćpania. znam większość WDKowskich znienawidzonych tutaj osób i
      powiem Wam, że to, co o nich mówicie to stek kłamstw. Nie znając człowiek
      określacie go jakimiś mianami? a przyszło Wam do głowy chociaż spróbować poznac
      któregos z nich zanim wyrobicie sobie opinie?

te trzy skinheady przy mnie spusily manto kumplowi, kiedy akurat przechozilismy
      pod WDKiem. przypadkiem oni tez tam byli. kiedy probowalam jakos zareagowac etz
      dostalam. no coz panowie, metle to chociaz gentlemani - moze dla skinheadów to
      za trudne słowo?
      • Gość: stary skate Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:26
        lewak wiem to z autopsji a ze wytworzyla sie trzecia sila czyli narkotyki to
        ogarnia ona slabe umysly zarowno brudnych jak i czystych czy jak to sie tam
        nazywa...dzieci nie maja co robic siedza na lawce przed wdk drugie dzieci nie
        maja co robic laza po miescie a i tak pewnie kiedys przetna sie z prosta narkotykow
    • Gość: kolo Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:59
      antylewaku miałeś w dzieciństwie pewnie jakieś problemy natury emocjonalnej
      ojciec cię bił, matka była alkoholiczką, bo normalni ludzie a ty do takich
      napewno się nie zaliczasz są tolerancyjni dla innych ludzi zwłaszcza dla tak
      zwanych"brudasów" oni poprostu czuja sie wolni i niezależni przeciwieństwie do
      ciebie bo ty jestes ograniczony niczym gó.. w sedesie i stąd bierze sie twoje
      giertrychowskie spojrzenie na zycie ty oceniasz ludzi po wyladzie to moze
      spójrz w lustro może siebie powinienes nie nawidzieć.
      • the_sowisko Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W 23.07.05, 10:22
        jakby trzech łysych znalazło jeszcze jednego kolegę to by byli 4skins :)
        [od razu proszę ludzi, którzy nie rozumieją żartu, żeby się nie odzywali]

i pozdrawiam
      • Gość: ANTYLEWAK ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 10:28

Obrażać to ty sobie mozesz swoją rodzinę śmieciu, kolejny internetowy cwaniak
        bauahhahahah piewca tolerancji

Naziści robili jawnie to, co w ukryciu robią demokraci
        • the_sowisko Re: ... 23.07.05, 10:31
          Hitler był Nazistą
          popierasz go?
          uważasz, że ostatnia wojna światowa była fajna?
          • pelagia_z_gostkowa Re: ... 23.07.05, 12:02
            Sowa, nie karm trolli, bo i tak nic z tego nie wyjdzie, a krwi sobie
            napsujesz...
            • the_sowisko Re: ... 23.07.05, 12:22
              spoko :)
              moja krew jest pierwszorzędna - niełatwo zepsuć
              ale dzięki za troskę :)
              zdróweczko
              • pelagia_z_gostkowa Re: ... 23.07.05, 15:10
                Ależ nie wątpię ;-)))
                Pozdrawiam!
    • Gość: anarchol Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 00:30
      lać faszystów
      • Gość: rycyk Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 02:02
        Kij ma dwa konce,w koncu im tez ktos nogi zdupy powyrywa.
    • Gość: kolezanka Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:32
      no widze ze mylimy chyba ludzi!WDK jest dość spory,i przesiaduja tam ćpuni
      (którzy w wiekszości z metalem nie maja nic wspólnego)jak i metale,którzy (w
      wiekszości:P)z cpaniem nie maja nic wspólnego.nie wiem kogo pobili ci skini
      (pozdro dla nich,a nuż jakis znajomy?)ale jeśli ćpunów,to musze powiedziec że
      jestem za.pa
      • the_sowisko Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W 26.07.05, 22:44
        zapewne żaden metal na świecie nie widział narkotyków, tak. zapewne żaden ćpun
        nie jest metalem. zapewne pod wdk siedzą albo metale, albo ćpuny :)

ej, no :)
        bez rozgraniczania :)
      • Gość: ANTYLEWAK Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 13:15
        Zgodze się z Koleżanką. Po pierwsze Skins awanturują się z ćpunami, a nie z
        każdym długowłosym, Skinheadzi mają wsród długowłosych wielu znajomych, często
        sobie pomagają w kwestaich muzycznych.
        • Gość: stary skate Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 13:53
          w kwestach muzycznych...hahaha ale lol...te antylewak wymieniasz sie kasetami z
          metalami??hahaha a przed chwila chciales ich bic...lol
          • Gość: Jeremiash Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 21:48
            HeHe.....Otóż najczęściej pod Wdk'iem siedzą te młode metale...starsi już z
            tego wyrośli...ale strasznie denerwujące jest to ...że taki Skin sobie
            idzie...mijając metala......i zaraz mu musi nakopać..a za co? że słucha takiej
            a nie innej muzyki? to absurd....jak można za takie coś bić.....póki sie nie
            zna człowieka....człowiek mu nic nie zawinił...to jest debilizmem bić za wygląd
            i muzyke jakiej sie słucha...Metal uważa się za darcie mordy,satanistyczne
            psalmy....heh...śmieszne są opinie ludzi na ten temat, a hip-hop...to dopiero
            muzyka co? a jakie mądre i życiowe poglądy zawiera....aż dech zapiera jak sie
            słucha...no i oczywiście obowiązkowe jest kiwanie w rytm (często ten sam przy
            paru piosenkach)...no i obowiązkowy..DRES.....buahahhaa....typowy wygląd
            ciechanowskiego hip hopowca : bazarkowy dres,łysy łeb,prostacki wygląd twarzy...
            (często żywcem z poprawczaka ci chłopcy są)...i mają sie za panów miasta..że
            nikt im nie podskoczy.bo tylko oni mogą spuścić manto...niech myślą tak
            dalej..ale potem będą tego żałować....nie za życia....a teraz cytat stosowny do
            tego "Nie sądź, bo będziesz sądzony"......Ludzie......nauczcie się
            tolerancji...bo taka postawa do niczego nie prowadzi.....i nie liczy się siła,
            bo to mija...i niczego ona nie udowadnia.....AVE
            • Gość: Jeremiash Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 21:56
              A....nie rozumiem też czemu na metali woła się "brudasy"...sądze że to metale
              się częściej kąpią od tych dresów z patologicznych rodzin..w brudnych
              dresach....I zastanawia mnie jedna kwestia...co skinheadzi mają do skaterów :|
              • the_sowisko Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W 02.08.05, 23:06
                zdaje mi się, że brudasy woła się na punków
                • Gość: Jeremiash Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:28
                  Hmm....Z tego co wiem....te punki....za czasów Jarocina...to naprawde za czyści
                  nie byli, ale nie wiem jak jest teraz.
                  • the_sowisko Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W 04.08.05, 11:58
                    ekhe.. zależy :)
                    Avril Lavigne się uważa za punka
                    • Gość: R.E. Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.zep.com.pl 04.08.05, 14:29
                      Ludzie co wy wypisujecie.
                      Jacy Skinheadzi
                      Proponuję zmienić tytuł postu Trzech ZASMARKAŃCÓW często kręcących się koło WDK
                      NARODZIE troszkę zdrowego rozsądku.
                      pozdrawiam.
    • Gość: lizzard Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 07.08.05, 15:48
      POKÓJ !
      MIŁOŚĆ !
      EMPATIA !

współczuję tym skinom ...
    • Gość: HHHHYYYYAAAAAAAA Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 01:42
      NO BRUDY SZYKUJTA SIĘ BO W SOBOTE PIJE WÓDKE, A TO ZNACZY ŻE BĘDE WAS BIŁ.
      • Gość: de de Re: Trzech Skinheadów często kręcących się koło W IP: 213.199.253.* 08.08.05, 09:03
        No rzeczywiście!!!trzech ZASMARKAŃCÓW nie skinheadów!!!HHHHYYYYAAAAAAAA jest
        jednym z nich!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka